Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells anlıyorum. Çok teşekkürler. Son sorum da şu olacak ve rahatsız etmeyeceğim bundan sonra☺️ ;

    Eşim de benimle beraber Ankara’daki konsoloslukta mı girecek görüşmeye yoksa kendi ülkesinde aynı tarihlerde girebilir mi?


  • @crazycells abi süpersin. İçim rahat etti çok teşekkür ederim.


  • @crazycells teşekkür ederim


  • @crazycells Teşekkür ederim cevapladığınız için


  • merak ettiğim bir şey var lise diploması kayıp olan ve üniversite mezunu olmayan biri biri dv çekilişini kazanırsa konsolostukta vize alabilir mi (göçmen vize) ?
    edit :ds260 formunda bununla ilgili bir beyan kısmı var mı?


  • Ds260 formunda email adresim çekilişte vermiş olduğum adresi kabul etmiyor." email address is invalid.verify the format is correct." Uyarısı veriyor ne yapmalıyım?


  • @arifcinar yazım hatası turkçe karakter kullanma mailde bir de kucuk harfle yaz çoğu form buyuk harfle mail adresi kabul etmiyor.Bir dene.


  • @jinglebells denedim hepsini ama emailimde tire ve ust tire kısmı var oradanmı skıntı cıkartıyor anlamadım. birde baska aklıma takılan bedelli askerlik yapanlar no isaretlesin denmiş fakat 21 günde olsa askerlik yaptı gözüküyor onun için evet secersek o bölüme türkçe isimlerinimi yazmak gerekir örneğin hava er eğitim tugayı gibi?


  • @jinglebells alabilir, ds260 da eğitim bilgileri ile ilgili kısım var


  • Arkadaşlar abiler biliyorum defalarca cevaplanmıştır ancak sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor günlerdir okuyorum forumu ama net cevap yok emin olmak istiyorum. Öğrenciyim üstümde bir tek araba var o da 11000 dolara tekabül ediyor yaklaşık. Banka hesaplarımda öğrenci olduğum için büyük paralar hiç olmadı. Giderken arabayı satıp gideceğim desem yeterli görmeyebilirler mi? Bir de şu aşı ücretleri aklımı çok karıştırıyor. Normal sağlıklı bir insanım tüberküloz hepatit ve saire yok allaha şükür ama tüm aşıları olmam mı gerekli? 😃 Yani adamlar 20-220 dolardan demiş. Hastalığım olmasa dahi hepsini olmam gerekiyorsa 15 aşı 3000 dolardan okutabilirler gibi geliyor ona göre bir doktora durumumu izah eder 1 ay önceden olurum tüm aşıları öyle giderim aşı çizelgesiyle. 😃 Aşı çizelgesini de keyfi kabul ediyorlarmış anladığım kadarıyla...


  • @crazycells hocam ben çekilişte verdiğim epostami kontrol ettim case numarasını direk sayfaya kopyaladı onda sorun yok fakat ds260 formuna emailimi kabul etmiyor geçersiz hatası veriyor? Ne yapmalıyım sonuçta o e-posta ile iletişim kuracaklar.


  • @omertug hocam 55k sıra numaran var benimde 42 bin nedir acaba bizim durum gelme ihtimali var mıdır? Sen detaylıca araştırsın mı?


  • @endless53 bu sene sadece Eu değil Afrika bölgesinde bile daha önce görülmemiş yüksek numaralar var. Önceki hiç bir sene ile karşılaştırma yapılamıyor. Resmi açıklamaya kadar net bir şey mümkün değil.
    her şey nasip kısmet 🙂 ama numaran yüksek gidebilirmisin dersen ben gidiyorum :)))


  • @cesur iyi paran varmış işte, bekar ve tek gideceksin sanırım, arabanın değerini gösterir belge ve bankada 2-3 bin dolarla mülakatı sıkıntısız geçersin kanımca, aşı konusunda daha önceki mülakat deneyimlerini okursan, yaş ve sağlık durumuna değişkenlik göstermekle birlikte maksimum 400 doları geçmiyor diye biliyorum(aşılar+muayene ücreti). İyi bayramlar


  • @arifcinar
    Sayın @crazycells daha önceki mesajlarıma cevap olarak, KCC nin dv lottery e ilk başvurumuzdaki e-mail adresimize tüm yazışmalarını yaptığını yazmıştı.
    Yani ds 260 formuna başka bir e-mail yazabilirsiniz, İyi bayramlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @seko DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    ds260 formunu doldurduk ve yolladık ama heycanlı ve hızlı yaptık
    eşimin kızlık soyadı ve bilgilerini girmeyi unuttuk
    ve green card içinde bir adres verdik ve kart oraya mı gelsin sorusuna da evet dedik
    biz ne yapabiliriz ?
    bir sıkıntı yaşarmıyız konsoloslukta acaba ?

    Problem degil, hepsini konsoloslukta mulakat gunu degistirebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kushajj DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells anlıyorum. Çok teşekkürler. Son sorum da şu olacak ve rahatsız etmeyeceğim bundan sonra☺️ ;

    Eşim de benimle beraber Ankara’daki konsoloslukta mı girecek görüşmeye yoksa kendi ülkesinde aynı tarihlerde girebilir mi?

    Kesinlikle sizinle Ankara'da girsin, daha sonra baska ulkede girmek isterse oncelikle iki konsolosluktan izin almaniz, sonra sizin dosyanizin oraya aktarilmasi gerekiyor. Isterseniz deneyebilirsiniz ama ben tavsiye etmem.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jinglebells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    merak ettiğim bir şey var lise diploması kayıp olan ve üniversite mezunu olmayan biri biri dv çekilişini kazanırsa konsolostukta vize alabilir mi (göçmen vize) ?
    edit :ds260 formunda bununla ilgili bir beyan kısmı var mı?

    Alabilir ama lise mezunu oldugunu kanitlamasi gerekir.

    Lise diplomanizi okuldan bir daha cikarttirmaniz gerekiyor, ama orijinali olmayacak bu tabii ki.
    e-devletten kontrol edince egitim bilgileriniz cikiyor mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arifcinar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Ds260 formunda email adresim çekilişte vermiş olduğum adresi kabul etmiyor." email address is invalid.verify the format is correct." Uyarısı veriyor ne yapmalıyım?

    eger alfanumerik bir adresiniz varsa yani sadece harf ve sayilardan olusuyorsa, o durumda sorun olmamasi lazim, fakat diger karakterler de varsa adreste bazi karakterleri form kabul etmeyebilir, bu gibi durumda daha uygun, baska bir email adresinizi yazmanizi tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arifcinar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @jinglebells denedim hepsini ama emailimde tire ve ust tire kısmı var oradanmı skıntı cıkartıyor anlamadım. birde baska aklıma takılan bedelli askerlik yapanlar no isaretlesin denmiş fakat 21 günde olsa askerlik yaptı gözüküyor onun için evet secersek o bölüme türkçe isimlerinimi yazmak gerekir örneğin hava er eğitim tugayı gibi?

    evet deyip dediginiz sekilde yazabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum