Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Muhammet-Kübra-Işık 6 mayısta göndermiş olmam gerekiyor net olmamakla beraber, imzamı ona göre düzenlemişim. 3416. Sıradayız ama listeyi hiç takip etmedim bizim sıralara mülakat ne zaman verildi diye. Sadece daha önce greencard kazanan bi arkadaşım sadece ds260 gönderim sırasının değil ds 260 formu incelenerek başka faktörlerin de öne tarih verilmesinde etkili olduğunu söylemişti ama doğruluğunu bilemiyorum

• Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺

• @Murat-Dündar Umarim gecen yilki gibi 30k altinda kapanmaz, herkes mulakatini alir umarim, ozellikle bizim gibi yuksek numarali kisiler.

• Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺

• Geldi yeni bülten, yine sabit kalmış 😞

• Neden ya tüm konsolosluklar mülakatlarını dağıttı şimdi aralık ayında mülakat az olacak

• Herkeze merhaba foruma yeni katıldım umarım hepimiz için olumlu olur 🙂 Adres olayını nasıl çözebiliriz yardımcı olabilcek varmı bu konuda bi adres kiralamadır bi şirketten filan öyle birşey varmı acaba nasıl yapabiliriz bu adres olayını şimdiden teşekkürler.

• @Murat-Dündar Aralık ayında Noel tatili olduğu için; zaten az çalışıyorlar. Ve hala hükümet kapalı.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@defne-şimşek, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, burada yeniyim yeni keşfettim. Doktor randevumu aldım nelere dikkat ediyorlar ne yapacaklar ayrıca mülakat öncesi tamamlamam gereken belgeleri tamamlamaya basladım ancak teyit etmek için sizlerinde elinde olan liste/checklist gibi bir sey var mı? destek olanlara şimdiden teşekkürler ☺

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Ayrıca sorularınızı sohbet odasında değil de DV2026 Aşamalar başlığında sorun lütfen.

Hayırlı olsun.

• Merhabalar, bir sorum var arkadaşlar, talihli benim dosyama eşimi ve iki kızımıda ilave etmiştim, eşimin sağlık sorunları var, o gelmek istemiyor bu şekilde, şimdi ne yapmam gerekecek, dosya güncellemesini şimdi mi yapmam gerekecek yoksa eğer mülakat gelirse o zaman mı söylemem çıkarmam gerekecek dosyadan

• ⭐⭐⭐⭐

@aimer

DV2026 süreci ile ilgili sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@dileko

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

DV2026 süreci ile ilgili sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhaba, daha önceki mülakatlarda mali değeri olan tapu ve araç ruhsatı gösterip mülakatın onay durumuna göre satıp gideceğim şeklinde beyan verip vize onayı alan oldumu acaba, evim ve arabam var ama birikimim yok malesef, bu arada adres ve tanıdığımız olduğunuda belirttik ds260 formunda

• ⭐⭐⭐⭐

@OKANYETER

Sorunuzu sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Forumdaki arama butonundan anahtar kelimeler ile arama yapabilirsiniz, defalarca cevaplandı sorunuz.

Anahtar kelimeler: tapu, ruhsat, kasko değer, tsbi

• @ATS16 Merhaba, 2 gündür bakıyorum ancak para ile birlikte tapu, ruhsat gösterdiklerini söyleyenler var benim soruma cevap olacak bir yazı göremedim o sebeple sormuştum. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@OKANYETER esas olan nakit, döviz, menkul kıymetler veya kıymetli maden karşılığı banka hesabınızda birikim isteniyor. Borç bularak hesabınıza yatırmanız dahi yeterli. Tapu, araç ruhsatı tamamen destekleyici evrak.

https://yesilkartforum.com/forum/post/492075
    https://yesilkartforum.com/forum/post/455573
    https://yesilkartforum.com/forum/post/436570

• Dostlar merhaba bu benim ilk başvurum olacak ilk kez başvurucak olmama rağmen resmi siteye girdiğimde karşıma durumunu kontrol et ibaresi geliyor ben anlam veremedim neden böyle oluyor araştırdım ama bir sonuca varamadım yardımcı olursanız çok sevinirim kesinlikle bu ilk başvurum olucak.

• @OKANYETER Ülkeye ve ikna olmalarına göre değişiyor. Ben Bükreş'e Türkiye banka hesabı, Romanya banka hesabı, ROmanya bireysel emeklilik hesabındaki paraların dolar karşılıkları elle yazılmış halde gösterdim. Araba ruhsatım da vardı (değeri 20 bin dolar yaklaşık) ama onu almadılar. Gerek yok dediler.

• @SANCHEZ başvurular henüz başlamadı. 2027 süreçleri için

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7669/dv2027-sohbet-odası

Başlığını takip edebilirsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |