Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ebd hocam merhaba ustraveldocs sorununu çözebildiniz mi ?

• @kucurizm Hala vaka numarası geçersiz hatası alıyorum maalesef.

• @Selimdiskaya52 ben de ayni sekilde

• ⭐⭐

@totuta selamlar, toplam kazanan sayisini soyluyor. Asil talihli, es ve cocuk toplam 129,516 kisi. Bu kisilerinde yaklasik 52000 i vize alabilecek.

• @ozangules62 merhaba Ozan Bey ben de ankaraya taşımayı düşünüyorum. 6 ay konusu kafamı kurcalıyor. biraz özel belki ama sorum kusura bakmayın parayı kaç ay önce hesaba koymuştunuz ?

• @kucurizm Hayır çözülmedi henüz aynı sorun devam bekliyoruz bakalım

• @onuru bey peki bu 52000 kisinin ortalama sirasini biliyor muyuz soruyu tam olarak nasil sorucam kafamda kuramadim ama ornek veriyorum DV2022 de EU de EU12000X ile toplam 52000 kisi tum vizeleri bitirdi tarzinda

• @ATS16 anladım, ne yapmamızı önerirsiniz? Dosyamızı taşıyıp sıra gelmeme ihtimali var mı acaba hala?

• @iibrahimd

Merhaba,
    Bu konuda @EzgiLera hanimin onemli bir degerlendirmesi var ama daha keskin bir analiz Ocak ayinda yapilir sanirim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/506229

Region bazinda su ana kadar kazananlarin girdigi (trollenmedigini dusunursek 🙂 ) ve maksimum cn ler hakkinda bilgi veren link de asagida. @EzgiLera hanimin degerlendirmesini bununla bu linkle okumak gerek.

• ⭐⭐

@iibrahimd selamlar, oncelikle sunu aciklayayim. 129k olan sayi butun dunyada kazanan sayiyi temsil ediyor. Yani sadece avrupa veya diger bir bolgeyi degil. Sunu mu sormak istiyorsunuz, eu bolgesinde kazanan son kisinin cn nin ne oldugunu? Eger buysa, bunu 1 ocak itibariyle gorebilecegiz.

• Arkadaşlar iyi akşamlar cn 35xx Chargeability : germany yani almanya doğumluyum numaramdaki kişilerin çoğuna 2nl mail geldi mülakat tarihlerini aldılar. ben yine ne zaman görüşme alırım diye kcc ye mail attım sizlerin attığı formatta bana böyle mail geldi .

Thank you for your inquiry.
    Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.
    YABANCI ÜLKEDE DOĞUPTA HALA MAİL ALMAYAN ARKADAŞLAR VAR MI ? ne yapmam lazım kccye başka bir mail mi yazmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim .

• @ATS16 bu konuda bi bilginiz var mı hocam ? neden mail gelmiyor kcc de maillerimi dikkate almıyor.

• @ozangules62 öncelikle vizeniz hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza 🌸 bir şey sormak istiyordum. Ustraveldocs taki hata bildirimini nasıl yapıyoruz? Aynı sorun bizde de var ne yazık ki 😞

• ⭐⭐⭐⭐

@gulsensatici4

En iyi ihtimalle size 2026 Ocak ayından önce mülakat gelmeyeceği için Kasım ve Aralık ayında Hong Kong’da mülakata girecek talihlilerden gelecek haberleri beklemek ve mülakat deneyimlerini okuyarak gelişmeleri takip etmek yararınıza olacaktır. Tercih ve karar sizin, DV sürecinde bazı şeyler elinizde iken bazıları da elinizde değil ne yazık ki. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

Frankfurt’un dosya yoğunluğundan kaynaklı veya geçmiş yıllarda istisnai olarak yaşanmış olsa da dosyanız mülakat atanması için atlanmış olabilir. Yeni bülten açıklandi, bu bülten ile belki alırsınız mülakat tarihinizi. Sabırlar ve bol şans 🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ATS16 Son durumdan haberdar olmak adına kcc ye nasıl bir mail atabilirim. dosyam atlandımı yada current oldumu.
    2022 de ankara yabancı doğumlu kimselere cn düşük dahi olsa mülakat vermemiş bu du doğru bir bilgimi ?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Cem-Çeliker immigrant ve non-immigrant mülakatları birbirinden ayrı tutuyorlardır ve kotalarla izole etmişlerdir umarım... 2026 dünya kupası sadece amerikada değil kanada meksika ve amerika ev sahipliklerinde olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

DV2022’de mülakat dağıtımı CN numarasına göre değil, DS260 formunu doldurma ve submit etme tarihine göre verildi. Sizin sorunuzdaki örneğe denk gelmedim açıkçası.

Cut off olduğunuz için KCC’nin sizin dosyanız ile ilgili işi olmaması gerekiyor, bir önceki mesajda ilettiğim üzere bu yeni bülten sonrası bir süre daha sabretmeniz gerekli bence. Bir de isterseniz dosya atlama yaşayan DV2025 @ecetinus’un geçmiş paylaşımlarına göz atın ama sakin kalmak daha önemli.

• Herkese merhaba bu aşı ile ilgili olan soruya Yes olarak cevap verdiğimi farkettim sanıyorum No olmalıymıs ancak Unganda zaten ası olucagımız icin o sekilde kalmasında bir sakınca var mı? Dosya mı actırmalı mıyım sizce? Cevap icin simdiden tesekkur ederim bir de ufak tefek adreslerde yazıp hatası varsa bunun icin de actırmalı mı sizce dosyayı? Ben son formu doldururken ozellikle adres kısmını surekli beni attıgı icin 10 kez falan doldurdum hatam olmus olabilir.

• @ATS16 case number ımı yazarak kccye mail attığımda bana bügün böyle dönüş yaptı.
    Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

DS260 işlendi. Dosyam atlanmadı galiba

bu şuna işaret eder mi ? dosyamı kcc kontrol sağladı mail atmak ankara gidicek sadece.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |