DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba,
Bu konuda @EzgiLera hanimin onemli bir degerlendirmesi var ama daha keskin bir analiz Ocak ayinda yapilir sanirim.https://yesilkartforum.com/forum/post/506229
Region bazinda su ana kadar kazananlarin girdigi (trollenmedigini dusunursek :) ) ve maksimum cn ler hakkinda bilgi veren link de asagida. @EzgiLera hanimin degerlendirmesini bununla bu linkle okumak gerek.
-
@iibrahimd selamlar, oncelikle sunu aciklayayim. 129k olan sayi butun dunyada kazanan sayiyi temsil ediyor. Yani sadece avrupa veya diger bir bolgeyi degil. Sunu mu sormak istiyorsunuz, eu bolgesinde kazanan son kisinin cn nin ne oldugunu? Eger buysa, bunu 1 ocak itibariyle gorebilecegiz.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar cn 35xx Chargeability : germany yani almanya doğumluyum numaramdaki kişilerin çoğuna 2nl mail geldi mülakat tarihlerini aldılar. ben yine ne zaman görüşme alırım diye kcc ye mail attım sizlerin attığı formatta bana böyle mail geldi .
Thank you for your inquiry.
Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.
YABANCI ÜLKEDE DOĞUPTA HALA MAİL ALMAYAN ARKADAŞLAR VAR MI ? ne yapmam lazım kccye başka bir mail mi yazmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim . -
@ATS16 bu konuda bi bilginiz var mı hocam ? neden mail gelmiyor kcc de maillerimi dikkate almıyor.
-
@ozangules62 öncelikle vizeniz hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza 🌸 bir şey sormak istiyordum. Ustraveldocs taki hata bildirimini nasıl yapıyoruz? Aynı sorun bizde de var ne yazık ki :(
-
En iyi ihtimalle size 2026 Ocak ayından önce mülakat gelmeyeceği için Kasım ve Aralık ayında Hong Kong’da mülakata girecek talihlilerden gelecek haberleri beklemek ve mülakat deneyimlerini okuyarak gelişmeleri takip etmek yararınıza olacaktır. Tercih ve karar sizin, DV sürecinde bazı şeyler elinizde iken bazıları da elinizde değil ne yazık ki. Bol şans 🍀
-
Frankfurt’un dosya yoğunluğundan kaynaklı veya geçmiş yıllarda istisnai olarak yaşanmış olsa da dosyanız mülakat atanması için atlanmış olabilir. Yeni bülten açıklandi, bu bülten ile belki alırsınız mülakat tarihinizi. Sabırlar ve bol şans 🍀
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@ATS16 Son durumdan haberdar olmak adına kcc ye nasıl bir mail atabilirim. dosyam atlandımı yada current oldumu.
2022 de ankara yabancı doğumlu kimselere cn düşük dahi olsa mülakat vermemiş bu du doğru bir bilgimi ? -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Cem-Çeliker immigrant ve non-immigrant mülakatları birbirinden ayrı tutuyorlardır ve kotalarla izole etmişlerdir umarım... 2026 dünya kupası sadece amerikada değil kanada meksika ve amerika ev sahipliklerinde olacak.
-
DV2022’de mülakat dağıtımı CN numarasına göre değil, DS260 formunu doldurma ve submit etme tarihine göre verildi. Sizin sorunuzdaki örneğe denk gelmedim açıkçası.
Cut off olduğunuz için KCC’nin sizin dosyanız ile ilgili işi olmaması gerekiyor, bir önceki mesajda ilettiğim üzere bu yeni bülten sonrası bir süre daha sabretmeniz gerekli bence. Bir de isterseniz dosya atlama yaşayan DV2025 @ecetinus’un geçmiş paylaşımlarına göz atın ama sakin kalmak daha önemli.
-
Herkese merhaba bu aşı ile ilgili olan soruya Yes olarak cevap verdiğimi farkettim sanıyorum No olmalıymıs ancak Unganda zaten ası olucagımız icin o sekilde kalmasında bir sakınca var mı? Dosya mı actırmalı mıyım sizce? Cevap icin simdiden tesekkur ederim bir de ufak tefek adreslerde yazıp hatası varsa bunun icin de actırmalı mı sizce dosyayı? Ben son formu doldururken ozellikle adres kısmını surekli beni attıgı icin 10 kez falan doldurdum hatam olmus olabilir.
-
@ATS16 case number ımı yazarak kccye mail attığımda bana bügün böyle dönüş yaptı.
Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.DS260 işlendi. Dosyam atlanmadı galiba
bu şuna işaret eder mi ? dosyamı kcc kontrol sağladı mail atmak ankara gidicek sadece.
-
@Flapen
Merhaba, dosyanizin kac defa tasindiginin konsolosluklarin gozunde bir onemi bulunmuyor. Size dosyanizi neden geri tasidiniz gibi bir soru sormayacaklardir. Konsolosluklar mulakat planlayacagi dosyalari KCC onlara gondermedigi surece bilmiyor. Konsolosluklar mulakatlar icin slot ayirarak KCC’den bu slotlar dogrultusunda hazir olan dosyalari talep ediyorlar ve KCC ise kendi AV(Allocation of Visa) sirasina gore dosyalari ilgili konsolosluklara gonderdigi zaman konsolosluklarin dosyalardan haberder oluyor. Yani mulakat planlamalarini konsolosluklar direk olarak belirlemedigi icin sizin dosyaniza ozel daha once bir kere transfer oldu diye mulakat planlamama gibi bir durum soz konusu olmayacaktir. Ancak mulakat tarihinizde gecikme, sizden daha yuksek CN’e sahip kisilerin sizden daha once mulakat almasi vb. gibi olasiliklarin oldugunu bilmelisiniz. -
@ATS16 anladım çok teşekkür ederim ilginiz ve önerileriniz çok değerli. Evlilik sonrası dosyaya eklemek için ankaraya göndereceğimiz evlilik cüzdanı ve kimlik fotoğrafı da bu mail adresinden çözülüyor sanırım
-
@yagmurgunes Dosya açtırmanıza gerek yok. Mülakat günü görevliye bildirmeniz yeterlidir.
-
The following is the statistical breakdown by foreign state of chargeability of prospective applicants (i.e., selectees and their spouses and children) who have been registered for the DV-2026 program: TURKEY 3,191
Ben bu rakamları case sayısı sanıyordum meğer aile bireyleri ile genel sayıymış. Ortalama 2 kişi desek 1500 kişi civarında bir kazanan varmış. geçen seneye göre %24 civarlarında bir düşüş olmuş gibi gözüküyor Türkiye adına.
-
@totuta Kısacası: Bu açıklama, neden 55.000 vizeye karşılık 129.516 kişi seçildiğini anlatıyor. çünkü herkes süreci tamamlamıyor. Ama sen seçilmiş olduğun için hâlâ aktif listedesin ve bu yıl içinde mülakat alabilecekler arasındasın ondan
-
@yigit55 Bende bugün aynı şekilde mail attım 17 aralığa randevu planlandığını söylediler. Case numaram 7 binlerde. Acaba siz yanlış bir adrese yada eksik bilgi vererek mi sordunuz? Case no, isim soyisim, doğum tarihi verdim ben.
-
Kıymetli tecrübeliler aklıma birşey takıldı yönlendirmenizi rica ederim. 2025 deneyimlerinde benzer durum göremedim.
Benim ve eşimin lise diplomaları kayıp. İki gündür evde hiçbir şekilde bulamadık. Üniversitede ısrarla biz size mezun olurken verdik diyor ama ben almadığımızı hatırlıyorum...
Mülakatımızı Ankara'da planlıyoruz ve asıl talihli benim ve lisemin adı değişti. Bende DS260 formunu değişen yeni adı ile doldurdum yani edevletten belge ürettiğimde okulun yeni adı çıkıyor. Ancak ben mezun olduğumda okulun adı başkaydı. Bu durumda nasıl ilerlenmeli sizce? Elimde lise diplomama ait yıpranmış-katlanmış bir fotokopi var sadece (okulun eski adıyla).
Eşimin ise komple Lise diploması yok ancak onun okulunun adı en başından beri aynı.
Asıl talihli benim Master+Lisans, Eşimin ise Lisans diplomalarında sorun yok ikiside mevcut. Ankara için edevlet QR'lı lise mezun belgesi yeterli olur mu acaba? En son mezuniyete mi bakarlar acaba?
-
@conk bu bilgi tam olarak hangi sitede yayınlanıyor acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum