Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• Arkadaşlar Ocak 2025 tarihinde giriş yapmıştık bildiğiniz gibi sekiz ay oldu ve Green kartlardan hiçbir ses Seda yok. En son hüz 60 gün daha ek süre vermişti ve tam 60. günün sabahında şöyle bir mail geldi burada ne demek istemiş tam olarak anlayan var mı ?

d0818403-618e-44dd-b3a7-1c22d967c0f6-image.jpeg

0ea7a378-b6d8-4869-ac43-12b8b6b81e7f-image.png

• ⭐⭐

@erenist selamlar, konsolosluktan size teslim edilen sari zarfi teslim etmediginizi soyluyorlar eger sizdeyse verilen adrese gondermenizi degilse verilen linkteki adimlari takip ederek randevu olusturmanizi istiyorlar.

• @onuru bizim de aklımıza ilk olarak sarı zarflar geldi hatta havaalanına gidip soruşturmayı düşündük belki etkisi olur bir yerden çıkar diye ama öncelikle randevu alıp uscis ile görüşmeye gideceğiz durumu anlatıp yakın zamanda seyahatimiz olacağını ve aciliyet olduğunu bildirip bir çözüm bulmalarını isteyeceğiz

• Arkadaşlar merhaba ds 260 üzerinden ssn başvurusuna yes diye işaretlemiştik amerikaya girişte tekrar başvurmaya gerek var mı yoksa giriş yaptıktan sonra direk ds 260 daki adress mi gönderiyorlar . Tahmini kaç gün de gelir ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan

Mülakat süreciniz tamamlandıysa öncelikle imzanızı güncellemeniz ricadır sorularınıza cevap alabilmek için. Bol şans!

• @ATS16
    Güncel

• @Hasan-Ceylan bana 10günde geldi

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan

En az 10 günü SSA kurumuna müsaade etmeniz ve sabırla beklemeniz yararınıza olacaktır. 9/1 Labor day ve tatil, özel/kamu kurumlarında bir çok çalışan 8/28-9/1 arasında izinlerini de kullanarak yaz sezonunun son tatilini yapıyor.

Normal şartlarda, giriş işlemlerinizi yapan CBP memuru da sorunsuz/gecikmesiz işlemleri yaptıysa önümüzdeki hafta içerisinde postanın size ulaşması muhtemel. Verdiğiniz adres USPS informed delivery’de kayıtlıysa, günlük gelecek postaları da takip edebilirsiniz.

• Uscis fee odeme: 21.08.2025

ABD ye ilk giriş: 24.08.2025

Card is being produced: 08.09.2025

Card was mailed to me: 12.09.2025

Card was delivered: 17.09.2025
    Böylece ABD ye girişimizden kısa süre sonra kartlarımıza kavuşmuş olduk.
 Umarım herkes sorunsuz şekilde en kısa zamanda alır kartlarını

• Ben ağustos 6 da ödedim 12sinde ny den girdim. Ssn 10 günde geldi ama green card hala ücret alındı ekranına. Bir korkmaya başlamadım değil hani uğraştıracak diye.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• Benimde 90 gün geçti hala kartım gelmedi, Receipt numarası ile inquiry oluşturmaya çalışıyorum farklı hatalar alıyorum bir türlü çözemedim arıyorum ulaşamıyorum yetkiliye sistem hem yavaş hemde sinir bozucu sürekli sorun çıkıyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• 5 eylül de newarktan giriş yaptım ssn 1 hafta içinde geldi ama kart hala ödeme alındı ekranında sizce normal mi yoksa bir sorun var gibi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

Normal bir durum, 5 Aralık 2025 tarihine kadar (giriş tarihi itibariyle 90 gün) sabırla beklemeniz gerekiyor permanent resident kart (Greencard) için. Bu tarihe kadar gelmemesi halinde USCIS hesabınızdan kayıt oluşturabilirsiniz tekrar kart basımı için.

Permanent resident kart genellikle giriş tarihi itibariyle 20-30 iş günü içerisinde gönderimi tamamlanıyor.

• @ahmeterol1912, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

5 eylül de newarktan giriş yaptım ssn 1 hafta içinde geldi ama kart hala ödeme alındı ekranında sizce normal mi yoksa bir sorun var gibi mi?

ben 12 ağustosta girdim 2 ekimde geldi acele etme 🙂 bir gün o ekran değişiyor, kart basıma geçti sonrada postaya verildi mesajı çıkıyor pat diye geliveriyor, yeterki adresi doğru vermiş ol 🙂 bir de ufak tavsiye, posta kutusuna adınızı yazın ben sorun yaşadım. ehliyetimi postacı ismim olmadığı için iade etmiş.

• @ATS16 29 haziran 2025 de houston / tx dan giriş yaptık eşim ve oğlumun kartları basılıp postalanmış görünüyor ama gelen birşey yok benim kartım ise henüz basılmamış. Case Tracker dan kontrol ettiğimde usps takip numarasıda yazmıyor. uscis hesabımdan "Did Not Receive Card by Mail" secenegi ile ilerlediğimde receipt number kısmını dolduruyorum IOE ile baslayan kodu giriyorum ama Form Number kısmında bu sekilde uyarı veriyor ;

The form submitted for this case is not available for this tool. For more information, call the USCIS Contact Center at 1-800-375-5283 or 1-800-767-1833 (TDD for the hearing impaired).

DS 260 formunda florida olarak belirtmiştik adresi fakat amerikaya girişte havalimanında memura aile bireylerinin her biri için güncel adres bilgisi verdik kendimize ait bilgileri ve adreste oturan kişinin bilgilerini verdik. usps sistemine kayıt olduk bu adrese gelen postaları görebiliyorum fakat greencard ile ilgili email gelmedi usps uygulamasında da görünmüyor. eşimin ve oğlumun gönderilmiş görünüyor ama ortada birşey yok. kartım gelmedi diye bildirim yapacağımız sırada yukarıdaki kırmızı yazılı hatayı veriyor. Giriş yapalı 100 günü geçti. Yanlış yaptığımız birşey mi var ve nasıl bir yol izlemeliyiz.

• 30 ağustosta ödemiştim kartın parasını 6 ekimde de giriş yaptım. Ödeme yapıldı gözüküyor sadece. Ssn’den de haber yok simdilik 8 gün oldu inşallah gelir kısa sürede

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci

Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

Öncelikle geçmiş olsun, yukarıdaki başlıkta deneyimler ve paylaşımlar size daha çok bilgi verebilir. 100 günden fazla süredir gelmemesi çok normal bir durum değil. Belirtilen numarayı aradınız mı? Case tracker uygulamasında USPS takip numarası yazmaması normal, hiç birimizde yazmıyordu.

• ⭐⭐⭐⭐

@cagrii

SSN için en az 10-12 iş günü tanımanız tavsiyedir. Federal resmi tatil olan 10/13 Columbus day’i ve federal bir kurum olan SSA’in government shutdown‘dan etkilenme olasılığını da düşünmeniz gerekir.

Permanent resident kart için de en az 20-30 iş günü sabırla beklemeniz yararınıza olacaktır.

• @ozgurs card was mailed to me olarak statüsü güncellenmiş 10 ekim de. haftaya da gelir sanırım. bu süreç bana sabrın önemini öğretti 😀 ilginiz içinde teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |