Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
Spring/Woodlands bölgeleri nasıl ? şehre uzak olduğunu gördüm orada yaşayanlar var mı ?
-
Springde oturan arkadaşlar var ama her yere uzak. Evleri de çok ucuz sayılmaz. @berkergn13
-
@berkergn13 Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
Spring/Woodlands bölgeleri nasıl ? şehre uzak olduğunu gördüm orada yaşayanlar var mı ?
Nasıl nereye karar verdiniz? gittiniz mi yerleşe bildiniz mi?
-
@deathzombie hala araştırıyorum Houston olacak gibi temmuz ayı içinde
-
@caglaror abi gittiniz mi Texas'a. Her şeyin hayırlısı olsun.
It sektörü için siz gibi büyüklerimize çok şey borçluyuz. Size her yer Silicon Valley
-
@sefa :) Texas simdilik bekliyor. Bay Area secenegini zorluyoruz hala. Azim var bakalim ise yarayacak mi? Buyukler derken :)
IT sektorunde buyuk kucuk kavramlari cok goreceli. Lifetime beginner olarak acikcasi oldukca kucuk goruyorum kendimi :)
Ha yas olarak dersen (43) akil da yasta degil ki :)
Ben olsam olsam cilginlikta ve cesarette oncu olabilirim. Bilgi ve tecrubeme bakmadan, ben yaparim diyerek atlayip dunyanin yazilim kafalarinin dolustugu yere gelmek cidden cesaret (baska bakis acisina gore de aptallik) isi.
Isterseniz olur. Cok calismak, surekli ogrenme modunda kalmak ve israr etmek.
Hepimize kolay gelsin. -
@caglaror Ne ara sildin yorumunu, keske silmeseydin :)
-
@caglaror benim bakış açıma göre cesaret hatta rafine bir cesaret abi :) Elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Azmin bana ilham veriyor. Benim silinen mesajımı kastediyorsan, sildiğim iletiyi tek postta birleştireyim dedim, flood olmasın diye. Yine de oldu galiba :)
-
@caglaror abi hakkınızda hayırlısı olsun ama ben sizi austin yada dallas a daha cok yakıştırıyorum. Hem bizde gelecegiz ☺️
-
@hockeyumpire2 Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@caglaror abi hakkınızda hayırlısı olsun ama ben sizi austin yada dallas a daha cok yakıştırıyorum. Hem bizde gelecegiz ☺️
Varya, eger Houston'a falan donmeye kalkarsaniz sinirdan iceri aldirtmayacagim sizleri :) :) :) Birde boyle autin yada dallasa yakistirmalar, Houstonu hor gormeler falan :)
Saka bir yana... Is imkani neredeyse oraya gidin arkadaslar... Amerikanin bir cok yerinde imkanlara ulasim es deger... Evden walmarta, orada home depota, arada bestbuya vs vs
Sahsen ben yer degistirmekten hic korkmuyorum. Iyi bir imkan ciksa rahatlikla yer degistiririm...
-
@semavi burada Paso Tesla var sarmaz seni :)
Yarin arac bakmaya cikacagim. Ford focus ile herhangi bir Lyft XL yapacak arac arasinda kaldim. Danismanlik istesem ?
Ps: Eski video ve yazilarin hepsi izlendi, okundu :) -
@semavi çok okuyan mı yoksa çok gezen mi bilir sorusu yıllardır sorulur ve hep cevabı insanlara değişir. Siz amerikanın mantığını yaşamın nasıl olduğunun kimyasını çözdüğünüz için bu kadar net konuşuyorsunuz çünkü gittiğiniz günden beri kağıda dökmeye kalksanız farklı insan tiplerini sonu gelmez yer değiştirme sıkıntı olmaz ama @roccorocco mesela daha bulunduğu yerde ki kimyayı çözemedi ki farklı bir yerin kimyasına ayak uydurabilsin. Aslında videolarda sürekli açıklamasını yaptın nasıl yaşanması gerektiğini.
-
@caglaror Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@semavi burada Paso Tesla var sarmaz seni :)
Yarin arac bakmaya cikacagim. Ford focus ile herhangi bir Lyft XL yapacak arac arasinda kaldim. Danismanlik istesem ?
Ps: Eski video ve yazilarin hepsi izlendi, okundu :)Videoda dedigim saat ve gunlere gore arabayi sec...
Bu adamlar cuma cumartesi geceleri eglenmeyi seviyorlar... aile icinde lazimsa XL bir arac alirsin onu o gunlerde kullanirsin...
Ama yok ben hafta ici de yaparim diyorsan az yakan bir araba iyi olur elbette...
Kisa sureli biur durum yada gecis donemi ise uber lyft olayi, mevcut araban iyi ise onunla da yapabilirsin. Sonucta ben 8 silindir 5.5 araba ile bile para kazandim...
-
@ayvalik10 Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@semavi çok okuyan mı yoksa çok gezen mi bilir sorusu yıllardır sorulur ve hep cevabı insanlara değişir. Siz amerikanın mantığını yaşamın nasıl olduğunun kimyasını çözdüğünüz için bu kadar net konuşuyorsunuz çünkü gittiğiniz günden beri kağıda dökmeye kalksanız farklı insan tiplerini sonu gelmez yer değiştirme sıkıntı olmaz ama @roccorocco mesela daha bulunduğu yerde ki kimyayı çözemedi ki farklı bir yerin kimyasına ayak uydurabilsin. Aslında videolarda sürekli açıklamasını yaptın nasıl yaşanması gerektiğini.
Ben cok gezmenin insana inanilmaz bir ufuk kattigini dusunuyorum...
Alanim Uluslararasi Iliskiler ve siyaset bilimi idi akademik olarak... Normalde amerikan politikasi vs vs dersler aliyoruz, super guc oldugu icin devamli inceliyoruz vs vs
Buraya ilk gelisimde 3-4 ay kaldim ve o kadar bosluk doldu ki kafamda...
Yani tarafli okuyan yada TV vsesaire seyreden bir cok kisiye nazaran, en azindan ABD'nin bizi kiskanmadigini anladim... Sanirim buyuk bir halk kitlesine, yetisemeyecekleri bir fark atmis olmanin hakli gururu icerisinde olmami mazur gorursunuz :)
-
@semavi Elimdeki araba bir arkadasimin odunc verdigi aracti ve Lyfte uygun degil. Bu hsonu aliyor araci ben de zaten bir arac almak zorunda oldugumdan ucuz yollu bir binek almak istedim, Lyft XL uygun aracin yasina takilmamak icin 13-14k $ gozden cikarmali.
Bu gun karar verdim, FordFocus alacagim. Hertz'in rental cikisli araci var, 2017 model SE, 44k milage 10.2k $. -
Yakınlarda olsan bir şeyler bulabilirdim ama uzaktasın :)
Bulunduğun yerde ki yaş sinirlamasini bilmiyorum. Burada yaş sınırı düşük . O yüzden daha düşük bütçeli araçlarla yapılabiliyor...
Focus olabilir. Hayırlısı olsun şimdiden
-
@caglaror hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar.
-
@semavi Burada 7 yas siniri var, tam sinirda almak da mantikli degil cunku seneye devre disi kaliyor bu seferde. Bendeki odunc arac 14 yasinda :) 200k mil.
Kredi gecmisi ve income olmayinca finans negatif dondu. Bir sure para girisi olursa daha iyi bir XL aracla degistirebilirim. Minivan nedense cok pahali burada, SUV daha ucuz onlara gore.
Zamanla olanaklar artinca seceneklerim de artacak.
Burada asiri gunesten yanma veya nem/tuzlama nedeniyle korezyon yok arabalar en cok yuruyen aksamina gore degerlendiriliyor. 12 ay/ 12k mil sinirli powertrain garantisi var. Bir de DMV islerini halledecekler. -
@semavi texasta araba alabilmek için texas ehliyetı zorunlumu.ny ehliyetı ıle texastan araç alınabılrımı?
-
@jinglebells elindeki ehliyeti hangi eyalette yaşayacaksan orada ki ile değiştirmen çok daha mantıklı olur. Çünkü bazı eyaletler diğer ehliyetleri saymıyor da ondan.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum