Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
Yakınlarda olsan bir şeyler bulabilirdim ama uzaktasın :)
Bulunduğun yerde ki yaş sinirlamasini bilmiyorum. Burada yaş sınırı düşük . O yüzden daha düşük bütçeli araçlarla yapılabiliyor...
Focus olabilir. Hayırlısı olsun şimdiden
-
@caglaror hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar.
-
@semavi Burada 7 yas siniri var, tam sinirda almak da mantikli degil cunku seneye devre disi kaliyor bu seferde. Bendeki odunc arac 14 yasinda :) 200k mil.
Kredi gecmisi ve income olmayinca finans negatif dondu. Bir sure para girisi olursa daha iyi bir XL aracla degistirebilirim. Minivan nedense cok pahali burada, SUV daha ucuz onlara gore.
Zamanla olanaklar artinca seceneklerim de artacak.
Burada asiri gunesten yanma veya nem/tuzlama nedeniyle korezyon yok arabalar en cok yuruyen aksamina gore degerlendiriliyor. 12 ay/ 12k mil sinirli powertrain garantisi var. Bir de DMV islerini halledecekler. -
@semavi texasta araba alabilmek için texas ehliyetı zorunlumu.ny ehliyetı ıle texastan araç alınabılrımı?
-
@jinglebells elindeki ehliyeti hangi eyalette yaşayacaksan orada ki ile değiştirmen çok daha mantıklı olur. Çünkü bazı eyaletler diğer ehliyetleri saymıyor da ondan.
-
@ayvalik10 Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@jinglebells elindeki ehliyeti hangi eyalette yaşayacaksan orada ki ile değiştirmen çok daha mantıklı olur. Çünkü bazı eyaletler diğer ehliyetleri saymıyor da ondan.
benım merak ettığım houstonda durum nedır.ama açıklmanız faydalı bu durumların sebebını bılmıyordum.
-
@jinglebells pasaport için daha dur ya değiştirme mayıs 2020 daha çok var. Kazandığını gör site de hemen ertesi gün yap başvurunu pasaport gelir çünkü ds 260 bir hafta sonra takriben açılıyor
-
@jinglebells Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@semavi texasta araba alabilmek için texas ehliyetı zorunlumu.ny ehliyetı ıle texastan araç alınabılrımı?
Alabilirsiniz sorun olmaz. Fakat teksas'ta yerleşik iseniz değiştirmeniz gerekir
-
@semavi teşekkurler
-
@jinglebells Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
Biz ilk arabayı aldığımızda sadece Türk ehliyetimiz vardı.
-
Dün itibariyle bizde (ben,eşim ve 13aylim bebegimiz ile) houstona gelmiş bulunuyorum. Ilk etapda banka hesabi açmaya calistim BANK OF Amerikadan açamadim. Bankdan çikarak T-Mobile'den aile üyelikli iki tane hat aldim. ( 88$ ödemeli aylik. Sonrasinda arkadasimdan 2007 model Toyota Corolla aldim ( param oldugu zaman 3000$ odeyecegim arabaya. Az bir miktar parayla geldim için arkadaslar yadimci oldular.). Sigorta yaptirdim. Sigorta icin ilk basta 191$ ve aylik 75$ odemeli (yabanci ehliyet kullaniyotum shuan). Sigorta işlemleri halletikden sonra arabayi benim adima geçirmek için ismini bilmedigim bir departmana gittim. burda 244$ ödeme yaptim. Ve araba isini tamamladim.
-
@baymyrat Yeni Yaşantınız hayırlı olsun. Bankadan neden hesap açamadınız sebebi neydi?
-
@deathzombie SSN olmadan banka hesabi açmadiklarini soyledim.
-
-
@baymyrat Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@deathzombie SSN olmadan banka hesabi açmadiklarini soyledim.
SSN'yi sonradan ekleyebilirler hesabiniza aslinda, ama demek ki o kadar yardimci olmak istememisler :slight_smile:
Daha sonra yine gidip deneyebilirsiniz, tabii baska bankalari da deneyebilirsiniz. -
@crazycells baska bankara bakacam bugun. ilk once BoAdan deneyeceme yinede. ssn olmadam umarim açtirabilirim. Grupdan Kadir Bey yardimci olacak. Tesekkur ederim.
-
@baymyrat Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım içinde söyledi:
@crazycells baska bankara bakacam bugun. ilk once BoAdan deneyeceme yinede. ssn olmadam umarim açtirabilirim. Grupdan Kadir Bey yardimci olacak. Tesekkur ederim.
Facebook'tan gordum simdi yazdiginizi, sizin vizenizin gocmen vize oldugunu ve sizin Green Card sahibi oldugunuzu anlayamamislar , bilginize.
-
@crazycells Bugun baska bir BoA şubesinden denedim. Banka hesabi açtilar. @semavi bey adress verdi oraya gittim. Yardiminiz için ayrica tesekkur ederim.
-
Houstona geleli 3gün oldu. Burda ogrenci olan kardesim ve arkadaşım var. Dün ev bakmaya gittik. 1+1 ev 530$ kirasi var. Ama kapimin onunde birisi isiyordu. Guvenlik sifir. Aksam 8den sonra dışarıya çıkmamaiz lazimmiş. Can güvenliğinden dolayı. Tabi evi tutmadım. Biraz korkmuş şekildeyim. Buraya gelirseniz iyi bir konumda ev tutmak isityorsaniz, cevreyi iyi bilen bir arkadaşa ihtiyacniz olur. Ben hala ev arayşındayım. Kardesim bu konuda malesef tecrubesi iyi degil. Iyi konumda ev arayişım devam ediyor. Önerilerinize varsa herturlu tavsiyenize ihtiyacım var. Insallah ev tuttukdan sonra buraya gelmek isteyen arkadaşlarda bana ulaşabilirsiniz. Bir tanidigin olmadan baya zor oluyormus.
NOT: eşim ve bebegim ile beraber geldim. Ailem için guvenli bir bolgede apartman tutmam lazim. -
Houstona geleli 3gün oldu. Burda ogrenci olan kardesim ve arkadaşım var. Dün ev bakmaya gittik. 1+1 ev 530$ kirasi var. Ama kapimin onunde birisi isiyordu. Guvenlik sifir. Aksam 8den sonra dışarıya çıkmamaiz lazimmiş. Can güvenliğinden dolayı. Tabi evi tutmadım. Biraz korkmuş şekildeyim. Buraya gelirseniz iyi bir konumda ev tutmak isityorsaniz, cevreyi iyi bilen bir arkadaşa ihtiyacniz olur. Ben hala ev arayşındayım. Kardesim bu konuda malesef tecrubesi iyi degil. Iyi konumda ev arayişım devam ediyor. Önerilerinize varsa herturlu tavsiyenize ihtiyacım var. Insallah ev tuttukdan sonra buraya gelmek isteyen arkadaşlarda bana ulaşabilirsiniz. Bir tanidigin olmadan baya zor oluyormus.
NOT: eşim ve bebegim ile beraber geldim. Ailem için guvenli bir bolgede apartman tutmam lazim.Şuradan suç oranlarına harita üzerinden bakabilirsiniz: https://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime
Açık renkli alanlar daha güvenli.
Ayrıca emlak sitelerinden ilanlara bakarken de bu bilgileri gösteriyor.
https://www.trulia.com/real_estate/Houston-Texas/crime/
Tek yatak odalı bir yer için 800-900 dolar üstüne çıkmadan güvenli bir yer bulmanız çok zor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum