[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Geldik buralara :) hadi bakalım. Yarın 19.00'dan sonra...
-
Bir çoğumuzun bu sayfada mülakat deneyimlerimizi paylaşmamız dileğiyle. Hayırlı, uğurlu olsun...
-
kazanan olarak burada sorular yazmak cevaplamak ve mülakat sürecini anlatmak nasip olur inşaALLAH.
-
Şuraya sıraya geçeyim bende :)
-
Herkese başarılar, umarım dilediğiniz gibi sonuçlanir
-
Kazananlara şimdiden hayırlı olsun. Gönlünüze göre bir yaşam dilerim. Darısı can-ı gönülden isteyenlere olsun.
-
Aylardır süren heyecanlı ve umutlu bekleyişte sonra gelindi.Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim
-
Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle. Yarın sabah uyandığınızda gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle. Herkese başarılar dilerim..
-
KCC'den belge gonderimi emaili aldiktan sonra:
Bu maddede hangi emaile gelecek kayıt olurken verdiğimiz emaile değil mi ben kendiminkini hatırlıyorum ama babamınkinden tam emin değilim nasıl öğrenebiliriz -
@unals DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
KCC'den belge gonderimi emaili aldiktan sonra:
Bu maddede hangi emaile gelecek kayıt olurken verdiğimiz emaile değil mi ben kendiminkini hatırlıyorum ama babamınkinden tam emin değilim nasıl öğrenebilirizdvlottery sayfanizda confirmation numarasini ogrenmek icin email adresi gerekiyor diye hatirliyorum, oradan deneme yaparak bulmaya calisabilirsiniz.
-
Merhaba @crazycells,
E-devlet'ten Vukuatlı nüfus kayıt örneği alırken şöyle bir soru soruyor: 1-kişi için mi? 2-aile için mi?(kişi, eş ve çocuklar) 3-nüfus aile kaydı için mi?( kişi, eş, çocuklar, anne, baba)
Bunlardan hangisini göndermeliyiz? -
2019 için başvuru yapanlar şöyle bi sıkıntı yaşamış 2017 de başvuru yaparken sistem bi ara çökmüş tekrar dan almaya başlamışlar başvuruları VS bu sene böyle birşey yaşandı mı acaba? Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
-
@mutlukurt0534 hayır bu sene öyle bir sorun yaşanmadı..
-
Başvururken doğum yerimi İstanbul Bahçelievler yapmışım ama Bakırköy doğumluyum bu sorun olurmu daha önce başına gelmiş biri varmı
-
@mutlukurt0534 sen DS 260 doldurmadın sadece başvuru dayazdığın için sıkıntı yok asıl çıktıktan sonra @crazycells imzasında yer alan formu doldururken bu gibi hatalar yapmaman gerekiyor. Şimdi sıkıntı yok çıkmasını etkilemez.
-
@ayvalik10 teşekkür ediyorum
-
@sfkts DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba @crazycells,
E-devlet'ten Vukuatlı nüfus kayıt örneği alırken şöyle bir soru soruyor: 1-kişi için mi? 2-aile için mi?(kişi, eş ve çocuklar) 3-nüfus aile kaydı için mi?( kişi, eş, çocuklar, anne, baba)
Bunlardan hangisini göndermeliyiz?En kapsamli olanini secebilirsiniz.
-
Bende yerimi alayım içime doğdu sanki :)
-
ben yine de bu konuyu takipteyim seneye hazırlık
-
cok faydalı tam bir şablon olmuş. tşk.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum