Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.6k 787 530.1k 771
  • ⭐⭐⭐⭐

@elliot, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaslar bugun itibariyle Viyanadan randevu aldım fakat Pasaport ve adres degisikliginde bulunmam gerekiyor DS-260 formumda nasil yapabilirim. Mülakat artik aldigim icin suan degistebilirim bildigim kadarıyla.

Mülakatınız hayırlı olsun. Bu değişiklikler için form açtırmanıza gerek yok. Formda bildirdiğiniz pasaport ile vize basılmasını istediğiniz pasaport yanınızda olsun yeterli, yeni adresi de mülakat esnasında bildirebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@hkngcard Bangkok'dan Ankara'ya taşıdıktan sonra 2NL'deki adres değişmeyecek.
    Ankara'dan mail beklemeniz gerekiyor.
    Ankara Unganlar dikkate alır mı emin değilim ama siz yine de aşı ekran görüntüsünü alın.
    Banka dökümlerini mülakat tarihinden 1 hafta önce civarında alın, yeni bir hesaba gerek var mı, mevcut olandan döküm almanız yeterli. Hesap sizin veya eşinizin adına olabilir.

• Ankara mülakatı bekleyen arkadaşlar sizlere mail geldi mi? Viyana'dan mailler geliyor güzel haberler. Ben 3 haziranda kcc ye mail atmıştım ve " Your case number is now current for interview processing" olan cvp geldi sanıyorum tip 4 mail oluyor bu. Kcc' ye bir kaç gün içinde yeniden mail atan var mı? yine mail atsam nasıl olur ? düşünüyorum....

• @goe Bende dün mail atmıştım aynı cevabı aldım. Henüz planlanmış bir mülakat yok yani. Bir ümit mail bekliyorum işte.

• @engin123 Hayırlı(sı) olsun inşallah. Mülakat yeriniz neresi acaba? Hangi tarihe mülakat gelmiş?

• @engin123 sıralamam sizden önce olmasına rağmen bana henüz gelmiş bir planlama yok. Konsolosluğa durumu sordum böyle bir cevap var ama bilemedim.

6ebd28c4-52d8-4c56-8bef-3bbc9fd1a4ab-image.png

• Sanırım benimde planlanmış.

VIENNA
    DIE AMERIKANISCHE BOTSCHAFT
    AMERICAN EMBASSY
    CONSULAR SECTION/IMMIGRANT VISA UNIT
    PARKRING 12
    VIENNA
    AUSTRIA
    (011)(43)(1)31 339 EXT. 7591
    August 19, 2026 09:00 AM

The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate, always refer to your name and case number exactly as they appear below. Contact information for the consular section in VIENNA can be found on usembassy.gov

• @goe maalesef bizde tık yok 😔

• @BANUVESELCUK banka hesap dökümü asıl talihli için yeterli olur mu?teşekkür ederim.

• @Gökçe-Çetin
    Merhaba, su seklide gonderebilirsiniz gerekli degisiklikleri yapip

Bol sanslar…

Dear Sir/Madam,

I am a Turkish citizen and I currently reside in Türkiye. I would like to kindly request the transfer of my DV2026 case from Bangkok to the U.S. Embassy Ankara for interview processing.

Attached to this email are copies of:

• My Turkish passport
    • My Turkish national ID card (front and back)
    • My residence certificate obtained from the Turkish government (currently available in Turkish)

Case Number: 2026EU0002XXXX
    Principal Applicant: İsim Soyisim

Date of Birth: MMDDYYYY formatinda dogum tarihi

Thank you very much for your assistance and consideration.
    Kind regards,

isim soyisim

• @Serapp Oncelikle teşekkürler. Eski pasaportum calindigi icin yanımda götüremeyeceğim mülakata umarım bu bir sorun teşkil etmez. Viyana konsolosluğu mülakata gelince update ederiz diye bildirdi bana cunku.

• Bu ileti silindi!

• Bana e-posta gelmedi ama kazananlar sayfasında mülakat tarihi görünüyor bile.

• Viyana için belgelerin İngilizceye nasıl doğru şekilde çevrileceği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Belgeleri kopyasıyla birlikte diktirmek (ciltletmek) mi gerekiyor, yoksa zımba ya da ataş kullanmak daha mı iyi?

• merhaba, bizimde 26 ağustosa planlanmış. henüz viyanadan mail gelmedi state.gov dan durumunuzda güncelleme var şeklinde bir mail geldi. sonucu öğrendiğimiz sayfaya bakınca mülakat tarihimi gördüm.

• @Eda-Yaşar-Kardaş 2NL dedikleri maili almışsınız, tebrikler. Tek yapmanız gereken mülakatınıza hazırlanmak ve pause`un kalkmasını beklemek.

• @eyllsvimli
    Ben şu şekilde mail atmıştım taşındığına emin olmak adına;
    Subject: [External] Interview Location name 2026EU000……

Name-Surname:
    Case Number:2026EU000…..
    Date of Birth:

Dear KCC officer,

Could you please confirm at which U.S. Embassy or consulate my interview will be scheduled?
    Thank you for your assistance.
    Kind regards.

Sonrasında ankarada 4 ağustosta randevum olduğunu iletti kcc sadece fakat gerçekten 4 ağustos mu olacak daha önceki randevum gibi yoksa ankara bu tarihi değiştirip mi bir mail mi atacak emin olamadım o yüzden şu an sağlık randevusu da alamıyorum. Ankaradan gelecek maili bekliyorum. Ankaraya da bir nail atılabilir belki.

• @Albina-Albinovych-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana için belgelerin İngilizceye nasıl doğru şekilde çevrileceği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Belgeleri kopyasıyla birlikte diktirmek (ciltletmek) mi gerekiyor, yoksa zımba ya da ataş kullanmak daha mı iyi?

DV2026 Mülakat Deneyimleri basligindaki Viyana’da mülakata katılmış kişilerin deneyimlerini okuyabilir, arama butonuna Viyana, mülakat, deneyim kelimelerini yazarak karşınıza çıkacak bircok bu yıl ve geçmiş yıl deneyimlerden istifade edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elliot, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Oncelikle teşekkürler. Eski pasaportum calindigi icin yanımda götüremeyeceğim mülakata umarım bu bir sorun teşkil etmez. Viyana konsolosluğu mülakata gelince update ederiz diye bildirdi bana cunku.

Çalınan pasaportunuzda geçerli veya süresi bitmiş ABD için geçerli göçmen veya göçmen olmayan bir vize yok ise sorun olmayacaktır. Yeni pasaport numaranızı mülakat öncesi evrak teslim esnasinda beyan edebilirsiniz.

• DS260 formunu doldururken lisans derecemle ilgili "degree, diploma, or certificate received" denen kısma diploma yazmışım maalesef. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum, YouTube'da gördüğüm bir videoda işittiğime göre yaptım. Ama bazı yerlerde bachelor's degree yazıyorlar. Yukarıda doğru bir şekilde en yüksek eğitim seviyeme bachelor's degree yazdım. Benzer bir durumda olan var mı, hangisi doğru? Yanlışsa sorun oluyor mu? Zaten DS260 açtırdım, tekrar açtırmak istemiyorum artık. Sağlık muayeneme bir kaç gün kaldı, mülakatım ayın sonunda. Muayeneden sonra tekrar açtırmam sorun olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k