@Procedure
tamam kayıt yaptık sonra ? Göçmen vize için konuşuyorum sonra ne yapılacak. Hiçbir şey yapılamıyor. Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ? Yani bu siteden yeni sistemden ne yapacağız Onu adım adım anlatın genel konuşmayın..!!
iletinize cevaben;
öncelikle
Bizim 3 Eylülde randevumuz var mesela ne yapacağız ?
çekirdeklerini çıkartıp reçel yapabilir ya da katlayıp sallanan bir masanın altına koyabilirsiniz. malum denge ve dengeli olmak önemli bir meziyet..
gelelim hakkınızdaki fikirlerime;
muhtemelen bu tarz konuşmalar abd'ye yerleşince green cardla birlikte paket halinde veriliyor 
bazıları bunu çöpe atıp adamlığını korurken, bazıları arada okyanusların olmasının verdiği rahatlıkla sallıyor işkembe-i kubradan. nasıl olsa beni bulamaz, nasıl olsa ben buradan sallarken arkamda kapı gibi trump ve onun salak sacma politikaları var diye hulyalara dalıyor.
yoksa klavyenin başından kalkıp herhangi bir insanın yüzüne bunları söylemeyi bırakın; aklından bile geçirme cesareti olmayan şahıslar, cengaver kesiliyor yorum yaparken. canlarım benim 
normalde sizin gibilere cevap vermek yerine direkt forumdan atıyoruz ama; bu sefer ağzınızın payını huniyle vereyim dedim ki, dışarı taşmasın.
burada bu başlığı açmamış olsam, mülakat günü konsolosluk kapısından geri çevrilecek siz, gelmişsiniz bana emr-i vaki kelamlar kuruyorsunuz.
neden?
çünkü bireysel olarak iki cümleyi okuyup anlamlandirmak, yazılanları idrak edip kafada oturtmak ve bunu becerecek akli kapasiteye sahip olmak herkesin harcı değil.
şimdi bu cevabimi okuyun diye biraz bekleyip öyle atacağım sizi forumdan.
cevap verme hakkınızı; cosco'dan alacağınız çizgili defterlere yazar, sinirlendikçe açıp okursunuz. okul sezonu da açılıyor, indirim de vardır hem 
mülakatta bol şans, tabi gidebilirseniz.
ekleme: ya bu arada baktım houston'da ikamet ediyormussunuz.
aklıma şu replik geldi;
houston, you have a problem