Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
2.2k 330 298.8k 320
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@MySea her faaliyet alanında olduğu gibi işçilik pahalı ne yazık ki. Zaten hayata bir daha gelecek olsam ve o hayata ABD’de gelecek olsam satış alanında yönetici olacağıma tercih edeceğim meslek iyi bir boyacı veya iyi bir tesisatçı veya üst kategori bir mekanda banket garsonu veya üst kategori bir mekanda mixologist/bartender olurdu.

• Nissan Altima icin servisinde oil ve filter change, multi point inspection icin odedigim ucret $49.17

• @MySea cok iyi fiyat PA da sadece inspection icin o fiyat istiyorlar. Walmart ta yag ve filtre degisimi $55.

• doğru başlık mı bilmiyorum, bilmeyenler için bi faydası olur. eğer bi işe giriyosanız doordash,uber vs dahik chase bankasından hesap açın. 90 gün içinde direct deposit yani maaş olarak 1000 dolar yatarsa(parça parça da olur ama sizin yatırdıgınız kabul olmuyor dediğim gibi direct olcak) 400 dolar yatırıyolar size bonus olarak. bonus diye geçiyor ama nakit vs çekebilirsiniz bildiğiniz dolar :') ekstra kredi skoru oluşturmak isterseniz chase hesap açarken 250 dolar yatırdıgınızda kredi kartı çıkarıyor genellikle 500 dolarlık. eşime ve bana öyle çıkardı. bonuslarıda hesaba 1000 dolar girdikten 5 gün sonra yatırdı. ve kredi skoru için bayağı iyi oldu kredi kartı.

Not: hesap açtırırken 400 dolar bonus kullanmak istiyorum diyin

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Mettawa, Illinois 4/29/26
    Muz lb $0.59
    Çilek 32 oz $3.99
    Beylerbeyi Göbek Rakı 1 litre $37.99
    Regular gas $4.40 gallon

• amerika'nın en pahalı eyaletlerinden birinden selam:)
    bugün 1 grande ice latte ve bir şişe suya 10 dolar ödedim.
    gas price 5.8 o yüzden teslanın şampiyon eyaleti.

• Costco’da an itibariyle $4.059 olmus bugun arkadaslar regular’in gallon fiyati 😱

• Benzin fiyatlari uctu gitti her eyalette Turkiyeden gerci bizim Turkler olarak bunyemiz alisik gunluk gelen zamlara ama Amerikalilar sudan cikmis baliga donduler bence :)

• @AE123 yeni bir iş kolu Türkler terapi seansları versin. Uçan fiyatlara nasıl alışırsın diye.

• @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@AE123 yeni bir iş kolu Türkler terapi seansları versin. Uçan fiyatlara nasıl alışırsın diye.

Akil edip yapan parayi bulur :)

• ⭐⭐⭐⭐

Geçen haftadan beri $3 altında benzin alıyorum. Şu an $2.89 burada. Umarım düşmeye devam eder.

• @EzgiLera Biz hep $50’lik aliyoruz benzini 😎

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Bizim isimiz malum benzin fiyatlari ile ic ice... Tasima masraflari yukseldi... Suan 3e gerilese bile kimse yukselen fiyatlari asagiya cekmiyor :) Maalesef boyle ani yukselisler fiyatlarin hizli yukselmesine ama hizli dusmemesine sebep oluyor... Maalesef agalar bizle egleniyirler, olan bize oluyor :)

• @semavi dün toyota auris babamın arabısna 1000 liralık benzin koydum ve kapandı kapanmadı hangi yol açık muhabbeti ederek Ankara yollarında 100 tane polise selam verip hastaneye zor gittik. Aklımda deli sorular ...2026 dv talihlisiyim mülakat gelecek mi pause kalkacak mı diye düşüne düşüne araba kullandım. Sizin ve tüm blogtaki tecrüblerden sonra Türkiye' de 1000 liralık benzin alan bir kişi olarak USA 'ye gidince küçük motorlu araba alıcam D Kadir Abi yardım eder dedim @semavi ... Texas' a selamlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@semavi dün toyota auris babamın arabısna 1000 liralık benzin koydum ve kapandı kapanmadı hangi yol açık muhabbeti ederek Ankara yollarında 100 tane polise selam verip hastaneye zor gittik. Aklımda deli sorular ...2026 dv talihlisiyim mülakat gelecek mi pause kalkacak mı diye düşüne düşüne araba kullandım. Sizin ve tüm blogtaki tecrüblerden sonra Türkiye' de 1000 liralık benzin alan bir kişi olarak USA 'ye gidince küçük motorlu araba alıcam D Kadir Abi yardım eder dedim @semavi ... Texas' a selamlar

Sartlama kendini :) Ev is yakin olursa kucuk motorlu yada buyuk motorlu hic bir onemi kalmiyor :) Zaten evlerde birden fazla arac oluyor genelde.
    Umarim durumlar olumlu sekilde sonuclanir sizin acinizdan ve buralarda goruruz siz ve sizin gibi arkadaslari. Sizede selamlar

• Colorado da Aspen Vail Breckenridge civarlarında yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

• @semavi sizlerle gerçek hayatta tanışmadan tanıştık.Dün sohbette Semavi Kadir abi diye söyleyince forumun iliklerime işlediğini fark ettim. Tecrübesini paylaşanlar keza... Oralarda hemhal olmaya diyelim Kadir Abi @semavi

• @Ramazan-Apak, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Colorado da Aspen Vail Breckenridge civarlarında yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Tatil icin gittim. Ucuz oldugunu sanmiyorum ama tekrar gitmek istedigim yerlerden biri. Yazini da gormek istiyorum acikcasi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

@semavi sizlerle gerçek hayatta tanışmadan tanıştık.Dün sohbette Semavi Kadir abi diye söyleyince forumun iliklerime işlediğini fark ettim. Tecrübesini paylaşanlar keza... Oralarda hemhal olmaya diyelim Kadir Abi @semavi

Bende 'greencard kazandik diyenler icin sanki bir sekilde daha once tanistigim bir arkadasimmis gibi hissediyorum.

• @semavi evet biliyorum. Tatil için pahalı bi yer. 13 yıl makam şoförlüğü yaptım. Hem doğası hem de Limousine işi yapmak için sanırım Glenwood Springsi tercih edip Vail Aspen bölgesinde çalışacağım. 33 yıllık İstanbul kaosundan sonra Rocky dağları cennet gibi gelecektir.

Benzer Başlıklar

• İngilizce olmadan Amerika'da ihtiyaç gidermek

5
    0 Oy
    5 İleti
    353 Bakış
    crazycellsC
    ABD'de pek cok yerde Ingilizce, bazi bolgelerde de Ispanyolca size yetecek :) ama Turkce tek basina kesinlikle yeterli degil. Su bolumdeki basliklari incelemenizi ve ingilizcenizi gelistirmenizi tavsiye ederim, merak etmeyin 1 yilda oldukca iyi seviyede ingilizce ogrenirsiniz, hickimse anasinin karnindan ingilizce bilerek dogmuyor :) https://yesilkartforum.com/forum/category/96/i̇ngilizce
  • Ingilizce bilmeden Amerika'ya gitmek

8
    2 Oy
    8 İleti
    6k Bakış
    yunus emre çeçenY
    https://www.usalearns.org/ Bu siteden ücretsiz şekilde dil için eğitim alabiliyorsunuz. Ayrıca duolingo vs uygulamalarda var. Bunlardan başlamak ve birkaç temel öğrenmek, hiç başlamamaktan sıfır şekilde amerikaya gitmekten daha iyidir.
  • Amerika'da Dil Problemi - Yardım

8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    yunus emre çeçenY
    https://www.usalearns.org/ Bu siteden ücretsiz şekilde dil için eğitim alabiliyorsunuz. Ayrıca duolingo vs uygulamalarda var. Bunlardan başlamak ve birkaç temel öğrenmek, hiç başlamamaktan sıfır şekilde amerikaya gitmekten daha iyidir.
  • Amerika'da yaşayanların sosyal hayatı

48
    7 Oy
    48 İleti
    8k Bakış
    jesus 0J
    @knnrn bu nasil mumkun 6 bin tax odemek bizleri de aydinlatma imkaniniz var mi acaba ? 🙂
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k