Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 515.4k 770

• @gulsensatici4

Bültende cut off olmadığınız için ve Hong Kong konsolosluğun görev/ilgi alanına henüz girmediğiniz için cevaplayabilecekleri bir sorunuz yok şu anda.

• @rıdvanyrl

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• @Figen 2026 da herkesin unuttuğu bir şey var ABD de oda dünya kupası. dünyanın her yerinden insanlar vize için başvuracak şuan hızlı görüp green cardları daha sonra nisan mayıs haziran gibi de düşürebilirler. bunu bir çok kişi unutmamalı. bence şuanki yüksek açılış ondan umarım diğer vize bülteni de yüksek açılıp hızlıdan green cardlara bakarlar

• @burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Ben aktif olarak üniversite lisans öğrencisiyim ve 2 yıllık ön lisans mezunuyum. DS-260 formunu doldururken ön lisansı "University Degree" olarak doldurdum. Bu sorun olur mu? Dosyamı açtırmam gerekir mi? Lise diplomamı almadım, en kısa zamanda ne olur ne olmaz alacağım.
    Ayrıca yakın zamanda ilk kez yurt dışına çıkacağım. Bildiğiniz gibi DS-260'ta bunu belirtmiştik ve ben hayırı işaretlemiştim. Mülakat günü yakın zamanda yurt dışına çıktığımı belirtmem yeterli olur mu? Teşekkürler

Lise diplomanızı ivedilikle temin etmeniz gerekiyor, formda "University Degree" olarak işaretlemiş olmanız sorun teşkil etmez. Mülakatta öğrenci olduğunuzu aciklayabilirsiniz, sürecinize zarar gelmez.

Yapacağınız yurtdışı seyahati sorun teşkil etmez, yeter ki mülakat tarihinde Ankara konsoloslukta bulunun, formunuzu açtırmaya gerek yok bu konuda da.

• @ozangules62 tebrikler, ustraveldocs konusu hepimizin korkusu oldu maalesef, fotoğraflar vesikalık mı yoksa biometrik miydi ? ayrıca banka dökümü 6 aylık mı 3 aylık mı ?

• @kucurizm selam, fotoğraflar 2nli mailde bildirildiği üzere 5x5 di, hesap dökümünü 6 aylık imza sürkileri olduğu şekli ile istiyorlar 🌸

• @ozangules62 Toplam kaç USD gösterdiniz bankada uygunsa?

• @Selimdiskaya52 17 bin bize hiç para konusu açılmadı mülakatta ama

• @Selimdiskaya52 hocam merhaba bu sorunu çözebildiniz mi ?

• @ebd hocam merhaba ustraveldocs sorununu çözebildiniz mi ?

• @kucurizm Hala vaka numarası geçersiz hatası alıyorum maalesef.

• @Selimdiskaya52 ben de ayni sekilde

• ⭐⭐

@totuta selamlar, toplam kazanan sayisini soyluyor. Asil talihli, es ve cocuk toplam 129,516 kisi. Bu kisilerinde yaklasik 52000 i vize alabilecek.

• @ozangules62 merhaba Ozan Bey ben de ankaraya taşımayı düşünüyorum. 6 ay konusu kafamı kurcalıyor. biraz özel belki ama sorum kusura bakmayın parayı kaç ay önce hesaba koymuştunuz ?

• @kucurizm Hayır çözülmedi henüz aynı sorun devam bekliyoruz bakalım

• @onuru bey peki bu 52000 kisinin ortalama sirasini biliyor muyuz soruyu tam olarak nasil sorucam kafamda kuramadim ama ornek veriyorum DV2022 de EU de EU12000X ile toplam 52000 kisi tum vizeleri bitirdi tarzinda

• @ATS16 anladım, ne yapmamızı önerirsiniz? Dosyamızı taşıyıp sıra gelmeme ihtimali var mı acaba hala?

• @iibrahimd

Merhaba,
    Bu konuda @EzgiLera hanimin onemli bir degerlendirmesi var ama daha keskin bir analiz Ocak ayinda yapilir sanirim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/506229

Region bazinda su ana kadar kazananlarin girdigi (trollenmedigini dusunursek :) ) ve maksimum cn ler hakkinda bilgi veren link de asagida. @EzgiLera hanimin degerlendirmesini bununla bu linkle okumak gerek.

https://dv26poll.xarthisius.xyz/

• ⭐⭐

@iibrahimd selamlar, oncelikle sunu aciklayayim. 129k olan sayi butun dunyada kazanan sayiyi temsil ediyor. Yani sadece avrupa veya diger bir bolgeyi degil. Sunu mu sormak istiyorsunuz, eu bolgesinde kazanan son kisinin cn nin ne oldugunu? Eger buysa, bunu 1 ocak itibariyle gorebilecegiz.

• Arkadaşlar iyi akşamlar cn 35xx Chargeability : germany yani almanya doğumluyum numaramdaki kişilerin çoğuna 2nl mail geldi mülakat tarihlerini aldılar. ben yine ne zaman görüşme alırım diye kcc ye mail attım sizlerin attığı formatta bana böyle mail geldi .

Thank you for your inquiry.
    Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.
    YABANCI ÜLKEDE DOĞUPTA HALA MAİL ALMAYAN ARKADAŞLAR VAR MI ? ne yapmam lazım kccye başka bir mail mi yazmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k