Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Not_Born_Yesterday cevabınız için çok teşekkür ederim🙏 yapay zeka da sağ olsun bir çok karşılaştırmadan sonra sanırım austin'e karar verdik ama tabi 3 ay var neredeyse yine her şey değişebilir 🙂 tabiki görüşmeyi çok isteriz austin netleşse bile dallas çok uzak değil sizler de deneyimleriniz de bizim için çok değerli çok teşekkür ederim


  • Başlığı görünce 2,5 yıllık Plano deneyimimi aktarmaya geldim. Başlık bence yanlış çünkü hem Dallas hem de Plano ayrı ayrı şehir. Değerli moderasyon başlığı Plano, Texas yapsak çok güzel olabilir 🙂

    DFW Metroplex’in göz alıcı şehirlerinden biri olan Plano, yakın zamanda Amerika’nın en mutlu şehiri seçilmiş.

    Özellikle son dönemde buraya taşınan büyük şirketler sebebiyle nüfusu 300 bine yaklaşmış durumda. Kimler yok ki… Boeing, Toyota, Fedex, Pepsico, Fritolay, KFC, Pizza Hut, JPMorgan Chase, Intuit, NTT Data, JCPenny, Ericsson, Dell bir çırpıda aklıma gelenler. Google’dan Headquarters Drive ve etrafını şöyle zoomlayarak gezerseniz daha fazlasını görmeniz mümkün 🙂

    Dallas’ın kuzeyinde yer alan Plano, kabaca güneyinde President George Bush Highway, doğusunda US 75, batısında Dallas North Tollway ve kuzeyinde de Sam Rayburn Tollway (Texas 122) ile çevrilidir. Oldtown’u şehrin güneydoğusunda yer alırken, Downtown’ı Kuzeybastısında yer alır.

    En pahalı mahallesi Willowbend civarıdır, burda en ucuz evler 1 milyon dolar civarındadır. Şehirde her türlü imkanı bulabilirsiniz, çokça parkler, bahçeler, yürüyüş yapabileceğiniz alanlar (natural preserve) mevcuttur. Türk restaurantı da dahil, bütün dünya mutfağını bulabilirsiniz. Polisi sertliğiyle meşhurdur, bu yüzden oldukça güvenlidir.

    Downtown’unun da yer aldığı Legacy bölgesinin inşaatı Türk firması Karahan Holding tarafından gerçekleştirilmiştir.
    http://www.karahaninc.com/about

    Benim de favorim olan Legacy bölgesinin bence Türk yapısı olduğu belli çünkü Amerika’da neredeyse bulmanızın imkansız olduğu, yürüyerek alışveriş yapabileceğiniz mağazalar ve süper lüx mağazalar (Gucci, Rolex, Louis Vuitton), oturup dışarıyı seyredebileceğiniz cafeler ve restaurantlar ve arabayla piyasa(!) yapabileceğiniz caddeleri mevcut. Sokakta merkezi sistemden müzik çalar, canlı performanslar olur.

    YouTube’a “The Shops at Legacy” yazarak bölgeyle ilgili birçok videoya ulaşabilirsiniz. Hafta sonu akşamları 9-10 gibi giderseniz, bütün supercarları görebilirsiniz 🙂


  • @deebee teşekkürler bilgiler için🙏 biz de aslında plano, frisco yada austinde cedar park, round rock arasında gidip geliyoruz. Şu an için austin olarak karar kıldık ama bakalım 3 ay gibi daha bir süremiz var


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

  • 76
  • 146
  • 15
  • 19
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum