Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.
-
Konu geyiğe bağlamış:))))
-
öyle gibi. :D
-
@Mr-Hakan airsoft olayını duydun mu ? ben epey bir araştırmaya başladım türkiye de de aynı olay olsa da diğer ülkelere göre biraz amatör kalıyor... Ama amerikaya gidersem kesin bu grupların içinde olucam... ilgini çekebileğini düşündüm.
-
ne güzel hayallerinizi yüzümde tebessümle okuyordum,
avlanma sonrası mevzu hakikaten geyiğe takılmış :))bende 3.kez mayısı bekleyenlerdenim bir umut,
-
Bu konuyu kanalima tasimayi dusunuyorum :) Hayaller ve Hayatlar diyerek :)
-
uygun bir zamanda yazacağım :) beğendim bunu
-
@semavi Geyiklerden bahsetme ama :)
-
burada sırıtan yüz emojisi var mıydı. :D
-
bahsettim aslinda ama videoyu 3.ye cekince nerede ne soyledigimi falan unuttum... Son cektigimde bahsetmemisim...
Yani burayi okuyorum... Hayaller guzel ama kimisi gerceklesiyor kimisi gerceklesmiyor...
Ozellikle calisma zorunlulugu bazen hayallerin kisitlanmasina yol acabiliyor...
-
Konuya yazılan hayallerin cogunu gerçekleştirmek bence bu ülkede o kadar zor degil. Tek onemli nokta güzel kazandıran bir is sahibi olabilmek. Sonrası yavaş yavaş oluyor.
-
@FreeWoRLD Bu ülke derken ? Amerika'dan mı bahsediyorsunuz, yoksa TÜRKİYE'den mi ?
-
@Opctebur @FreeWoRLD şu anda Amerika'da yaşıyor, bilginize.
-
@yalta @FreeWoRLD efenim saygılar o zaman :)
-
Benim hayallerim bile fakirmiş meğer. Ben de tır şoförü olmak istiyordum.
-
@opctebur Evet ABD kastetmistim :)
-
@rasul1995 Hayallerde büyür.. sen yeter ki bir yerden başla. Bir bakmışsın pilot olmayı hayal ediyorsun :)
-
@rasul1995 Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter. içinde söyledi:
Benim hayallerim bile fakirmiş meğer. Ben de tır şoförü olmak istiyordum.
Deneyimsiz & yeni başlayan 3800 $ 6-12 ay arası 5000 $ a yakın kazanıyorlarmış diye okudum bir yerde.
-
Kaliteli bir iş yerinde yönetici olmak istiyorum. Haftaiçi orada çalısıp hafta sonu oğlumun da oynayacağı feild hockey takımında coach luk yapmak istiyorum. Bazende golf oynayıp, oğluma öğretmek istiyorum. Cook basarılı olup, güzel sosyal cevre yapmak istiyorum. Yeni geleceklere yol gösterip yardımcı olmak istiyorum. Land rover jeep im olsun istiyorum ve bircok yardım kurulusunda volunter olmak istiyorum... Oğlumu hem egitim anlamında, hemde spor anlamında harika yetiştirmek istiyorum. Ve bulduğumuz bütün fırsatlarda baska ülkelere gitmek istiyorum ailemle... Cok para kazanıp, durumu olmayanlarada yardım etmek istiyorum...gelecek kaygısı olmadan Sağlıklı, mutlu, huzurlu olmak istiyorum ailemle. ✨Birde İngiliz country tarzı dizayn edilmiş house istiyorum 😊
-
@HockeyUmpire2 çok para kazanıp insanlara yardım etmekten çok insanların faydasına buluşlar üretimler yapmayı hedeflersek daha çok kişinin hayatına dokunabiliriz
-
@opctebur siz öyle yaparsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum