Merhabalar ben de buraya kendi yaptığım para transfer yöntemini ekleyeyim
Nakit olarak kendimde $3000 eşimde de $3000 bıraktım
Geri kalan paranın hepsini döviz bürosunda dolara çevirip TEB banka şubesinde elden usd vadesiz hesabına atıp sonradan TEB hesabında yalnızca $4000 dolar kalacak şekilde kalan tüm parayı enpara usd hesabına SWIFT yaptım
ABD'ye geldiğimde BoA hesabını açtım sıkıntı işlerimde nakit paramı kullandım ayrıca tebde olan $4000 dolarımı da günlük $500 çekme limitini kullanarak her gun çekmeye çalıştım (komisyon yok)
BoA hesabım açıldığı gibi de kalan paramın hepsini enparadan BoAya SWIFT yaptım gelmesi 2 gun sürdü. Bu süreçlerde ne nakit ne de kredi kartı ihtyiacı açısından sıkışmamış oldum
Normalde kripto paralarla iç içe biriisiym coinbase üzerinden gönderecektim ancak para yatırmada herhangi bir belge istenir mi sıkıntı çıkar mı emin olamadım, BoA şubesinde sorduğum kişinin de bilgisi yoktu bu yuzden bu yolu tercih ettim.
(Teb -- Enpara swıft yaklaşık $10 kesinti)
(Enpara -- BoA swıft yaklaşık $20 kesinti)
(Teb'ten direkt swıft ücreti daha yüksek olduğunu öğrendiğim için direkt parayı tebten BoAya swıft yapmadım enaparayı kullandım ancak siz yine teyit edersiniz)
Mehmetcan Kılıç
@Mehmetcan Kılıç
Mehmetcan Kılıç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
Mehmetcan Kılıç tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
Merhabalar ben de buraya kendi yaptığım para transfer yöntemini ekleyeyim
Nakit olarak kendimde $3000 eşimde de $3000 bıraktım
Geri kalan paranın hepsini döviz bürosunda dolara çevirip TEB banka şubesinde elden usd vadesiz hesabına atıp sonradan TEB hesabında yalnızca $4000 dolar kalacak şekilde kalan tüm parayı enpara usd hesabına SWIFT yaptım
ABD'ye geldiğimde BoA hesabını açtım sıkıntı işlerimde nakit paramı kullandım ayrıca tebde olan $4000 dolarımı da günlük $500 çekme limitini kullanarak her gun çekmeye çalıştım (komisyon yok)
BoA hesabım açıldığı gibi de kalan paramın hepsini enparadan BoAya SWIFT yaptım gelmesi 2 gun sürdü. Bu süreçlerde ne nakit ne de kredi kartı ihtyiacı açısından sıkışmamış oldum
Normalde kripto paralarla iç içe biriisiym coinbase üzerinden gönderecektim ancak para yatırmada herhangi bir belge istenir mi sıkıntı çıkar mı emin olamadım, BoA şubesinde sorduğum kişinin de bilgisi yoktu bu yuzden bu yolu tercih ettim.
(Teb -- Enpara swıft yaklaşık $10 kesinti)
(Enpara -- BoA swıft yaklaşık $20 kesinti)
(Teb'ten direkt swıft ücreti daha yüksek olduğunu öğrendiğim için direkt parayı tebten BoAya swıft yapmadım enaparayı kullandım ancak siz yine teyit edersiniz) -
RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalımTexas içinde yayımlandı
houston için emlakçı önerisi olan var mı sitede biraz baktım ama 2-3 isimden fazla göremedim
-
1+1 ev Sublease (Houston, Texas)İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
Merhabalar şubat 11 gibi eşimle houstonda olacağız yaklaşık 12-14 ay kalacak 1+1 ev bakıyoruz evini devretmek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim.