Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bize de Viyana'dan Ağustos başına randevu geldi. Ama vize yasağı devam ettiğinden gidip elimiz boş döneceğiz sanıyorum.

• Bana da Avusturya için mail geldi 19 ağustos tarihine mülakat randevusu verilmiş bakalım ne olacak.

• @sekuba Öncelikle hayırlı olsun. Hangi güne planlamışlar acaba?

• Pasaportumun süresi bittigi icin yeniledim ais den kayıt yaparken yeni pasaport numarasıni girdim ancak iki farklı kişi gibi gösteriyor. Geri de alınmıyor nasıl kaldırabilirim?
    Mülakata iki kişi girecekmiş gibi görünüyor. Tek fark pasaport numaraları

• Merhaba arkadaslar bugun itibariyle Viyanadan randevu aldım fakat Pasaport ve adres degisikliginde bulunmam gerekiyor DS-260 formumda nasil yapabilirim. Mülakat artik aldigim icin suan degistebilirim bildigim kadarıyla.

• Merhaba,
    Bangkoktan 4 ağustosa randevum vardı.Ben de KCC ye bangkoktan ankaraya taşıma için mail attım geçtiğimiz hafta perşembe günü, pazartesi günü taşındığına dair mail attılar. DS 260 formunun olduğu sitede at ankara olarak güncellendi. Check statusta hala bangkok randevu mektubu var. Bugün ise randevu yerimin neresi olduğunu sorduğum mailime KCC şu şekilde cevap yazdı:

Thank you for your inquiry.
    An interview for this case has been scheduled at the American Embassy in Ankara on August 4, 2026. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within
    3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https:// travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/ immigrate/diversity-visa-program-entry/ diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

Ankaradan bir mail beklemem gerekli mi mülakat gün ve saatimin netleşmesi için?

Ankara için aklıma takılanlara yanıt verirseniz çok sevinirim araştırdım fakat göremedim net bir yanıt.
    Bir sorum e nabız aşılarım yazmakta fakat pdf halinde çıktısı alınamıyor ekran görüntüsü mü almam gerekli? İlçe sağlıktan imzalı kaşeli aşılarımın listesini aldım bu arada.

İkinci bir sorum: bankada para gösterme işini nasıl yapmak gerekli? Yeni bir hesap açıp oraya eşim para gönderse sorun olur mu? Minimum kaç gün önceden para girişinin olması makul olur? Hesap dökümlerini randevudan kaç gün önce almak uygun?

• Bu ileti silindi!

• @Fatih-Yalçın-0 Tesekkurler ; darısı basiniza . 12 Agustos olarak mulakat verilmis.

• @Ayça-Kiziltuğ mülakat maili gelmiyor herkese, sonuçları öğrendiğiniz yerden kontrol edin lütfen

• ⭐⭐⭐⭐

@Ayça-Kiziltuğ, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Exel tablosunda 26 binlerde olanların dahi ağustos için mülakat tarihini aldıkları görünüyor, bu nasıl mümkün olabilir ağustosta 29 bin açılacağını yeni duyurdu, Ankaradan mülakat tarihi için mail gelmiş olabilir mi benimde dosyam ankarada? benim dosyam 24 binde, ben henüz daha herhangi bir mail almadım. biri bana bunu açıklarsa çok sevinirim

Merhaba, size sebebini açıklamadan önce buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@elliot, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaslar bugun itibariyle Viyanadan randevu aldım fakat Pasaport ve adres degisikliginde bulunmam gerekiyor DS-260 formumda nasil yapabilirim. Mülakat artik aldigim icin suan degistebilirim bildigim kadarıyla.

Mülakatınız hayırlı olsun. Bu değişiklikler için form açtırmanıza gerek yok. Formda bildirdiğiniz pasaport ile vize basılmasını istediğiniz pasaport yanınızda olsun yeterli, yeni adresi de mülakat esnasında bildirebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@hkngcard Bangkok'dan Ankara'ya taşıdıktan sonra 2NL'deki adres değişmeyecek.
    Ankara'dan mail beklemeniz gerekiyor.
    Ankara Unganlar dikkate alır mı emin değilim ama siz yine de aşı ekran görüntüsünü alın.
    Banka dökümlerini mülakat tarihinden 1 hafta önce civarında alın, yeni bir hesaba gerek var mı, mevcut olandan döküm almanız yeterli. Hesap sizin veya eşinizin adına olabilir.

• Ankara mülakatı bekleyen arkadaşlar sizlere mail geldi mi? Viyana'dan mailler geliyor güzel haberler. Ben 3 haziranda kcc ye mail atmıştım ve " Your case number is now current for interview processing" olan cvp geldi sanıyorum tip 4 mail oluyor bu. Kcc' ye bir kaç gün içinde yeniden mail atan var mı? yine mail atsam nasıl olur ? düşünüyorum....

• @goe Bende dün mail atmıştım aynı cevabı aldım. Henüz planlanmış bir mülakat yok yani. Bir ümit mail bekliyorum işte.

• @engin123 Hayırlı(sı) olsun inşallah. Mülakat yeriniz neresi acaba? Hangi tarihe mülakat gelmiş?

• @engin123 sıralamam sizden önce olmasına rağmen bana henüz gelmiş bir planlama yok. Konsolosluğa durumu sordum böyle bir cevap var ama bilemedim.

6ebd28c4-52d8-4c56-8bef-3bbc9fd1a4ab-image.png

• Sanırım benimde planlanmış.

VIENNA
    DIE AMERIKANISCHE BOTSCHAFT
    AMERICAN EMBASSY
    CONSULAR SECTION/IMMIGRANT VISA UNIT
    PARKRING 12
    VIENNA
    AUSTRIA
    (011)(43)(1)31 339 EXT. 7591
    August 19, 2026 09:00 AM

The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate, always refer to your name and case number exactly as they appear below. Contact information for the consular section in VIENNA can be found on usembassy.gov

• @goe maalesef bizde tık yok 😔

• @BANUVESELCUK banka hesap dökümü asıl talihli için yeterli olur mu?teşekkür ederim.

• @Gökçe-Çetin
    Merhaba, su seklide gonderebilirsiniz gerekli degisiklikleri yapip

Bol sanslar…

Dear Sir/Madam,

I am a Turkish citizen and I currently reside in Türkiye. I would like to kindly request the transfer of my DV2026 case from Bangkok to the U.S. Embassy Ankara for interview processing.

Attached to this email are copies of:

• My Turkish passport
    • My Turkish national ID card (front and back)
    • My residence certificate obtained from the Turkish government (currently available in Turkish)

Case Number: 2026EU0002XXXX
    Principal Applicant: İsim Soyisim

Date of Birth: MMDDYYYY formatinda dogum tarihi

Thank you very much for your assistance and consideration.
    Kind regards,

isim soyisim

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 11427
  • 642
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |