[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@utahlı-kedi dv2020 değişik bir sene farklı bir sistem olacakmış gibi ama en güzeli ekim ayınıın başlamasını beklemek. Biz bu sene kazanamadık ama takibe devam. Hatta 2021den bile umudum var. Umut olmazsa insan yaşayamaz bence 😊 umudunuzu kaybetmeyin
-
@ikizbabasi numaraların current olması ne demek . İnşallah dediğiniz gibi olur :)
-
@nilfersev güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
-
@utahlı-kedi ilgili olan senede örneğin dv2020 için kazanan tüm numaraların görüşmeye çağırılması demektir
-
@nilfersev hocam İnşallah dediğiniz gibi olur . İnşallah.
-
@utahlı-kedi 30K üstü görmemeniz normal çünkü kadar yüksek numaralar yoktu sonuçlarda :)2014-15 te 43 binlerde bile giden vardı. son 2seneyi baz almayınız lütfen heleki 2018 i hiç almayın :) bu seneki numaraların %40 ı 35K dosya numarasının üzerinde neredeyse. hatta bizim ülkemiz dışındaki avrupa kotası ülkelerinde bile 35K üstü dosya numarası aynı oranlarda.O yüzden iç karartmaya gerek yok.Sabırlı bir şekilde süreci takip edeceğiz.
-
@crazycells @air_technic teşekkür ederim..
-
Arkadaşlar merhaba ds 260 formuna 2013 senesinde ögrenim amaçlı 9 ay yurt dışında kaldım yaz tatilinde 3 ay memleketimde kaldım tekrar 9 ay öğrenim amaçlı yine yurt dışında kaldım bide aileden kaynaklı sorunların yüzünden okulu bitiremedim diploma alamadım şimdi bu durumu yazmam gerekiyormu şimdiden teşekkürler
-
@utahlı-kedi en kötü senaryo 2018 gibi olsa ;
basit hesapla 2018' de %65 lik case number current oldu, siz ise şu anda %61 lik dilimdesiniz, en kötü senaryoda bile şansınız var,
Bence tadını çıkartın.
-
@erkangeziyor DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
soyle bi sorum var:
Arap ülkelerine giris cıkıs yapanların AP ye kalma durumları oluyormus diye duydum. Benim de Katar ve Birlesik Arap Emirlik lerine gitme dusuncem vardı gezme amaclı. Acaba bu ulkelere gittigim icin AP durumu olur mu?Boyle bir korelasyon oldugunu sanmiyorum. AP hakkinda ayrintili bilgi icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1567/fy2019-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem
-
@serdar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba ds 260 formuna 2013 senesinde ögrenim amaçlı 9 ay yurt dışında kaldım yaz tatilinde 3 ay memleketimde kaldım tekrar 9 ay öğrenim amaçlı yine yurt dışında kaldım bide aileden kaynaklı sorunların yüzünden okulu bitiremedim diploma alamadım şimdi bu durumu yazmam gerekiyormu şimdiden teşekkürler
Bu amacla uzun sureli yurtdisinda kaldiginiz icin yazmanizi tavsiye ederim.
-
@aristoi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@utahlı-kedi en kötü senaryo 2018 gibi olsa ;
basit hesapla 2018' de %65 lik case number current oldu, siz ise şu anda %61 lik dilimdesiniz, en kötü senaryoda bile şansınız var,
Bence tadını çıkartın.
Bu, sistemle ilgili cok dogru bir matematik hesabi degil, bilginize.
-
@crazycells çok fazla bilinmeyen olduğu için haklısınız, amaç umudun kaybedilmemesi için basit bir hesap sadece.
-
@crazycells hocam yeni bir gelişme var mı bizim gibi yukarıda case number olanların (42xxx)
-
valla arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur . Ben pek umudum yok .
İnşallah gideriz
-
@endless53 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells hocam yeni bir gelişme var mı bizim gibi yukarıda case number olanların (42xxx)
Ben kisisel olarak DV2020 surecini takip etmiyorum maalesef :slight_smile: sizin sureciniz oldugundan sizin takip etmeniz daha dogru olur kanimca. Zaten gerekli bilgileri verip, dogru yonlendirmeleri yaptigimi dusunuyorum :slight_smile: bundan sonra da tabii ki elimden geleni yaparim ama sureci DV2020 talihlilerinin takip edip, foruma aktarmasi ve bizleri bilgilendirmesi lazim...
bundan sonraki sureci ve analizleri DV2020 talihlilerinden surada bekliyoruz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2239/sayilarla-dv2020Bu arada onumuzdeki 1 yil boyunca sorunuza net bir cevap alamayacaksiniz, bilginize.
-
Merhaba arkadaşlar yine bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ds 260 forumda iş deneyimleri okul bilgileri kısmına bartında üniversiteye kayıtlıyım hazırlık okuyorum ama hazırlık istanbulda okuyorum bu durumda hangi adresi yazmam lazim teşekkürler
Bir sorum daha olacak geriye dönük okul bilgileri kısmına üniversitede iki sene okuyup bitiremedim diploma alamadim bunu yazmalımıyım teşekkürler yardımınız için -
Selamlar bir sorum olacak DS260 formunu doldururken "mothers surnames at birth" kismina annemin kızlık soyadını yazdım fakat kimlikteki soyadı haliyle farklı şuan kullandığımız soyadını anne kimlik bilgilerinde yazmadım yanlış mı yaptım acaba ?
-
...............
-
Ds 260 formunu doldurup gönderdikten sonra herhangi bir mail alıyormuyuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum