Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@excan evet tam olarak sağlık yardımı

• @yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar. ustraveldocs kaydı yaparken ds260 a girdiğim e mail adresini kullanmam zorunlu mu ve soyadımı girerken türkçe karakterli mi girmeliyim yoksa türkçe karakter olmasın mı ? teşekkür ederim.

merhaba @Serapp Hanım, rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?

• @Mert-A Marhaba arkadaşlar ben 2026 talihlisiyim ben basılı vizemle beraber Amerika’ya giriş yaptım o yüzden kazanılmış haklar hiçbir zaman geri alınamaz alınırsa da yasal bir suç işlemeniz gerekiyor ben herhangi bir problem yaşamadan pasaport kontrolünden hızlı bir şekilde geçtim eminim ki sizler de geçeceksinizdir 2026 kazananlarına şimdiden başarılar diler umarım Amerika’da güzel bir gelecek sizi bekliyordur

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg Bu platforma hiç girmediğim için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ayşegül hanımın bu mesajına bir bakın isterseniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• @Serapp teşekkür ederim Serap Hanım.

• @alperaracli hocam sürecinizin sıkıntısız devam etmesine sevindim "kazanılmış hak geri alınamaz" sözünüz biraz fazla iddialı ve klişe geldi defalarca bu yazacağım yazıldı ama sizin içinde 1 defa daha yazayım trump 1 kararname ile pasaportunda vize basılıları bile sokmadı ülkeye hatta bir aile uçaktan indirildi dv vizesi pasaportunda basılı elinde sarı zarfıyla süreci yandı ve gidemediler amerikaya, çok kesin, kalıp, klişe ve tahminlerden ziyade tecrübelerle ilerlemek süreci işleten arkadaşlara fayda sağlayacaktır, sizinde girip sürecinizi ilerletmiş olmanız hali hazırda girişlerde bir problem olmadığı yönünde bir tecrübemiz olmasına sebep oldu teşekkürler.

• @yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp teşekkür ederim Serap Hanım.

sadece teşekkür ettiğim iletiye neden dislike verildi hiç anlamadım.

• Ankara da 11binlere diğer bülten de sıra gelir mi sizce boş yere hong Kong da girmek istemiyorum maddi olarak

• Arkadaşlar Günaydın Bugün (!!!Ankarada!!!) mülakata girmeye çalışan tanıdıklarım sağlık randevusuna gitmeyip belgeleri eksik olduğundan ötürü konsolosluğa alımadılar bilginize arz ederim değerli yeni bilgi görürsem aktarıcam. Sağlık Muayenesine girip eksiksiz belge ile gidin lütfen...

• Günaydın, bu sabah olan mülakat randevumuza sağlık raporumuz olmadığı için alınmadık. Batuhan kardeşim(ismini öyle seslendiler diye duyduk) evrak teslim sırası beklerken muhabbet etmiştik. Görüyorsan bana ulaş haberleşelim.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul @zakaria okuduklarım doğruysa tatsız bir sürpriz bekliyormuş bugün raporsuz mülakat gidenleri.. çok üzüldüm, keşke verdiğimiz bilgiler hala güncelliğini koruyor olsaydı.. Yine gösterdiler ki, canları istediğinde hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, mühür ellerinde süleyman da onlar oluyor haliyle, eski bilgilere, teamüllere hiç birşeye güven olmayacak demek ki.. viyana rapor almadan gelin mülakata derken ankara gerçekten böyle birşey yaptıysa çok üzücü..
    herşeyin bir an önce düzelmesini dilemekten başka birşey gelmiyor elden 😔
    Edit : Ah doğruymuş, @Utku-Pehlivan paylaşımını gördüm şimdi, size de geçmiş olsun..

• @Utku-Pehlivan çok geçmiş olsun umarim tekrar randevu alabilirsiniz ankara malum zor bu konuda

• @Utku-Pehlivan utku abi geçmiş olsun medical report AP kağıdı aldınız değilmi sizlerde.
    en kısa sürede Unganlara ulaşıp mail üzerinden ANK konsolosluğuna ulaşmaya çalışın lütfen.
    Sonuçta resmiyette Sağlık Belgesi en üst kademe belgelerden biri olarak gözüküyor. Bunun eksikliği direk ilerleyişi etkiler.

• @Utku-Pehlivan tüm uyarılarımıza rağmen forumda kendini karar mercii olarak görüp insanları yanlış yönlendiren arkadaşlar pişman mıdır? Sanmam... Burda kimsenin yetkisine, ismine, cismine dayanmadan söylüyorum. Herkes doğru bildiğini konuşmakla yükümlü ancak gel gelelim insanlara kendi doğru bildiğimizi yansıtmamamız gerekir. Sadece seçenek sunmak lazım diye düşünüyorum. Maalesef en sevmediğim kelimeleri kullanmak zorundayım. Biz demiştik...

• Arkadaşlar belkide tarihin en zor DV sini yaşıyoruz şuanda bu kadar üst üste gelen şeyler var ne olur hiçbir belgenizi eksiksiz bir şekilde ayarlayıp gidin. Her türlü belge evrak lazım olcaktır şuanki dönemde. ABD hükümeti bu tür beyanname belgeleri eksiksiz istiyor. Üstüne Resmi devlet sitelerinde bunu kendileride söylüyor. Her denilene de itibar etmeden bir sorguluyalım.

• @Bugra0666 o kadar katılıyorum ki bu dediğinize daha bir hafta önce iletinizi okumuştum eksik evrakta Ap ye kalmak ayrı bir konu devlet yüzünden kalmak ayrı bir konu ikisini birbirine karıştırmayalım diye, hala maddi konu yüzünden insanları yönlendiriyorlar zaten bu yola çıkarken belli bir maddi giderimiz olacağını düşünmüştük en kötü denedik elimizden geleni yaptık olmadı deriz arkadaşlar adına çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda evrak tamamlayıp konsolosluktan randevu alabilirler cidden çok üzücü

• @yunustg Kendinize ait başka bir mail adresi kullanabilirsiniz. Türkçe karakter kullanmalısınız.

• @Coestar AP kağıdı aldık şuan unganlardayız yardımcı oldular randevu olmamasına rağmen aldılar bizi. Ama yarın öğlen 4 sonrası çıkar dediler. Bir şekilde konsolosluğa girebilirsek bugün biz sağlık Muayenesi olduk randevuya katılabilir miyiz diye soracağız. Olmazsa da yeniden randevu almaya çalışacağız. Tavsiyelere açığız.

• Merhaba, beni de mülakata almadılar, sağlık raporu aldıktan sonra yendi randevu oluşturmamı gerektiğini söyledi. Şunda yoldaykm İstanbul'a dönüyorum. Unganlara gitmeye denemedim, bu belirsizlik bitsin sonra raporu alırım diye düşündüm. İstediğimiz zaman reschedule yapabilir miyiz? Ödediğimiz mülakat ücreti ne zamana kadar geçerli onu sormaya unuttum

• @yasinkoç teşekkür ederim Yasin Bey. Soyadımda "Ü" harfi var ve ben sıkıntı olmaması için onun yerine "U" girdim yani türkçe karakter kullanmadım ama bu sıkıntı oluşturur mu acaba ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |