Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

    @Zeynep_Oz Merhaba, bilgilenmemiz açısından xxx yazan kısmın ilk hanesini tabloya işleyebilir misiniz? Herkese hayırlı olsun.


  • ustravel kaydı yaparken böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu bizim mülakat tarihimiz verildi 3şubata ama bu şekilde bir hata aldık

    Please note that IV applicants scheduled by NVC or KCC are only allowed to reschedule the IV appointment after the original interview date has passed.At this time, your application is not qualified for an IV interview appointment. Please use the "Provide Feedback" button on the left in the menu to contact us if you have any issues.

    NVC veya KCC tarafından randevu verilen IV başvuru sahiplerinin, IV randevusunu ancak ilk görüşme tarihi geçtikten sonra yeniden ayarlayabileceklerini lütfen unutmayın. Şu anda, başvurunuz IV görüşme randevusu için uygun değildir. Herhangi bir sorununuz varsa, menünün sol tarafındaki “Geri Bildirim Sağla” düğmesini kullanarak bizimle iletişime geçin.


  • 4Mart tarihine mülakatımız ayarlandı. Mülakat yerimiz Ankara


  • Arkadaşlar CEAC De (Ankara) yazısı varsa ve mülakat tarihini hala göremediyseniz mail atın bence. İşleminizi hızlandırın öğrenmek için.


  • @yuceezgi abla hayırlı olsun Allah utandırmasın


  • 4 Mart Ankara olarak mülakat verildi


  • Selam arkadaşlar 2NL maili geldi 4 Mart için mülakat verilmiş bilginize


  • https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx sitesinde mülakat tarihim 4 Mart 2026, 08:00 AM olarak güncellendi.


  • KCC den aldığım mail doğrultusunda 4 Mart saat 09:00`da mülakat aldığımı belirtmek isterim👀...


  • 4 Mart 7.30 a mülakat tarihim verildiğine dair mail aldım detayları hakkında görüşebileceğim birisi var mı forumda?


  • 4 Mart 7.30 am tarihine Ankara da mülakat tarihim belirlendi sağlık raporu için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum İstanbul’dan doktor randevu ile mi alıyor öyleyse kaç gün sonrasına verir tarihi tahminen?


  • 85.jpeg böyle bir hata alıyoruz bilen var mı?


  • Ben de 2NL mailini aldım, 4 Mart tarihine mülakat verilmiş. Birkaç saat önce CEAC’tan baktığımda dosya hâlâ KCC’de görünüyordu. Süreç başından beri gerçekten sürprizlerle dolu.
    Önce Ankara’nın performansı nedeniyle çoğumuz dosya taşıdı. Dosya taşıma şartlarıyla ilgili düzenlemeler değişti, bu yüzden herkesin durumu tam net değildi. Daha sonra yeni düzenlemelerle, önceden dosya taşıyanlara mülakat verileceği açıklandı. Ankara’nın geçen yıllara göre daha iyi performans göstermesiyle de bazılarımız, benim gibi, yeniden dosya taşıma yoluna gitti.
    Şimdi mülakat almış olmak sevindirici ama yarın ne olacağını yine bilmiyoruz. Süreç boyunca beklenmedik çok şey yaşandı; bundan sonra olmayacağının da garantisi yok. Umarım süreç sorunsuz ilerler ve herkes vizelerini alır.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Fatime-İncebaş reschedule yapmaya çalışıyormuşsunuz, hatalı ilerlemişsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Ben çok sevindim açıkçası Mart ayına mülakatların dağıtılmasına, Ankara bu çünkü, yapmayabilirdi de..
    Son bülten yine 11k da kaldı sanırım, 104xx cn da mülakat aldığına göre, tekrar bültenle uyumlu çalışmaya döndüler 1 aylık bir aranın ardından.
    Her zaman temkinli olmakta fayda var elbette, ancak hep diyorum gün doğmadan neler doğar.. 🙂


  • @aysegul evet onu anlayıp düzelttik ama bu sefer fotoğrafını paylaştığım şekilde hata alıyoruz onu biliyor musunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Fatime-İncebaş gördüğüm kadarıyla youtube videosundan bakarak yapıyorsunuz kaydınızı, o videolardan fayda arayıp, aldıkları hataların çaresini de forumda arayan çok arkadaşımız oldu burada. Az önceki reschedule hatası da yine o videolarda seçtirilen yanlış seçeneklerle ilerlediğinizde oluyor. Siz yine erken farketmişsiniz durumu, birçok kişi o şekilde tamamladığını sanıyor başvurusunu, 2 gün sonra bir email geliyor ki aslında bambaşka birşey için yapılmış başvuru.. Herneyse, ama bu hata mesajını ilk kez görüyorum, bu "endif" coding ile ilgili birşey, malesef bu hatayı neden aldığınızı bilemiyorum, forumun arama kutusunu da denedim çıkmadı birşey.


  • Ankara bu sene hızlı ilerliyor herhalde 10binlere kadar 2nl maili gelmiş


  • @Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @aysegul evet onu anlayıp düzelttik ama bu sefer fotoğrafını paylaştığım şekilde hata alıyoruz onu biliyor musunuz?

    İnternet browserınızı değiştirip deneyin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

139
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum