Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Oncelikle teşekkürler. Eski pasaportum calindigi icin yanımda götüremeyeceğim mülakata umarım bu bir sorun teşkil etmez. Viyana konsolosluğu mülakata gelince update ederiz diye bildirdi bana cunku.

• Bu ileti silindi!

• Bana e-posta gelmedi ama kazananlar sayfasında mülakat tarihi görünüyor bile.

• Viyana için belgelerin İngilizceye nasıl doğru şekilde çevrileceği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Belgeleri kopyasıyla birlikte diktirmek (ciltletmek) mi gerekiyor, yoksa zımba ya da ataş kullanmak daha mı iyi?

• merhaba, bizimde 26 ağustosa planlanmış. henüz viyanadan mail gelmedi state.gov dan durumunuzda güncelleme var şeklinde bir mail geldi. sonucu öğrendiğimiz sayfaya bakınca mülakat tarihimi gördüm.

• @Eda-Yaşar-Kardaş 2NL dedikleri maili almışsınız, tebrikler. Tek yapmanız gereken mülakatınıza hazırlanmak ve pause`un kalkmasını beklemek.

• @eyllsvimli
    Ben şu şekilde mail atmıştım taşındığına emin olmak adına;
    Subject: [External] Interview Location name 2026EU000……

Name-Surname:
    Case Number:2026EU000…..
    Date of Birth:

Dear KCC officer,

Could you please confirm at which U.S. Embassy or consulate my interview will be scheduled?
    Thank you for your assistance.
    Kind regards.

Sonrasında ankarada 4 ağustosta randevum olduğunu iletti kcc sadece fakat gerçekten 4 ağustos mu olacak daha önceki randevum gibi yoksa ankara bu tarihi değiştirip mi bir mail mi atacak emin olamadım o yüzden şu an sağlık randevusu da alamıyorum. Ankaradan gelecek maili bekliyorum. Ankaraya da bir nail atılabilir belki.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Albina-Albinovych-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana için belgelerin İngilizceye nasıl doğru şekilde çevrileceği konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Belgeleri kopyasıyla birlikte diktirmek (ciltletmek) mi gerekiyor, yoksa zımba ya da ataş kullanmak daha mı iyi?

DV2026 Mülakat Deneyimleri basligindaki Viyana’da mülakata katılmış kişilerin deneyimlerini okuyabilir, arama butonuna Viyana, mülakat, deneyim kelimelerini yazarak karşınıza çıkacak bircok bu yıl ve geçmiş yıl deneyimlerden istifade edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elliot, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Oncelikle teşekkürler. Eski pasaportum calindigi icin yanımda götüremeyeceğim mülakata umarım bu bir sorun teşkil etmez. Viyana konsolosluğu mülakata gelince update ederiz diye bildirdi bana cunku.

Çalınan pasaportunuzda geçerli veya süresi bitmiş ABD için geçerli göçmen veya göçmen olmayan bir vize yok ise sorun olmayacaktır. Yeni pasaport numaranızı mülakat öncesi evrak teslim esnasinda beyan edebilirsiniz.

• DS260 formunu doldururken lisans derecemle ilgili "degree, diploma, or certificate received" denen kısma diploma yazmışım maalesef. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum, YouTube'da gördüğüm bir videoda işittiğime göre yaptım. Ama bazı yerlerde bachelor's degree yazıyorlar. Yukarıda doğru bir şekilde en yüksek eğitim seviyeme bachelor's degree yazdım. Benzer bir durumda olan var mı, hangisi doğru? Yanlışsa sorun oluyor mu? Zaten DS260 açtırdım, tekrar açtırmak istemiyorum artık. Sağlık muayeneme bir kaç gün kaldı, mülakatım ayın sonunda. Muayeneden sonra tekrar açtırmam sorun olur mu?

• Çeviri gereken belgelerde, çevirmen hazırlayıp belgeyi bize pdf olarak yollayabilir mi yoksa ıslak imzalı çeviriyi görmek istiyorlar mı ?

• @elliot Arkadaşlar, son iki sayfadır birçok kişinin mülakat maili geldiğini görüyorum. Ancak çoğu kişinin imzası veya Excel durumu güncellenmemiş. Mümkünse bunları da güncelleyebilir misiniz?
    Hepimiz imzalardaki ve Excel’deki bilgilere bakarak süreci anlamaya ve bir fikir yürütmeye çalışıyoruz. Durumunuzu güncellemeniz, benzer case numarasına sahip diğer arkadaşların da kendi süreçleri hakkında daha sağlıklı değerlendirme yapabilmesine gerçekten yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim

• @tumra Ben de günlerdir rica ediyorum tüm forum sakinlerine gelin güncelleyin exceli de ihmal etmeyin diye. Saolsun dikkat edenler var ama çoğunluk işi bitince çıkıp gidiyor. Burada yıllardır deneyim paylaşan, herkese yardım eden kar ve para gütmeyen insanlar var ve gönül vermişler buraya. Forumun sağlıklı ve güzel kalması için hepimizin emek vermesi gerekiyor. Aksi gibi bilgi al çek git yapmak için danışman dolu ve bir ton para alıp saçma sapan yönlendiriyorlar. Lütfen foruma destek olalım arkadaşlar...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.4k

| | | |