@rüzgar Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

AMAZON MECHANİCAL TURK
Amazon Mekanik Türk Nedir?
Amazon Mekanik Türk MTurk insan zekasını gerektiren işler için bir pazar yeridir. Mekanik Türk hizmeti, işletmelere çeşitli, talep üzerine, ölçeklenebilir bir işgücüne erişim sağlar ve İşçilere uygun olduğunda tamamlamaları için binlerce iş seçeneği sunar.
Amazon Mekanik Türk, bir fotoğraf veya videodaki nesneleri tanımlamak, veri çoğaltmayı yapmak, ses kayıtlarını yazmak veya veri ayrıntılarını araştırmak gibi insanların bilgisayarlardan çok daha etkin bir şekilde yapabileceği pek çok şey olduğu fikrine dayanıyor. Geleneksel olarak, bunun gibi işler büyük bir geçici işgücünü (zaman alıcı, pahalı ve ölçeklemesi zor olan) işe alarak ya da geri alınmadan gerçekleştirilmiştir.
Merak edenlere Mechanical Turk adı nereden geliyor?
İşçi Olarak Kayıt Olmak:
Daha önceden bir Amazon kullanıcı adınız varsa aynı kullanıcıyla kullanabilirsiniz
Amazon Mechanical Turk
Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: Seçtiğiniz göreve göre değişmektedir.
Hocam yaptığım araştırmalara sonucunda bunun da tıpkı amazon flex gibi bir yapısı olduğunu başvuru arkasından incelenme ve olumlu yada olumsuz dönüş alındığı ile ilgili bir bilgi edindim . Diğer edindiğim bir bilgi ise sadece amerika da değil avrupa ülkelerinin çoğunda da kullanıldığı turkiyenin listede olmasına karşın türk kullanıcıları pek kolay onaylamadıkları onaylananların ise türk lirası üzerinden rewards aldıklarından dolayı sadece bis zamanlarda can sıkıntısı gidermek için kullanıldığını öğrendim . Amerika ve avrupa da ise bu işten yıllık en çok kazananın bir senede 17 bin dolar kazanabildiğini öğrendim .
Ek not : az önce kayıt oldum . Bir ön başvuru süreci bahsedildiği gibi var onaylanır sistem ile ilgili ekstra bilgi paylaşacağım