@gkhanfeez İlk Defa gidecek olan yeşilkart vizeli kişi nasıl araba alır ? içinde söyledi:
@haluk-cetiner İlk Defa gidecek olan yeşilkart vizeli kişi nasıl araba alır ? içinde söyledi:
@gkhanfeezm merhaba gökhan, o bağlantıyı okudum birkaç defa. tabii ki inceledim.faydalı bilgiler. daha çok hoş sobet.ben teknik bilgiler arıyorum maddeler halinde. son 6 aydır aynı paragrafı okuyorum. yapılan tüm espri ve sohbetleri ezberledim ancak sorularımın cevaplarını içermiyor 🙂 konu aynı olmasına rağmen aradığım soruların cevapları görünmüyor.
özetle:
1- GC yok SSN yoksa araba nasıl "Güvenli Şekilde" alınır?. "Gel kareşim bu garantili. al bir git kesinlikle çalıntı değil. arıza çıkarsa da işte 3 ay ben servis garantisi veriyorum" Arabanın paspasından, karbüratöründen gelen sesden daha önemli. çalıntı olup olmaması. Bir çok araba çalınma ikayeleri dinledim abd deki arkadaşlardan.2 - "pre-owned" ile "certified pre-owned" arasında ne fark var ? "certified dealer" lar güvenlimi ?
3 - aracın arızalı çıkmaması için carfax belgesi çıkarıyorlar. onlar ne kadar gerçekçi ? ve diyelim 2. aldım ama garanti istiyorum aldıgım dealerdan. bu türk bir uygulama varsa terimi nedir ?🙂 aslında soruyu bu konuda sormak lazım ondan dolayı linki yapıştırdım. konular dağılıyor sonra içinden çıkalamaz hale gelir. genel olarak herkese faydası olur diye 🙂
katiliyorum size, o konunun uzantisi aslinda buradaki konu. Haluk Bey neden yeni bir konu acmis ben de anlamadim.

yuksekti. Cocuk da var, sehirler arasi seyahat da yapariz diye temiz ve dusuk kilometreli bir arac tercih ettim.