Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.3k 770

• Merhabalar, uygun konu başlığı burası mı emin olamadım ama değilse mağzur görün lütfen. Haftaya çarşamba green card mülakatım var(su sartlar altinda bir umuttur yasamak diyelim) öncesinde pasaport teslim için sanırım https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ bu adresten üye olmamız gerekli ama buraya girince de beni https://www.usvisascheduling.com/tr-TR/ bu siteye yönlendirdi burada da başvuraya başla seçeneği var. yanlış bir şey mi yaptım acaba? yakın zamanda pasaport teslim için bu işlemleri yapmış birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
    69eb8be7-7ecb-4ca8-bb46-9cfc2111f0e9-image.png

• @gucarslan teşekkürler

• Arkadaslar 21 Aralikta giris yapmistik 10 ocakta ssn gelmisti bugun itibari ile Green Cardlar being produced asamasina gelmis. JFK den giris yapmistik

• Selamlar, 2NL maili geldi. Çok anlamı olmasa da bilgi vermek istedim

• @ersinors Anlamlı olmaz olur mu bakalım Ankara kaça kadar ilerledi o da ayrı bir mesele aslında. Hayırlı olsun şimdiden.

• @ersinors Tabii ki anlamı var, AP'ye girdiğiniz zaman eylül'ün sonlarına kadar süreniz olmuş oluyor.

• @Umut-P teşekkür ederim. Issued basılmayacak diye eskisi kadar yükselemiyorum ama doğru diyorsunuz en azından tüm currentlar eritilirse sırası yüksek arkadaşlar için olumlu haber olur şayet pause da kalkarsa

• Bize de 2nl geldi. Mülakat tarihi henüz yazmıyor

• Bu ileti silindi!

• @Zeynep_Oz Merhaba, bilgilenmemiz açısından xxx yazan kısmın ilk hanesini tabloya işleyebilir misiniz? Herkese hayırlı olsun.

• ustravel kaydı yaparken böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu bizim mülakat tarihimiz verildi 3şubata ama bu şekilde bir hata aldık

Please note that IV applicants scheduled by NVC or KCC are only allowed to reschedule the IV appointment after the original interview date has passed.At this time, your application is not qualified for an IV interview appointment. Please use the "Provide Feedback" button on the left in the menu to contact us if you have any issues.

NVC veya KCC tarafından randevu verilen IV başvuru sahiplerinin, IV randevusunu ancak ilk görüşme tarihi geçtikten sonra yeniden ayarlayabileceklerini lütfen unutmayın. Şu anda, başvurunuz IV görüşme randevusu için uygun değildir. Herhangi bir sorununuz varsa, menünün sol tarafındaki “Geri Bildirim Sağla” düğmesini kullanarak bizimle iletişime geçin.

• 4Mart tarihine mülakatımız ayarlandı. Mülakat yerimiz Ankara

• Arkadaşlar CEAC De (Ankara) yazısı varsa ve mülakat tarihini hala göremediyseniz mail atın bence. İşleminizi hızlandırın öğrenmek için.

• @yuceezgi abla hayırlı olsun Allah utandırmasın

• 4 Mart Ankara olarak mülakat verildi

• Selam arkadaşlar 2NL maili geldi 4 Mart için mülakat verilmiş bilginize

• https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx sitesinde mülakat tarihim 4 Mart 2026, 08:00 AM olarak güncellendi.

• KCC den aldığım mail doğrultusunda 4 Mart saat 09:00`da mülakat aldığımı belirtmek isterim👀...

• 4 Mart 7.30 a mülakat tarihim verildiğine dair mail aldım detayları hakkında görüşebileceğim birisi var mı forumda?

• 4 Mart 7.30 am tarihine Ankara da mülakat tarihim belirlendi sağlık raporu için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum İstanbul’dan doktor randevu ile mi alıyor öyleyse kaç gün sonrasına verir tarihi tahminen?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k