Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @swadze Otomotivci olduğum için Detroit düşündüğüm yerlerden biri iş bulduğum takdirde. Kısmet. Hele bir vizeyi alalım.

• @rainwhenidie, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@swadze Otomotivci olduğum için Detroit düşündüğüm yerlerden biri iş bulduğum takdirde. Kısmet. Hele bir vizeyi alalım.

Aynen bende otomotivciyim. O yüzden o bölgeye bakıyorum bende

• Yeni bülten ilerler mi dersiniz

• Greencard gönderilecek adresi nasıl bulacağız tanıdığımız yok bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz ücretli bir şirket varsa da olur önemli değil

• ⭐⭐⭐⭐

@Yusuf-Ersoy, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Greencard gönderilecek adresi nasıl bulacağız tanıdığımız yok bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz ücretli bir şirket varsa da olur önemli değil

Size aşamalar başlığında imza ve excel ile ilgili yazdığım mesajı okudunuz mu?

• Yasaklı

@Yusuf-Ersoy [email protected] mail atarsanız size adres konusunda yardımcı olurum

• Öncelikle herkese merhaba, henüz mülakat tarihimizi bekliyoruz. Mülakat sonucunda inşallah amerikaya giriş yapıp green cardlarımızı eşim ile beraber alacağız. Forumda biraz araştırma da yaptım ancak bulamadım. 25 kasımda mülakatımız var. Eşim ile beraber mülakata gideceğiz olurda olumlu sonuçlanır ise 6 aylık süreçte amerikaya giriş yapmamız gerektiğini biliyorum.
    6 aylık süreçte önden gidip eşim ile beraber 2 mizin gren card'ını alabilir miyim ? Olmama durumunda eşim ile beraber gittiğimi var sayıyorum. ve green card larımızı alıp tekrar Türkiye'ye döndüğümüzde amerikaya tekrardan giriş yapmamız için belirli bir süre varmıdır. Zamanında gittiğimize arkamız da 4-5 aylık bir kredi ödememiz kalacak ve bizi orada biraz zorlayacak, onun için bu kredi ödemelerini bitirip gitmeyi istiyoruz. Değerli vaktini ayırıp yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@OKANYETER

Aşağıdaki konu başlıklarıni okumanız, arama butonu yardımıyla benzer deneyimlere sahip kullanıcıların deneyimlerine ulaşmanız ve olası sorularınızı aşağıdaki basliklarda sormanız yararınıza olacaktır.

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

• @OKANYETER Öncelikle hayırlı olsun. Talihli kim ise ilk olarak onun ülkeye giriş yapması lazım.

Örneğin; kazanan eşiniz ise siz tek giriş yapamazsınız. Eşiniz tek girerse sizin ya da (varsa) çocuğunuzun kartları aktif olmaz.

Sadece Ülkeye giriş yapanların kartları ve ssn leri basılır ve belirttiğiniz posta adresine gönderilir.

Giriş çıkış yapanın 6 aylık süresi uzar. Her girişinizde 6 ay uzatmış olursunuz ki bu aralar sık sık giriş çıkış yapmak pek tavsiye edilmez.

Bol şanslar 🙂

• Yarın mesai başlangıcıyla yeni bülteni görücez gibi hissediyorum. Güzel bir artış olur umarımm.
    İçimden bir ses 9500leri görür diyor 😂

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yarın mesai başlangıcıyla yeni bülteni görücez gibi hissediyorum. Güzel bir artış olur umarımm.
    İçimden bir ses 9500leri görür diyor 😂

Yarın (13 Ekim Columbus Day) ABD'de resmi tatil, Salı ve sonrasını bekleyin..

• @Movistar74, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@OKANYETER Öncelikle hayırlı olsun. Talihli kim ise ilk olarak onun ülkeye giriş yapması lazım.

Örneğin; kazanan eşiniz ise siz tek giriş yapamazsınız. Eşiniz tek girerse sizin ya da (varsa) çocuğunuzun kartları aktif olmaz.

Sadece Ülkeye giriş yapanların kartları ve ssn leri basılır ve belirttiğiniz posta adresine gönderilir.

Giriş çıkış yapanın 6 aylık süresi uzar. Her girişinizde 6 ay uzatmış olursunuz ki bu aralar sık sık giriş çıkış yapmak pek tavsiye edilmez.

Bol şanslar 🙂

şöyle mi yani:

asil talihli benim önden gidebiliyorum tek başıma ama eşim sonradan tek gelemiyor mu?

• @iibrahimd arttırıyorum 10 bin 😀

• Bugün viyana'nın en yüksek hangi dosya numarasına randevu verdiğini nereden görebiliyoruz diye bir soru sormuştum ama kendi sorumu bulamadım forum kullanmayı da çok iyi bilmiyorum bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim

• @aysegul evet her kcc memuru ayrı ve alt kısımda yazıyor ayni mail üzerinden yazarsanız genelde aynı kişi cevaplar

• ⭐⭐⭐⭐

@Serkan-Mustafa-Ozturk, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bugün viyana'nın en yüksek hangi dosya numarasına randevu verdiğini nereden görebiliyoruz diye bir soru sormuştum ama kendi sorumu bulamadım forum kullanmayı da çok iyi bilmiyorum bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim

Serkan Bey merhaba

Eğer 2026 talihlisi iseniz sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Ayrıca burası sohbet odası. Sorularınızı DV2026 Aşamalar başlığında sormalısınız. Süreci iyice anlamak bu başlığı ilk iletiden başlayarak okumanız sizin için faydalı olacaktır.

• Bülten bugün açıklanır mı? Herhangi bir resmi tatil var mı us de ya da kapanmadan dolayı ?

• @Murat-Dündar Her ayin 8-15 arasi aciklaniyor genelde. En gec persembeye kadar aciklanir

• @bkaraca hangi siteden kontrol ediyoruz

• IMG_6102.png

IMG_6103.png

Arkadaşlar herkese merhaba forumu takip ediyorum ve belge teslim ile alakalı son durum görsellerdeki gibi bu aşamadan sonra herhangi bir pdf falan oluyor mu ? Varsa nasıl alabilirim ? Yoksa Mülakata giderken bu ekran alıntıları yeterli midir ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |