Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar selam, bu süreçte nasıl ilerleyeceğiz bir tahmini ya da B planı olan var mı CN 20binlerde DV2026 talihlisiyim ancak yeni karardan etkileneceğiz ve Viyana’ya taşıdığımız dosya Ankara’ya geri iade edilicek. Malta veya benzeri yerlerden kısa süreli oturum ve oranın konsolosluklarını mı denemeliyiz yoksa Ankara’nın performansını mı beklememiz gerekiyor (buna hiç güvenmiyorum çünkü)
    Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏

• @şanslıbiremir Selam bizde aynı durumdayız ve bir süre bekleyeceğiz. Viyana yada başka konsoloslukların tutumu nasıl olacak, Çünkü şu anda kimse direkt olarak karar bu diyerekten aksiyon almıyor. (AOS Yapacaklar için geçerli değil). Benim görüşüm acele etmemeniz yönünde. Çeşitli şekillerde oturum alarak ap ye kalan bir çok tecrübe var. Süreç istediğimiz gibi gitmezse artık tüm tuşlara basacağız 🙂

• @şanslıbiremir

Belki de ilk defa CN numaralarımızın yüksek olması avantajını bizler yaşayacağız kim bilebilir? Çünkü bu yeni kanun ve karaların rayına oturması ve bu konuda nasıl bir yol izleneceği hakkında daha doğru adımlar atabilmek için biraz zaman gerekiyor, biz de bu zamana sahibiz, yeterli vaktimiz var gibi geliyor bana , o yüzden bekle-gör politikası en iyi seçenek şu anda, az sabır inşallah sonu selamet olur diyelim.

• @şanslıbiremir bu kadar net sekilde " geri iade edilecek " yazmanızı anlayamadım yani KCC icerisinde tanıdıklarınız falan var galiba .

Gecen haftaya kadar konsoloslukların dahi kafası karısıktı , suanda cogu kisi zaten neyin nasıl uygulanacagını tam bilemiyor, yapılan sey tamamen izle-gor olayı. Ha ilerde dediginiz gibi dosyaların tasınma İHTİMALİ tabiki var. Eger Ankara'ya tasınırsa CN si yüksek olan kişiler eminim bütün tuslara basacaklardır, ben dahil.

• @uguz Maalesef, gmailde "diğer-->tüm mailler" bölümünden de arama yaptım mailller kayıp. Ne gönderdiğim mail var nede gelen taşıma yapıldı onay maili. 15 Mayıs ve 17 Mayısın birkaç gün öncesi ve sonrası diğer tüm gelen giden mailllerim duruyor. Gmail kullanan ve taşıma işlemin yapan arkadaşlar varsa kontrol etsinler diye yazdım. İlk defa böyle bir mail kaybolma durumu yaşıyorum.

• @bravist belki başka mail kullanmissinizdir ben kontrol ettim duruyor

• @bravist cihazınızda bir google account daha açıksa mailleşme diğer hesaptan gerçekleşmiş olabilir. Açık google hesaplarınıza bakar mısınız maili gönderdiğiniz cihaz için. Benim bildiğim outlook için henüz açılmamış gönderilmiş mail geri çekilebiliyor ama gmailde olmuyor diye düşünüyorum. Bir de neden yapsınlar ki? Farklı bir sorun yaşıyorsunuz bence

• @bravist gmailde gecen gun sorun olmustu ondan olmus olabilir

• Selamlar herkese,

Ds260 submit edildikten sonra ayrica usa vizesi alabilen var midir diye sorsam?

Genelde ifade edilen sonucta ds260 formu da bir immigrant vize vasvurusu ve bizler ds260 i submit ettikten sonra turist vizesi olan ds250 formunu submit ederek diyoruz ki biz usa e goc etmek istiyoruz ama ayni zamanda da turist olarak gelmek istiyoruz gibi bir anlam cikiyor.

Sorma sebebim AOS u degerlendirmek.

Cok tesekkurler, herkesin yolu acik olsun…

• ⭐⭐⭐⭐

• @jcmaxwell

Şu an almanız çok çok zor turist vizesini.

Forumdan bir kişi almıştı. Ama ds160’ı gc sonuçları açıklanmadan önce doldurmuştu. Deneyimini okumuştum ama şimdi bulamam sanırım.
    Ds160’ta hiç göçmen vizesine başvurdunuz mu gibi bir soru var zaten.

Bu arada turist vizesi ile aos yapan bir arkadaş deneyimini paylaşmıştı yakın zamanda ilgili başlıkta. Pek kolay olmamıştı onun süreci de.

Peki turist vizesi başvurusu denenmeye değer mi, bence kesinlikle değer. Giderse 180 dolar gider başka bir kayıp olmaz.

• Yasaklı

@şanslıbiremir

B planı oturum kovalamak olabilir. Bunun için yeterli zamanımız var.

• Vize almanın zorluğu turist vizesi için mi geçerli sadece? Mesela H1b vizesiyle gidip AOS başvurusu yapmak ne kadar mümkün?

• Yeni mali yil basladiktan sonra mi Bangkok'a Hong Kong'a mail atip gecici oturumu kabul edip etmeyeceklerini sormaliyiz.

• @ersinors Hesap karışıklığı söz konusu değil, bende anlayamadığım için buraya yazdım. Gmail kullanan ve transfer yapan birisi gönderilenler klasöründe mailini ve gelen mailller bölümünde onay mailinin durduğunu kontrol edip yazarsa memnun olurum. Belki de birçok hesapta kcc transfer taşıma onay maillerini sildi. Diğer maillerim dururken bu mailllerin kaybolması çok çok garip.

• @bravist ilk taşıma mailimi kccye gmailden attım 10 haziranda. hem gönderilen hem gelen cevap duruyor. daha sonra 30 ağustos tarihinde attıgım teyit mailleri de duruyor. hem uygulamadan hem normal tarayıcıdan kontrol ettim:/

• @bravist KCC'nin Gmail üzerinde mail silme yetkisi yok, ya siz yanlışlıkla sildiniz ya da atıyorum "1 yıldan önceki mailleri sil" diye bir özelliği aktif ettiniz başka bir ihtimal olacağını sanmıyorum.

• @bravist belkide iphonedan (veya mobil cihazinizdan) epostayi sildiniz, bu durumda mobildeki hesabinizdaki cope atilanlar veya silinenler kismina bakmalisiniz. Ayrica Bazi mailboxlarda da eger gelen iletiyi baska birine forwardladiginizda tarihi degisiyor. Atiyorum, mayisda gelen maili temmuzda esinize forwardladiniz, esinizde o maile cevap verdi. Artik gelen mail mayisda degil temmuzda gozukuyor. Arama motoru ile degilde, gozunuzle manuel olarak kontrol etmeyi deneyin birde.

• @melisbasdurmus Teşekkür ederim.

@yasinaf Yanlışlıkla silsem hem gönderilen klasöründen hemde gelen klasöründen ayrı ayrı silmem gerekmiyormu? Birde neden sadece bu mailleri sileyim? 1 gün öncesi ve sonrası gelen klasörümde başka yerden gelen mailler de var, onlar halen duruyor. Otomaik silme yada herhangi bir tanımlama yapmadım.

@BlueGeostar Pc de tarayıcı üzerinden hesabımda "Diğer-->Tüm mailller" üzerinden arattım ve klasörlere de tek tek baktım. Malesef mailler yok. Çok garip bir durum ve bu zamana kadar hiç bir mailim kaybolmamıştı. Onun için foruma da taşımak istedim.

Büyük ihtimalle bir tek benim başıma gelen hesapla ilgili ve gmail den kaynaklanan bir sorundan olduğunu düşünüyorum. Herkese maillerin pdf çıktılarını almasını tavsiye ederim.

• @bravist 26 ağustosta talep etmiştim ben taşınmasını. 27 ağustosta yanıt dönmüşlerdi. Bendeki mailler duruyor. Gerçekten bir karışıklık olmadığı halde maile ulaşamıyorsan diğer arkadaşların da dediği gibi 4 eylül sabahı 10-12 aralarında googleda bir sorun oldu ve erişilemedi. O problem kaynaklı bir şey yaşanmıştır seçeneği kalıyor benim aklımda da sadece.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 83
  • 57
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |