Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Savage vizeleri basmaya başladıkları zaman sen yaşayacağın keşkeyi atlatabilir misin kaldı ki sadece sen değil evli isen eşin çocuklarının da yaşayacağı bu tramvayı atlatır mısınız. Buna karar vermen gerekiyor.

• @Savage ben bu ay gelişme olmazsa %90 katilmayacagim… durdurulma kararı yani sıra bir sürü aşı olmak gerektiğini ogrendim kendim aşı karşıtıyım. Aşı olmadan olacaksa katılırım ama olmak gerekiyorsa durdurma da devam ederse hiç girmeyeceğim mülakata

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@vutututututu sizde salgın bir hastalık var amerika da bu hastalığı yaydınız ozaman ne olacak. Ondan dolayı kendi ülkesini düşündüğü için bu aşıları istiyor. Aşısız asla vizeler basılsa bile alamazsınız. Çünkü ungan sağlık yeri sizin sağlık raporunuzu hazırlayıp size elden teslim etmez.

• @vutututututu Aynen bir de o mesele var. Ben degilim ama esim asi karsiti, bir yandan onu da zorlamis oluyorum. Maddi kayiplar + bu asi isi beni iyice gerdi. Bir omur boyu esimin bunu hatirlatacagi (hakli bu arada) hissiyati vs. iyice bunaltti. Ins. tez zamanda bir cikis kapisi acilir. Hayalen cekilisin aciklandigi gune gidiyourum da, ne kadar erkenden sevinmisiz diyorum.

• @Savage, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Herkese merhabalar, durdurulma kararindan dolayi mulakata katilmayan var mi acaba? Ben sahsen zaman cok daraldigi icin motivasyonumu kaybettim ve eger durum normale donmezse agustos basindaki mulakatima katilmayi dusunmuyorum. Zaten aylardi bir belirsizlik icindeyken bir de saglik muayenesi ve mulakat icin bostan yere binlerce dolar odemek zoruma gidiyor. Genel olarak ne dusunuyorsunuz acaba, benim gibi dusunen kimse var mi diye merak ettim. Selamlar.

Mülakata katılmanız yine de en doğrusu, ha ben bu yılın büyük kısmının ve önümüzdeki yılın DV açısından kayıp bir yıl olduğunu, çok ekstrem politik bir gelişme olmazsa pause'un kalkmayacağını düşünenlerdenim. Lakin toplamda kişi başı 800 1000 USD gibi bir masrafın elinize gelen bu fırsat ve az da olsa %10 bir ihtimal için bile çok büyük bir para olmadığını düşünüyorum. Şuan ABD Hükümeti nezdinde kararlar çok anlık ve fevri alınabiliyor, tamam ihtimal az ama her an her şey de değişebilir.

• @erenotti Tesekkurler yanit icin, bu belirsizlikler icerisinde bir cozum olmasa bile insanin fikir alisverisine ihtiyaci oluyor. Ozellilkle yargilanmadan iletisim kurabilmek cok degerli.

Benzer Başlıklar

• 61
  • 235
  • 9
  • 18
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |