Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Mert-A H1B vizesi, bir alanda yüksek akademik eğitim görmüş profesyonel olarak ya da 12 yıl ve üzeri deneyiminizle Amerika'da yaşamak ve çalışmak için kullanabileceğiniz geçici bir vize türüdür.

    Böyle bir yetkinliğiniz varsa ve size sponsor şirket bulabilirseniz neden olmasın. En zor alınan vizelerden biridir.


  • @yasinaf KCC’nin yetkisi yok demek sanki başka birinin yetkisi olabilir gibi olmuş. Böyle bir şey tabii ki asla olamaz kimse bir mail adresine gidip oradaki mailleri silemez, attığı mailleri geri çekemez (iş maillerinde hemen müdahale ederseniz bazen).

    Öte yandan neden o maile taktınız anlamadım ? Siz KCC ye mail attığınızda o mail onlarda vardır zaten 2nl mail değil sonuçta. Hayır taşımadık kanıtla mı diyecekler ? Ki zaten o mailin aslında bulsanız bile bir geçerliliği yok.

    Bir de yanlış anlamayın ama ben merak ediyorum neden bazı şeyleri önce Google veya ChatGPT ye sormuyorsunuz ? Biri benim mailimdeki mailleri silebilir mi derseniz emin olun doğru cevap verirler.

  • Yasaklı

    Bence herkes sakin olmalı. CN numaranız 20k üzeriyse bile sakin olun. Daha süreç başlamadı. Her şey için yeterli vaktimiz var. Strese gerek yok. Belki de beklediğimizden çok farklı olacak.


  • Özellikle CN numarası yüksek ya da current olmamış arkadaşlar bence biraz beklesin. Zamanla işleyiş belli olur. Panikle her yere mail atıp yok ben de oturum yok, benim iş ne olacak diye sormak çözümden çok işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Birine gelen cevap bir başkasına hiç gelmiyor ya da farklı geliyor. Sağdan soldan duyumlarla ön görülebilecek bir durum değil bence. Sakin kalalım , kendi gündelik hayatınıza ayrı bir stres daha eklemeyelim. Hele bir mali yıl başlasın zamanla anlarız neler oluyor.


  • @SEVCAN-KARATAŞ Yanlış kişiye cevap verdiniz Sevcan hanım, mail sorunu yaşayan ben değilim.


  • @yasinaf Biliyorum sizin yanıtınız üzerinden yazdım sadece. 🙂 Kendisi eksilemiş zaten merak etmeyin kime yazıldığını biliyor.


  • @SEVCAN-KARATAŞ Siz kimsiniz ? Forumda soru sormak ve bilgi paylaşmak için sizden mi izin almamız gerekiyor. Benim yazdığım soruna katkınız nedir?

    Bilgi teknolojilerinde herşeyin mümkün olduğunu bankaların bile hacklendiğini bilmiyor musunuz da mailller hiçbir şekilde silinemez diyorsunuz?

    Mailin önemi varmı yokmu sizmi karar vereceksiniz ? Benim açımdan önemli bir konu sizin açınızdan önemsiz olabilir. Sizin mailleriniz yerinde duruyor. Durmasa ve birkaç kişiden daha bu maillerin kaybolduğunu öğrenseydiniz ne düşünecektiniz acaba?

    KCC Daha önce taşıma maili atıp bunun onayını istemeyen bazı kişilerin taşıma işlemini gerçekleştirmemişti, bir sorun olmuş falan deniyordu. Bu onay mailinin tabiki önemi var. Sizmi önemsiz kılacaksınız taşıma onay mailini ?

    Herkes chatgpt google a sorarak birşeyler öğrense burasının önemi kalmaz. Sizi neden rahatsız etti benim bu mail sorum ? Amacınız nedir, tartışma çıkarmak polemik yaratmak mı?


  • @bravist Hayır, sizinle tartışabileceğimizi düşünmüyorum. Araştırın mailinizi hackleyip silmişlerdir belki çok haklısınız ben nasıl düşünemedim bunu. 🙂 Sürecinizde bol şans.


  • Kıynetli talihliler, hepimizin stresi var bu anlaşılabilir bir durum , normal şartlarda bizim şu sıralar eksik evraklaro, sağlık muayeneleri veya e- devlet çıktılarımızı konuşmamız gereken bir zamanda biz mutlakar alıp alamayabilexeğimizi konuşuyoruz ne yazık ki. Sizlerden ricam şudur, bizler aynı gemide yolculuk yapmak eden insanlar olarak geminin sağlıklı bir şekilde limana ulaşması için gayret gösterelim , bu konuda katkı sağlayacak her bir blrey ya da en ufak bir bilgi bizler için altın değerindedir, bunun farkında olarak yazalım iletilerimizi ve birbirimizle gereksiz polemiklere girmeyelim,biz burada sadece gerçek ve güncel veri okuma dersindeyiz, iletilerimizi kişiselleştirmeyelim genele hitap edecek ve katkı sağlayacak bir sözümüz varsa söyleyelim yoksa bence bekleyip görelim ona göre aksiyon alalım, iyi geceler diliyorum herkese ve bol şanslar hepimize 🙏


  • Bu ileti silindi!

  • @bravist arama kısmına “ Based on the information you have provided “ yazın hemen çıkıyor neredeyse mail


  • @fuzuli35 kimsenin heryere mail falan attığı yok gayet bilinçli bir şekilde sadece kcc ye mail atan arkadaşlarımız var buda onların en doğal hakkı durumlarıyla ilgili bilgi alma istemeleri panik olduklarını falanda göstermez ve sizede yapacakları hakkında karar ve hüküm verme yetkiside vermez isteyen istediği bilgiyi almakta özgürdür burası bir bilgi paylaşım forumu kullanıcılar kalkıp resmı olmayan kanallardan aldıkları bılgılerı paylasmaya kalkarsa o tabıkıde yanıltmaya gırer ama oturum ıstenecekmı? vb dıger mantıklı her soruyu talıhlıler ıstedıklerı gıbı sorar bunun ıcınde kımseden icazet almazlar ayrıca benım gıbı bır cok arkadasımıda bılıyorum kafasındakı soru maıl atıldıysa ayrıyetten bende maıl atayım demeyıp beklıyor gelecek cevaba ve bılgı paylasımına gore kararını verıyor yada verecek.


  • Dosya numarası 3XXX-4XXX olupta taşıyanlar ankaranın hızlanmasına vesile olur mu?


  • DS-260'ı Mayısta doldurduk 2NL bekliyoruz. KCC'ye Haziran'da mail atarak mülakat yerimizi Ankara'dan Bangkok'a taşımıştık ama babam mülakat taşımalarının iptal olduğunu ve herkesin Ankara'da girmek zorunda olduğunu, katılımcının yabancı ülkede girse bile o ülkede oturum izninin olması zorunda olduğunu iddia ediyor. Bu doğru mudur Bangkok'a çoktan taşıdık?


  • 816ad853-7593-4d10-932c-9918433b3266-image.png biz bir ödeme yapmadık bir yere bir ödeme mi yapmamız lazım?


  • Bu ileti silindi!

  • Dün yeni bir genelge daha yayınlanmış. Özetle bizim göçmen vizelerindeki dosya taşıma sürecini kaldırdıkları gibi öğrenci-işçi-turistik vs. diğer tüm göçmen olmayan vize türlerinde de dosya taşımayı durdurup herkes kendi ülkesinde mülakata girecek olarak belirtmişler. AOS yapmayı düşünüp Türkiye’den randevu bulamayan ve başka ülkelerde turistik randevu bakanlar için önemli bir haber olabilir diye paylaşmak istedim:

    https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/adjudicating-nonimmigrant-visa-applicants-in-their-country-of-residence-sep-6-2025.html


  • Bu ileti silindi!

  • @Buse-Demir-0
    Merhabalar, paylastiginiz ikinci duyuru nonimmigrant(gocmen olmayan) vize turleri icin aciklanmistir, DV surecini dogrudan ilgilendiren bir durum degil.


  • @Buse-Demir-0 " Adjudicating Nonimmigrant Visa Applicants... "

    Bizi alakadar eden bir durum yok, göcmen olmayan vize türleri için bu


Benzer Başlıklar

  • 57
  • 73
  • 153
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum