Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul
    Merhaba, sistemin bu kismi cok gec guncellenmeye basladigi icin en erken mulakat tarihi ogrenme yolu KCC’ye “mulakat tarihim/yerim nedir/neresidir” seklinde bir email atarak sorgulamaktir.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugursway 2025 yılında kcc nin mülakat yerini sorgulayan emaillere tesadüfen mülakat tarihlerini vererek cevapladığı aynı günlerde herkes sistemden kontrol etmeye başlıyor ve ta taamm 14-15 ağustosta 600lere kadar mülakat tanımlandığını bu şekilde öğreniyor dv2025 talihlileri. 2nl mailleri de 28ağustos gibi gönderiliyor o ayrı konu zaten. Yani 2025te sistemin o kısmı o kadar da hantal çalışmamış, bu sene bakalım nasıl olacak. Zaten insanların günde 1-2 kez sayfalarını kontrol edip at.......... kısmında bir değişiklik olup olmadığını kontrol etmeleri hiç zahmetli bir iş değil. Yapması, denemesi kolay. Biz yapalım, olmazsa da kccye mail atarız 🙂

• @aysegul
    Merhaba, hayir tesadufen degil KCC dosya statu sorgularina cevap vermek zorundadir. Ceac verileri son zamanlarda duzgun calismadigi icin iyi bir referans degil. Bunun yerine direkt olarak KCC’den sorgulamak daha hizli sonuc veriyor. Tabii ki siz yine de ilgili Ceac sayfasini surekli kontrol edebilirsiniz, eger bir gelisme olmazsa sorgu emaili atabilirsiniz.
    Bulteninizin guzel ilerlemesi, gercekten isteyen herkesin bu ayricaliga kavusmasi dilegiyle.

• ⭐⭐⭐⭐

Yeni bültenin yüksek açıklanmış olması güzel ama aynı hızı önümüzdeki aylarda devam ettirmezlerse hayal kırıklığına uğramayın çünkü genelde yüksek açılan bültenlerden sonra yavaş ilerliyorlar.

Ben hala toplam kazanan sayısını, hangi ülkeden kaç kişi kazandığını görmedim. Açıkladılar da ben mi kaçırıyorum?

• Merhabalar,

Benim numaram EU26XXX, ama zaten amerika icerisindeyim, AoS yapacagim bu sene sizce numara nasil isler, burada mulakata girebilir miyim? Numara gelir mi?

Aydinlatir misiniz?

• @onuru merhaba kcc ye nasıl bir mail göndereyim bankoga taşımıştım

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera henüz açıklamadılar nedense.

• @EzgiLera temkini elden birakmayan yaklasimlariniz icin tesekkur ederiz Ezgi hanim, kesinlikle katiliyorum.

Asagidaki link official bir link degil ama eger trollenmediyse resmi olmayan sonuclar gibi degerlendirilebilir mi bilmiyorum. Burada onemli olan sanirim uctaki CN ler? AF yi baz alirsak en yuksek 112K.

• Merhabalar,
    Mülakat tarihlerimizi öğrenmek için atılması gerektiği söylenen maili ne zaman atmalıyız tam olarak. Yoksa belli bir süre mail atılmasını bekleyip, eğer gelmezse biz mi atıyoruz.

• Kazanan sayısı ne zaman açıklanır tahmini olarak?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Mirac-Skellrod

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci

En azından 1-2 iş günü KCC’ye müsaade etmeniz ve hafta sonu olmadan göndermeniz sizin için iyi olacaktır, cevap alan başka talihli olması halinde paylaşacaktır gelecek cevabı.

• @aysegul

CASE NUMBER: 2026EU3XXX
    VISA CLASS: DV
    YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC
    FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY: TURKEY

Ben de Ankara harici bir konsolosluktan mülakat bekleyen bir talihli olarak güncelleme yapmaya hazırım. İnşallah adamlardan gelen mailleri silmem ve imzam gözüküyordur.

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera temkini elden birakmayan yaklasimlariniz icin tesekkur ederiz Ezgi hanim, kesinlikle katiliyorum.

Asagidaki link official bir link degil ama eger trollenmediyse resmi olmayan sonuclar gibi degerlendirilebilir mi bilmiyorum. Burada onemli olan sanirim uctaki CN ler? AF yi baz alirsak en yuksek 112K.

Case number dağılımı için evet bakılabilir, bizim excel listemiz gibi düşünün. Ama kazanan sayısı belli olmadığı sürece case number aralığının anlamlı bir karşılığı yok maalesef.

Çünkü Avrupa’da 30bin dosya numarasına sahip birinin önünde 29.999 kişi yok Avrupa’dan. Ya da 2020de EU30k olan kişi ile 2025te EU30k olan kişinin sıralaması denk değil. 2020EU30000, 2025EU20000in bile önündeydi muhtemelen.

Örneğin Avrupa’da en yüksek dosya numarası 50bin olsun ve Avrupa’dan toplam seçilen sayısı 20bin olsun. Bu durumda dosya numaralarının %60ı boşluk deriz. Kabaca bir hesapla case number EU10k olan kişinin önünde aslında 4bin kişi vardır diye düşünürüz. Bunun tam verilerini 1 Ocakta öğreneceğiz.

Genelde ilk sıralarda boşluk daha az, son sıralarda daha çok oluyor. Bu verileri gördükten sonra bülten ilerlemesi ve tahminen ne zaman current olacağı ya da kaçta cut off olacağı gibi şeyleri konuşmaya başlayacağız zaten.

Eğer toplam kazanan sayısı 100bin altındaysa bülten çok yüksek ihtimalle current olur. Öyleyse case number 5binmiş, 50binmiş çok önemli değil. Vize alabileceğiniz ay değişir sadece. Ama 140bin gibi bir şeyse yine current olmayan bir seneye hazırlıklı olmak gerek. O durumda 20binler de korksun, belki 10binler de. O zaman dağılım önemli çünkü önünüzde gerçekte kaç kişinin olduğu ve kaç kişinin sürece devam ettiği önem kazanıyor.

Daha önce kazanan sayılarını Eylül bülteninden önce açıklıyorlardı, hatta genelde ilk bültende, olmadı ikinci bültende açıklanıyordu. Bu sene neden böyle yaptılar bilmiyorum. Bir yerde bununla ilgili bir açıklama yaptılarsa ben kaçırdım. Aslında KCCye sormak lazım. Onlar bazen yanlışlıkla açıklanmamış verileri paylaşabiliyorlar 😅

• Herkese Günaydin, aşılar konusunda nasıl bir yol izleniyor? Yaş itibari ile ulaşabilecegim bir aşı kartım yok...ne yapmamiz gerekiyor?

• @koray2831 Benimde aynı durumum söz konusu eski mülakatları okuduğumda. Hastanelerin enfeksiyon bölümünden randevu alıp antikor testi yaptıracağım ve sonrasında eksik olan aşılarımı yaptırmaya çalışacağım. Ardından olduğum aşılar için bir kart alıp doktora imzalatacağım. Bununla ilgili 2025 mülakat deneyimlerinde çok fazla bilgi paylaşımı yapılmış oradaki deneyimlere göre ilerliyorum. Siz de viyana mülakat deneyimlerindeki adımları kontrol edebilirsiniz. Buradaki durum tamamen maliyeti düşürmek için yapılıyor. Hiçbir şey yaptırmamış olursanız gidince zaten aşı listesi çıkıp gittiğiniz ülkede de yaptırabiliyosunuz. Ancak maliyet söz konusu.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

bülten hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar.
    bülten ile alakalı sorularınızı lütfen Sayılarla DV2026 başlığından sorup cevap bekleyin.

• @serapp merhaba, biri 10 diğeri 4 yaşında olan 2 kızım var. onlar için hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor ? geçmiş deneyimleri okudum ama bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese Günaydin, aşılar konusunda nasıl bir yol izleniyor? Yaş itibari ile ulaşabilecegim bir aşı kartım yok...ne yapmamiz gerekiyor?

Viyana'da mülakata gireceğinize göre, sayın @Flight101 profiline gidip aşılar konusundaki paylaşımlarını ve mülakat deneyimini okursanız çok faydalı olacaktır.
    Şimdiden hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |