DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Şu an almanız çok çok zor turist vizesini.
Forumdan bir kişi almıştı. Ama ds160’ı gc sonuçları açıklanmadan önce doldurmuştu. Deneyimini okumuştum ama şimdi bulamam sanırım.
Ds160’ta hiç göçmen vizesine başvurdunuz mu gibi bir soru var zaten.Bu arada turist vizesi ile aos yapan bir arkadaş deneyimini paylaşmıştı yakın zamanda ilgili başlıkta. Pek kolay olmamıştı onun süreci de.
Peki turist vizesi başvurusu denenmeye değer mi, bence kesinlikle değer. Giderse 180 dolar gider başka bir kayıp olmaz.
-
B planı oturum kovalamak olabilir. Bunun için yeterli zamanımız var.
-
Vize almanın zorluğu turist vizesi için mi geçerli sadece? Mesela H1b vizesiyle gidip AOS başvurusu yapmak ne kadar mümkün?
-
Yeni mali yil basladiktan sonra mi Bangkok'a Hong Kong'a mail atip gecici oturumu kabul edip etmeyeceklerini sormaliyiz.
-
@ersinors Hesap karışıklığı söz konusu değil, bende anlayamadığım için buraya yazdım. Gmail kullanan ve transfer yapan birisi gönderilenler klasöründe mailini ve gelen mailller bölümünde onay mailinin durduğunu kontrol edip yazarsa memnun olurum. Belki de birçok hesapta kcc transfer taşıma onay maillerini sildi. Diğer maillerim dururken bu mailllerin kaybolması çok çok garip.
-
@bravist ilk taşıma mailimi kccye gmailden attım 10 haziranda. hem gönderilen hem gelen cevap duruyor. daha sonra 30 ağustos tarihinde attıgım teyit mailleri de duruyor. hem uygulamadan hem normal tarayıcıdan kontrol ettim:/
-
@bravist KCC'nin Gmail üzerinde mail silme yetkisi yok, ya siz yanlışlıkla sildiniz ya da atıyorum "1 yıldan önceki mailleri sil" diye bir özelliği aktif ettiniz başka bir ihtimal olacağını sanmıyorum.
-
@bravist belkide iphonedan (veya mobil cihazinizdan) epostayi sildiniz, bu durumda mobildeki hesabinizdaki cope atilanlar veya silinenler kismina bakmalisiniz. Ayrica Bazi mailboxlarda da eger gelen iletiyi baska birine forwardladiginizda tarihi degisiyor. Atiyorum, mayisda gelen maili temmuzda esinize forwardladiniz, esinizde o maile cevap verdi. Artik gelen mail mayisda degil temmuzda gozukuyor. Arama motoru ile degilde, gozunuzle manuel olarak kontrol etmeyi deneyin birde.
-
@melisbasdurmus Teşekkür ederim.
@yasinaf Yanlışlıkla silsem hem gönderilen klasöründen hemde gelen klasöründen ayrı ayrı silmem gerekmiyormu? Birde neden sadece bu mailleri sileyim? 1 gün öncesi ve sonrası gelen klasörümde başka yerden gelen mailler de var, onlar halen duruyor. Otomaik silme yada herhangi bir tanımlama yapmadım.
@BlueGeostar Pc de tarayıcı üzerinden hesabımda "Diğer-->Tüm mailller" üzerinden arattım ve klasörlere de tek tek baktım. Malesef mailler yok. Çok garip bir durum ve bu zamana kadar hiç bir mailim kaybolmamıştı. Onun için foruma da taşımak istedim.
Büyük ihtimalle bir tek benim başıma gelen hesapla ilgili ve gmail den kaynaklanan bir sorundan olduğunu düşünüyorum. Herkese maillerin pdf çıktılarını almasını tavsiye ederim.
-
@bravist 26 ağustosta talep etmiştim ben taşınmasını. 27 ağustosta yanıt dönmüşlerdi. Bendeki mailler duruyor. Gerçekten bir karışıklık olmadığı halde maile ulaşamıyorsan diğer arkadaşların da dediği gibi 4 eylül sabahı 10-12 aralarında googleda bir sorun oldu ve erişilemedi. O problem kaynaklı bir şey yaşanmıştır seçeneği kalıyor benim aklımda da sadece.
-
@Mert-A H1B vizesi, bir alanda yüksek akademik eğitim görmüş profesyonel olarak ya da 12 yıl ve üzeri deneyiminizle Amerika'da yaşamak ve çalışmak için kullanabileceğiniz geçici bir vize türüdür.
Böyle bir yetkinliğiniz varsa ve size sponsor şirket bulabilirseniz neden olmasın. En zor alınan vizelerden biridir.
-
@yasinaf KCC’nin yetkisi yok demek sanki başka birinin yetkisi olabilir gibi olmuş. Böyle bir şey tabii ki asla olamaz kimse bir mail adresine gidip oradaki mailleri silemez, attığı mailleri geri çekemez (iş maillerinde hemen müdahale ederseniz bazen).
Öte yandan neden o maile taktınız anlamadım ? Siz KCC ye mail attığınızda o mail onlarda vardır zaten 2nl mail değil sonuçta. Hayır taşımadık kanıtla mı diyecekler ? Ki zaten o mailin aslında bulsanız bile bir geçerliliği yok.
Bir de yanlış anlamayın ama ben merak ediyorum neden bazı şeyleri önce Google veya ChatGPT ye sormuyorsunuz ? Biri benim mailimdeki mailleri silebilir mi derseniz emin olun doğru cevap verirler.
-
Bence herkes sakin olmalı. CN numaranız 20k üzeriyse bile sakin olun. Daha süreç başlamadı. Her şey için yeterli vaktimiz var. Strese gerek yok. Belki de beklediğimizden çok farklı olacak.
-
Özellikle CN numarası yüksek ya da current olmamış arkadaşlar bence biraz beklesin. Zamanla işleyiş belli olur. Panikle her yere mail atıp yok ben de oturum yok, benim iş ne olacak diye sormak çözümden çok işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Birine gelen cevap bir başkasına hiç gelmiyor ya da farklı geliyor. Sağdan soldan duyumlarla ön görülebilecek bir durum değil bence. Sakin kalalım , kendi gündelik hayatınıza ayrı bir stres daha eklemeyelim. Hele bir mali yıl başlasın zamanla anlarız neler oluyor.
-
@SEVCAN-KARATAŞ Yanlış kişiye cevap verdiniz Sevcan hanım, mail sorunu yaşayan ben değilim.
-
@yasinaf Biliyorum sizin yanıtınız üzerinden yazdım sadece. :) Kendisi eksilemiş zaten merak etmeyin kime yazıldığını biliyor.
-
@SEVCAN-KARATAŞ Siz kimsiniz ? Forumda soru sormak ve bilgi paylaşmak için sizden mi izin almamız gerekiyor. Benim yazdığım soruna katkınız nedir?
Bilgi teknolojilerinde herşeyin mümkün olduğunu bankaların bile hacklendiğini bilmiyor musunuz da mailller hiçbir şekilde silinemez diyorsunuz?
Mailin önemi varmı yokmu sizmi karar vereceksiniz ? Benim açımdan önemli bir konu sizin açınızdan önemsiz olabilir. Sizin mailleriniz yerinde duruyor. Durmasa ve birkaç kişiden daha bu maillerin kaybolduğunu öğrenseydiniz ne düşünecektiniz acaba?
KCC Daha önce taşıma maili atıp bunun onayını istemeyen bazı kişilerin taşıma işlemini gerçekleştirmemişti, bir sorun olmuş falan deniyordu. Bu onay mailinin tabiki önemi var. Sizmi önemsiz kılacaksınız taşıma onay mailini ?
Herkes chatgpt google a sorarak birşeyler öğrense burasının önemi kalmaz. Sizi neden rahatsız etti benim bu mail sorum ? Amacınız nedir, tartışma çıkarmak polemik yaratmak mı?
-
@bravist Hayır, sizinle tartışabileceğimizi düşünmüyorum. Araştırın mailinizi hackleyip silmişlerdir belki çok haklısınız ben nasıl düşünemedim bunu. :) Sürecinizde bol şans.
-
Kıynetli talihliler, hepimizin stresi var bu anlaşılabilir bir durum , normal şartlarda bizim şu sıralar eksik evraklaro, sağlık muayeneleri veya e- devlet çıktılarımızı konuşmamız gereken bir zamanda biz mutlakar alıp alamayabilexeğimizi konuşuyoruz ne yazık ki. Sizlerden ricam şudur, bizler aynı gemide yolculuk yapmak eden insanlar olarak geminin sağlıklı bir şekilde limana ulaşması için gayret gösterelim , bu konuda katkı sağlayacak her bir blrey ya da en ufak bir bilgi bizler için altın değerindedir, bunun farkında olarak yazalım iletilerimizi ve birbirimizle gereksiz polemiklere girmeyelim,biz burada sadece gerçek ve güncel veri okuma dersindeyiz, iletilerimizi kişiselleştirmeyelim genele hitap edecek ve katkı sağlayacak bir sözümüz varsa söyleyelim yoksa bence bekleyip görelim ona göre aksiyon alalım, iyi geceler diliyorum herkese ve bol şanslar hepimize 🙏
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum