Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

Mettawa, Illinois 4/29/26
    Muz lb $0.59
    Çilek 32 oz $3.99
    Beylerbeyi Göbek Rakı 1 litre $37.99
    Regular gas $4.40 gallon

• amerika'nın en pahalı eyaletlerinden birinden selam:)
    bugün 1 grande ice latte ve bir şişe suya 10 dolar ödedim.
    gas price 5.8 o yüzden teslanın şampiyon eyaleti.

• Costco’da an itibariyle $4.059 olmus bugun arkadaslar regular’in gallon fiyati 😱

• Benzin fiyatlari uctu gitti her eyalette Turkiyeden gerci bizim Turkler olarak bunyemiz alisik gunluk gelen zamlara ama Amerikalilar sudan cikmis baliga donduler bence 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@AE123 yeni bir iş kolu Türkler terapi seansları versin. Uçan fiyatlara nasıl alışırsın diye.

• @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@AE123 yeni bir iş kolu Türkler terapi seansları versin. Uçan fiyatlara nasıl alışırsın diye.

Akil edip yapan parayi bulur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Geçen haftadan beri $3 altında benzin alıyorum. Şu an $2.89 burada. Umarım düşmeye devam eder.

• @EzgiLera Biz hep $50’lik aliyoruz benzini 😎

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Bizim isimiz malum benzin fiyatlari ile ic ice... Tasima masraflari yukseldi... Suan 3e gerilese bile kimse yukselen fiyatlari asagiya cekmiyor 🙂 Maalesef boyle ani yukselisler fiyatlarin hizli yukselmesine ama hizli dusmemesine sebep oluyor... Maalesef agalar bizle egleniyirler, olan bize oluyor 🙂

• @semavi dün toyota auris babamın arabısna 1000 liralık benzin koydum ve kapandı kapanmadı hangi yol açık muhabbeti ederek Ankara yollarında 100 tane polise selam verip hastaneye zor gittik. Aklımda deli sorular ...2026 dv talihlisiyim mülakat gelecek mi pause kalkacak mı diye düşüne düşüne araba kullandım. Sizin ve tüm blogtaki tecrüblerden sonra Türkiye' de 1000 liralık benzin alan bir kişi olarak USA 'ye gidince küçük motorlu araba alıcam D Kadir Abi yardım eder dedim @semavi ... Texas' a selamlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@semavi dün toyota auris babamın arabısna 1000 liralık benzin koydum ve kapandı kapanmadı hangi yol açık muhabbeti ederek Ankara yollarında 100 tane polise selam verip hastaneye zor gittik. Aklımda deli sorular ...2026 dv talihlisiyim mülakat gelecek mi pause kalkacak mı diye düşüne düşüne araba kullandım. Sizin ve tüm blogtaki tecrüblerden sonra Türkiye' de 1000 liralık benzin alan bir kişi olarak USA 'ye gidince küçük motorlu araba alıcam D Kadir Abi yardım eder dedim @semavi ... Texas' a selamlar

Sartlama kendini 🙂 Ev is yakin olursa kucuk motorlu yada buyuk motorlu hic bir onemi kalmiyor 🙂 Zaten evlerde birden fazla arac oluyor genelde.
    Umarim durumlar olumlu sekilde sonuclanir sizin acinizdan ve buralarda goruruz siz ve sizin gibi arkadaslari. Sizede selamlar

• Colorado da Aspen Vail Breckenridge civarlarında yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

• @semavi sizlerle gerçek hayatta tanışmadan tanıştık.Dün sohbette Semavi Kadir abi diye söyleyince forumun iliklerime işlediğini fark ettim. Tecrübesini paylaşanlar keza... Oralarda hemhal olmaya diyelim Kadir Abi @semavi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ramazan-Apak, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Colorado da Aspen Vail Breckenridge civarlarında yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Tatil icin gittim. Ucuz oldugunu sanmiyorum ama tekrar gitmek istedigim yerlerden biri. Yazini da gormek istiyorum acikcasi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@semavi sizlerle gerçek hayatta tanışmadan tanıştık.Dün sohbette Semavi Kadir abi diye söyleyince forumun iliklerime işlediğini fark ettim. Tecrübesini paylaşanlar keza... Oralarda hemhal olmaya diyelim Kadir Abi @semavi

Bende 'greencard kazandik diyenler icin sanki bir sekilde daha once tanistigim bir arkadasimmis gibi hissediyorum.

• @semavi evet biliyorum. Tatil için pahalı bi yer. 13 yıl makam şoförlüğü yaptım. Hem doğası hem de Limousine işi yapmak için sanırım Glenwood Springsi tercih edip Vail Aspen bölgesinde çalışacağım. 33 yıllık İstanbul kaosundan sonra Rocky dağları cennet gibi gelecektir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ramazan-Apak, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@semavi evet biliyorum. Tatil için pahalı bi yer. 13 yıl makam şoförlüğü yaptım. Hem doğası hem de Limousine işi yapmak için sanırım Glenwood Springsi tercih edip Vail Aspen bölgesinde çalışacağım. 33 yıllık İstanbul kaosundan sonra Rocky dağları cennet gibi gelecektir.

hemde ne cennet.... Bende son zamanlarda doga ile daha ic icice yerlere karsi bir heyecan duymuyor degilim 🙂

• Ben doğası için Colorado ve Washington (D.C olmayan) arasında kalmıştım. Eksiler ve artılar bakımından Colorado çok daha iyi. Kışın sadece Kayak ve kamp aktiviteleri varken yazın çok daha fazla aktivite var. Kiralar biraz yüksek ama maaşlar da ABD ortalamasının üzerinde.

• ⭐⭐⭐⭐

@semavi, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Bizim isimiz malum benzin fiyatlari ile ic ice... Tasima masraflari yukseldi... Suan 3e gerilese bile kimse yukselen fiyatlari asagiya cekmiyor 🙂 Maalesef boyle ani yukselisler fiyatlarin hizli yukselmesine ama hizli dusmemesine sebep oluyor... Maalesef agalar bizle egleniyirler, olan bize oluyor 🙂

Şu sıralar World Cup sebebiyle ekonominin biraz hareketli olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar bizim alıştığımıza göre evet biraz yüksek ama fiyatı düşen ürünler de var, yok değil. Hem de Avrupalılar bu fiyatları çok uygun buluyor, o yüzden henüz düşürmüyor olabilirler.

Fiyatların yükselmesi düşmesi çok problem değil de, keşke gelirimiz de ona göre artsa.

Benzer Başlıklar

• 28
  • 19
  • 5
  • 18
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |