DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)
-
DV2020 sonuç odasına bakarken iki arkadaşın yazısı çok dikkatimi çekti. Birisi ilk seferde kazanmış, forma yeni kayıt yaptırmış ve demiş ki; ''ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım eder misiniz?'' Arkadaşımız DS260 formunu doldurmadan başlayın Amerika' da yaşam hakkında hiç bir bilgisi yok. Bir diğer arkadaş işe kendisi mimar. Onunda hiç bir araştırması yok. Çekilişten sonra ki süreçler, Amerika' ya ilk giriş, eyaletler, nerede nasıl yaşarım?, mesleğim hakkında ne yapabilirim?, başka ne türlü işler yapabilirim?, ev kiralama?, banka hesabı açtırma?, SSN alma?, Amerika' nın toplumsal ve sosyal yapısını nasıldır?, kültür şoku yaşar mıyım? bu yaşam stilini kaldırabilir miyim? vs vs sorular uzayıp giderken, birden bire loto çıkıyor ve ben ne yapacağım şimdi diyorlar. Kendi adıma kalacağım yerden başvuru yapacağım şirketlerin benim kariyer geçmişimin yeterli olup olamayacağına kadar, eşime de oranın kültürel yapısını ve yaşam stilini yıl içerisinde dersler vererek hazırlayan ve onlarca detayı önceden hazırlayan biri olarak şuan kıskançlığımın everest yaptığı bir dönemdeyim. 😄 Lotoyu kazanan bütün arkadaşların Allah yollarını açık etsin. Umarım yeni hayatları onlara mutluluk ve huzur getirir.
-
@daydreamer teşekkür ederim 😊
-
Ya green card çekilişi resmen hayatta insana bir amaç veriyormuş. Sonuç açıklandığından beri bir boşluğa düştüm. Hala elim foruma gidiyor ama sonra aklıma çekilişin açıklandığı artık sayılacak bir zaman olmadığı geliyor...
-
@whocares DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
DV2020 sonuç odasına bakarken iki arkadaşın yazısı çok dikkatimi çekti. Birisi ilk seferde kazanmış, forma yeni kayıt yaptırmış ve demiş ki; ''ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım eder misiniz?'' Arkadaşımız DS260 formunu doldurmadan başlayın Amerika' da yaşam hakkında hiç bir bilgisi yok. Bir diğer arkadaş işe kendisi mimar. Onunda hiç bir araştırması yok. Çekilişten sonra ki süreçler, Amerika' ya ilk giriş, eyaletler, nerede nasıl yaşarım?, mesleğim hakkında ne yapabilirim?, başka ne türlü işler yapabilirim?, ev kiralama?, banka hesabı açtırma?, SSN alma?, Amerika' nın toplumsal ve sosyal yapısını nasıldır?, kültür şoku yaşar mıyım? bu yaşam stilini kaldırabilir miyim? vs vs sorular uzayıp giderken, birden bire loto çıkıyor ve ben ne yapacağım şimdi diyorlar. Kendi adıma kalacağım yerden başvuru yapacağım şirketlerin benim kariyer geçmişimin yeterli olup olamayacağına kadar, eşime de oranın kültürel yapısını ve yaşam stilini yıl içerisinde dersler vererek hazırlayan ve onlarca detayı önceden hazırlayan biri olarak şuan kıskançlığımın everest yaptığı bir dönemdeyim. 😄 Lotoyu kazanan bütün arkadaşların Allah yollarını açık etsin. Umarım yeni hayatları onlara mutluluk ve huzur getirir.
Ben bile başvurmadığım halde ne yapacağımı biliyorum😀yıllardır araştırıyorum, hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Bir yandan eşimi ikna çabaları da cabası :) ilk başvurusunda çıkan ve ne yapacağını bilmeyen çoğunlukta sanırım. Hiçbir şey bilmeden öğrenmeden ne ara karar verdiniz de başvurdunuz :)
Umarım kazanan arkadaşlar değerini daha iyi anlar ve bilirler. Şansları bundan sonra ki süreçtede açık olsun. -
@joltun DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
suan baktım o yazıyı gördüm Has Not Been Selected herkeze merhaba..
Hoşgeldin arkadaşım... Sağlık olsun. Burada kalacağımız birkç sene daha varmış.
-
Cidden Bu Arada Kazanan Kişilerin Çoğu Foruma yeni üye Acaba cidden forumda bulunanlari Teker teker seçip kazandırmıyor lar mı ? :D Ayrıca Numaraları Aşırı derecede yüksek
-
@chromium yeni zaman sayma heyecanı 2021 başvuru tarihi için... 🗽🇺🇸👍🏻 Ekim ayına kaldı şunun şurasında 5 ay - 150 gün... Sayılı zaman çabuk geçer.... Tecrübeli değilmiyiz? 🤗
-
Selamlar..
Forumumuza çok yazamasam da hergun gelip okuyorum.. malesef eşim ile bana da çıkmadı bu yıl.. 10aylik kızımın şansına çıkar diye çok ümit ediyorduk ama maalesef. seneye artık..Çıkan arkadaşların case numaralari yuksek olsa dahi işin peşini birakmasin.. o numarayi bulamayanlar da var unutmayin.. kazananlara hayırlı olsun.. umarım hayal ettiğiniz o hayata bir an önce kavuşursunuz.. sağlıcakla kalın..
-
Belki 2021 talihlisiyiz, neden darlanalım.
-
Arkadaşlar ben bu sene basvuramadim kazanan arkadaşlara tebrikler .kaybedenler demiyeceğim erteleyen :) arkadaşlara ise seneye hep beraber diyelim ... Bir gün burda şöyle bir yazı yazacağım her şey crayzcel e sorduğum bir soru ile başladı diye. ben buna inanıyorum bir gün kazanacağım bu çekilişi bu sene ve çıkana kadar önümdeki bütün senelerde başvuru yapacağım bu süreçte dilimi ,nakitimi gelistirecegim unutmayın,
PEŞİNDEN GİDECEK CESARETİN VARSA BÜTÜN HAYALLER GERÇEK OLABİLİR.. CHE GUEVARA -
@topraxxx DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
Bana dokunan kısmı şu. senelerdir bilgi edin, keşfet, formlar nasıl doldurulur, doktar parası nekadar, nerde yaşaarız, nasıl yaşarız, şu işi yapsak az olur, bu işi yapsak zor olur,araba alırken leas mi, kredimi, hangi telefon hattını kullanmalıyım, haangi ev interneti uygundur, evcil hayvan nasıl gidebilir - götürülür, den tutta yaşamak için extra mesleklet öğrenip, hertürlü bilgiyi emene öğrenene yalayıp yutana çıkma.... Sen git ne yapmam gerekiyor şimdi diyene çık....
Çok doğru söylüyorsun. Işte dünyanın adaleti yok 🙂 Bir yol bulmalı. Yada bir yol yapmali🤔 öyle bir söz varya 😃
-
@olcayist aklıma schindler list filmi geldi 😁 kendi kendimizi nakil mi ettirsek L1A ile acaba? 🤔🙄🇺🇸🗽Bu fikir ne kadar işe yarar tartışılır Ama..... Parasıylannnn değilmi kardeşim 😅
-
avustralya, kanada, ve yeni zelanda nitelikli göçmenlik için bilgisi olan var mı? Meslek konusunda bilgi verebilecek var mı? Nasıl mesleki denklik alabilirim?
-
Bana ve eşime çıkmadı. 3. denemem idi. Arkadaşlar acaba ben yanlış mı başvuru yapıyorum. Herkes cs number diye birşey paylaşıyor bu confirmation number değil mi? herkes 2020EU.... diye başlayarak yazıyor ama benim confirmation numberim 202069IM.... diye devam ediyor?
-
Benim 20208CX ile başlıyor. ^^
-
@caner92 confirmation number senin başvuru numaran eğer kazanırsan sana ait sıra numarası yanı case number 2020EUOOXXXX ile başlayan numaralar verilir ekranda bu numarayı göremiyorsan kazanamadın demektir
-
@caner92 sizin bagsettiginiz formda profillerden imza kismindan guncelleyebileceginiz kendinizin kopyala yapistirla yaptiginiz kisim. Formda imza guncellemeye bakin.
-
kazanamayanlar olarak 2021 beklemek dışında b planı olanlar varsa fikir vermek adına yazarlarsa iyi olur.
-
Imzamı atar ve giderim
-
Ben ümidimi çok uzun zaman önce kaybetmiştim zaten sırf alışkanlıktan başvuru yapıyorum :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum