Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Taurus G3C semi pistol var. Evde guvenlik amaciyla almistim. Uzerimde tasima gibi bir niyetim hic olmadi. Isin asli cok fazla da silah icin para harcamak istemedim. Bence kendi guvenliginiz icin mutlaka bir onlem olarak bulundurmalisiniz.

• Chick-fil-A fast food restaurant musterileri

FB_IMG_1727267092010.jpg

• isin suyunu cikaran beyaz adamlar

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea, içinde söyledi: ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

Chick-fil-A fast food restaurant musterileri

FB_IMG_1727267092010.jpg

Bu tur adamlar ve silahlari Amerika'da korkulacak en son sey, tabi adamlarin arazilerine izinsiz girip, kapilarina dayanip tehdit olusturacak bir sey yapmadiginiz surece.

ABD'de school shooter'larin yas ortalamasi 16-17. Kriminal aktivitelerde bulunan, silah sahibi olanlarin da yas ortalamasi buna yakin, dusuk yaslarda.

Orta yas ve ustu silah sahipleri 2nd Amendment'in tadini cikaran, genel olarak bilincli, av veya benzeri shooting aktivitelerinde eglenen, silah sahibi olmaktan hoslanan, silahlar konusunda bilgili ve bilincli insanlar, bunlardan kimseye zarar gelmez.

Asil korkulmasi gereken kisiler yasi kucuk, ciddi aile ve okul sorunu olan, travma, bulling yasamis veya yasayan, psikolojisi bozuk genc tipler.

Su yukaridaki fotograftaki dayilarla arkadas olursaniz cok guzel zaman gecirirsiniz. Ormanda, kampta bol bira ve bol eglenceli sohbet ve onlardan bir suru sey ogrenirsiniz.

• Yasaklı

Umarım hiçbirimiz kendimizi silahlı bir çatışmada, amerikalıların tabiriyle "gunfight"da bulmayız ama o gün gelirse eğer farkına varacaksınız ki ne tabanca mühimmatı zannettiğiniz kadar "yeterli" ne de elleriniz titrerken gözleriniz görmezken tabancanızı opere etmek ön gördüğünüz kadar kolay. (genellikle 9mm taşıdığınız için bahsi geçen kalibre 9mm). Evlerinize dükkanlarınıza bolt actionla değil muhtemelen tam otomatik tüfeklerle girecekler, onlar bizler gibi kanunu yönetmeliği pek takip etmiyorlar malumunuz. Fırsatları olsa gunfight'a javelin sokmaktan çekinmezler. Tabancalarınızı yedek paraşüt gibi düşünün, kötü bir durumdasınız ve artık son çareniz o yedek paraşüte asılmak. Ev savunması için naçizane tavsiyem 12 ga shotgun ve/veya ar-15, ne güzel imkanınız var kullanın :d

Şimdi şu soruyu cevaplamak istiyorum; "Ar-15' e ne gerek var? Bir insan assault rifle ile ne yapar ki?"
    Çok basit bir cevabı var... Sana ne! Ya da bana ne, aklı başında adam bulur illaki yapıcak bir şeyler. Kalkar sabahın köründe tozunu alır cilasını sürer, koyar vitrinine. Atar bagajına gider range'ine çiftliğine sıkar patır patır... Eee, bize ne bundan. Ne zararı var bunun, ya da ne farkı var tabancayla poligona gitmekten?

Çok uzun oldu Open carry'i başka bir gün konuşuruz. Cool görünüyor olabilir ama değil, belki 60'larda öyledi bugünün dünyasında pek akla yatkın olmayan bir şey. Durduramıyorum kendimi 😇

• @Johnny-B-Goode Dunya artik eskisi gibi degil. Nerede yasiyorsaniz yasayin, kendinizin ve ailenizin guvenligi icin kenarda bir silahiniz olmali. Uzerinizde tasimak zorunda degilsiniz ama bence evde bulundurmalisiniz. Sadece evin etrafindaki guvenlik kameralari sizi koruyamaz. Ayrica, range de veya uygun bir yerde silah kullanmak da guzel bir duygu.

• Yasaklı

@MySea Neden böyle bir cevap verdiğinizi anlayamadım. Silah karşıtı bir argüman yazdığımı mı düşündünüz acaba? Çakı bile almadan çıksam evden, rahatsız oluyorum... Taşımadığım gün çok elzem bir şey olmalı, karakolda ya da adliyede ya da ameliyat masasında falan olmam lazım. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

• Yasaklı

Ben niye eksilendim şimdi durduk yere... Hak ettiysem eyvallah hahahah

• @Johnny-B-Goode Yanlis anladiniz. Ben aslinda sizi desteklemek icin yazmistim. 😊

• @Smg-Motors666, içinde söyledi: ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

Selamlar arkadaşlar tam otomatik hafif ve ağır makinalı lar hangi eyalette serbest, maalesef bu durumdan kaynaklı oturacağımız eyaletten taşınmamız gerekebilir ben yerleştiğim de Amerika ya. Örnek MP5-M4-M16-AK47 gibi.

Legalitesi tartışmaya açık olsa dahi; AK, AR gibi platformlarda FRT (force reset trigger) mekanizmasını inceleyebilirsiniz.

• @Betfair39 Evet, Indiana bu konuda cennet 😆

• Güzel bir haber: 1 Ocak 2026 tarihi ile Supressorlarda ATF'in talep ettiği 200 dolarlık tax stamp kaldırılıyor. Form-1 doldurmak yine zorunlu olacak. Belki de Dead Air Wolverine'ime bir kardeşin habercisidir bu 🐣

• @sadıkkurtoglu ruhsat diye bir şey olmadığı doğru. Green card sahibi veya vatandaş olduğunuz sürece ve silah sahibi olmanıza engel herhangi bir durum yoksa, kimliğinizle silah satın alabilirsiniz.

• @Smg-Motors666 hayır, full auto her türlü yasak ve felony.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 6
  • 10
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |