Selamlar herkese, Belcika'dan adli sicli kaydi alan kimse var mi acaba? Tesekkurler
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Savage tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Savage tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
Herkese merhabalar, durdurulma kararindan dolayi mulakata katilmayan var mi acaba? Ben sahsen zaman cok daraldigi icin motivasyonumu kaybettim ve eger durum normale donmezse agustos basindaki mulakatima katilmayi dusunmuyorum. Zaten aylardi bir belirsizlik icindeyken bir de saglik muayenesi ve mulakat icin bostan yere binlerce dolar odemek zoruma gidiyor. Genel olarak ne dusunuyorsunuz acaba, benim gibi dusunen kimse var mi diye merak ettim. Selamlar.
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Selamlar herkese, Belcika'dan adli sicli kaydi alan kimse var mi acaba? Tesekkurler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, benim form sayfasi acilmiyor, sitede herhangi bir ariza mi var acaba? Daha formu submit etmeyenlerden kontrol etme sansi olabilir mi?