Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, görüşme tarihim belirli oldu fakat bankada belirli bir mevduatı gösterme durumum sıkıntılı , malum doların iyice artması ve ekonominin durumu ortada.

    Amerika'da sponsor olabilecek bir tanıdığım yok, bu yüzden iş teklifi verebilecek bir iş arıyorum, bulduğum türk firması daha önce teklif konusunda yardım ettikleri kişilerin suistimal ettikleri için artık iş teklifi veremeyeceklerini söylediler.

    Görüşmeye az bir zaman kaldı ve hala bu sorunu çözemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?

    Nasıl bir çözüm bulabilirim?

    Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Sahin-Ömer resmi yonergenin son iki sayfasini inceleyebilirsiniz:

    onunuzdeki secekler; yeni bir is bulup is teklifi almak olabilir, eger bir yakininizin tanidigi biri sponsor olmak isterse sponsorluk konusunu buradan inceleyebilirsiniz, bunun disinda kendi kaynaklarinizi da agosterip vize alabilirsiniz. Bunun illaki bankada nakit para olmasina gerek yok, hangi mal, mulk veya diger birikimlerinizi gosterebileceginizi yukaridaki resmi yonergenin son iki sayfasini inceleyerek ogrenebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    Kredi çekip mülakat sonrası kapatabilirsiniz.. Sadece secenek..


  • Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.


  • Bulduğumuz sponsor bankada ne kadar para göstermesi gerekiyor benim sponsorluk evrakim geldi bide forumda sponsorluk belgesine karı koca imza atması gerekiyor diye bir şey hatırlıyorum ama benim evrekta sadece bir imza var konsoloslukta sıkıntı olurmu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kürşat Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    Bulduğumuz sponsor bankada ne kadar para göstermesi gerekiyor benim sponsorluk evrakim geldi bide forumda sponsorluk belgesine karı koca imza atması gerekiyor diye bir şey hatırlıyorum ama benim evrekta sadece bir imza var konsoloslukta sıkıntı olurmu

    su konuda sorunuzu cevapladim:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864


  • merhabalar. formda cevabını bulamadigim bir sorum olucak sponsorumuz iş mektubumuz ikamet edeceğimiz adres dahil olması halinde yinede hesabımızda para gostermelimiyiz göstermeliysek ne kadar olmalı? altı kişilik bir aileyiz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafacil Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    merhabalar. formda cevabını bulamadigim bir sorum olucak sponsorumuz iş mektubumuz ikamet edeceğimiz adres dahil olması halinde yinede hesabımızda para gostermelimiyiz göstermeliysek ne kadar olmalı? altı kişilik bir aileyiz

    DV kategorisinden mi vize aliyorsunuz? (bilgilerinizi imzaniza tasir misiniz?)

    Sponsor tek basina yeterlidir, is mektubu da bunun cilasi olur 🙂 Kendi hesabinizda para gostermenize gerek yok.


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells evet 2019 talihlisiyiz (umarim talihlisiyizdir) 🙂 cevabınız için teşekkür ederim. hazır sizi yakalamışken:) malûm numaramız yüksek 25××× lerde numaramız aktif olmazsa zaman kaybetmeyelim diye 2020 çekilişine de katılamayı düşünüyoruz bunun süreç imizi olumsuz etkilemesi mumkunmu. bu yönde gelen bir soru goremedim, bi uyanik bizmiyiz acaba 🙂


  • @mustafacil Geçmiş GC kazanma yenisine başvurmaya engel değil. Geçen sene başvuranlar oldu hatta numarası daha iyi pozisyona taşınan bir arkadaşımız da oldu. Bence Ekim ayında açıklanacak olan CN cutoff'una göre başvurup başvurmamaya karar vermelisiniz. Bol şans dilerim.
    Not: Son cümlede anlam kayması olmuş. Yanlış anlaşılmak istemem. Ben 22xxx iken ve gidişat kötüyken bile başvurmamıştım. Ama riskli CN olanların başvurmasında etik olmayan bir yan göremiyorum. Bu nedenle bu seneki cutoff seyrine göre başvuruya karar verebilirsiniz.


  • @mustafacil Ayrıca @crazycells 'in dediği gibi şuradan imza bölümünüze yıl ve CN yazarsanız sorularınıza cevap verirken zaman kazanırız.


  • cevaplar için teşekkür ederim. imzamı olusturdum aslında ikinci sorumun altinda artik belirdigini goruyorum sadece ben mi goruyorum acaba

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafacil Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    @crazycells evet 2019 talihlisiyiz (umarim talihlisiyizdir) 🙂 cevabınız için teşekkür ederim. hazır sizi yakalamışken:) malûm numaramız yüksek 25××× lerde numaramız aktif olmazsa zaman kaybetmeyelim diye 2020 çekilişine de katılamayı düşünüyoruz bunun süreç imizi olumsuz etkilemesi mumkunmu. bu yönde gelen bir soru goremedim, bi uyanik bizmiyiz acaba 🙂

    olumsuz etkilenmez, Green Card almamis kisiler DV2020 icin de basvuru yapabilirler.

    DV2019 talihlisiyseniz, yukaridaki cevabim sizin icin de gecerli 🙂 ama isterseniz yine de banka hesabinizi goturebilirsiniz (icinde ne kadar para varsa yeterli, eklemenize gerek yok.)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafacil Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    cevaplar için teşekkür ederim. imzamı olusturdum aslında ikinci sorumun altinda artik belirdigini goruyorum sadece ben mi goruyorum acaba

    ben su an goremiyorum 🙂


  • merhaba, mülakat tarihimiz belli oldu. şu saatten sonra evrakları toplamaya başlıyoruz. ilk olarak iş teklifi mektubu ile başlayacağız. amerikadaki iş yeri sahibi tanıdığımız bize yardımcı olmayı kabul etti. ancak benim kriterleri sağlayan bir iş teklifi mektubu bulmam lazım örnek olarak. yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslierdem Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    merhaba, mülakat tarihimiz belli oldu. şu saatten sonra evrakları toplamaya başlıyoruz. ilk olarak iş teklifi mektubu ile başlayacağız. amerikadaki iş yeri sahibi tanıdığımız bize yardımcı olmayı kabul etti. ancak benim kriterleri sağlayan bir iş teklifi mektubu bulmam lazım örnek olarak. yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

    bu tur ornek mektuplari google'da cok rahat bulabilirsiniz, bilginize. Normal bir isciye gonderecekleri mektubu size gondermeleri yeterli.


  • @crazycells öyle örnekler buldum ancak acaba dedim ekstra bir detay isteniyor mu emin olmak istedim teşekkürler.
    ayrıca bu mektubu bana posta ile yollaması mı gerekiyor_ ? e-mail ile ulaştırsa ve ben çıktısını alsam olmaz mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslierdem Sponsor veya iş Teklifi Mektubu alma içinde söyledi:

    @crazycells öyle örnekler buldum ancak acaba dedim ekstra bir detay isteniyor mu emin olmak istedim teşekkürler.
    ayrıca bu mektubu bana posta ile yollaması mı gerekiyor_ ? e-mail ile ulaştırsa ve ben çıktısını alsam olmaz mı ?

    olur, artik sirket ve kurumlar email ile gonderiyor zaten boyle mektuplari.


  • @crazycells ''başvuru sahibi, müstakbel işvereninden, işyerinin antetli kağıdına yazılmış noter tasdikli bir yazı göndermesini istemelidir'' yazıyor instructions'da. bu aşamaları tamamladıktan sonra noterden falan onayı alıp mı mail atacak bana?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum