Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn çevirtin.. su saatten sonra riske girmemelisiniz.

• @Fatihs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Vize bülteni açıklandığında bizim gibi sayısı düşük olupta dosyası hala kccde işleniyor durumda olanlar için bir faydası olur mu

@gucarslan hocam benim durumuma da bir yorum yapabilirmisiniz

• @Oğulcan-Çağın Merhaba, mülakatınızla ilgili bir gelişme var mı?

• Hocam selamlar viyana için diploma tamamen türkçe diye belirtmişsiniz ya, benimde lise diplomam tamamen türkçe üni diplomam yok aktif devam ediyor gözüküyor. Bu yüzden sizce lise diplomasını her ihtimale karşı çevirtmek gerekir mi?
    @cttl

• Selamlar burdan cevap vereyim. Dediğim gibi tamamen türkçe olan diplomanın orjinali + 1 fotokopisi + e devlet mezuniyet (türkçe) yeterli oldu.
    Lise diplomanızın orjinali var ise ve e devletten mezuniyet belgesi alabiliyorsanız türkçe yeterli olacaktır.

@Nacrumates, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Hocam selamlar viyana için diploma tamamen türkçe diye belirtmişsiniz ya, benimde lise diplomam tamamen türkçe üni diplomam yok aktif devam ediyor gözüküyor. Bu yüzden sizce lise diplomasını her ihtimale karşı çevirtmek gerekir mi?
    @cttl

• @gucarslan Çevirdim uğur hocam

• @Flight101 hocam merhabalar. Antikor sonuçlarına göre hepatit b ve (Tdap)dörtlü karma denilen aşıları yaptırmam gerekiyor. Viyana özelinde Hepatit B ve Tetraxim aşıları için nasıl bir yol izlemeliyim. Sağlık muayenemiz 1 Eylül. Hepatit b ve tetraxim kaç doz olmalı ve ne zaman başlamalıyım? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@srkansimsek Selamlar Hepatit B yi eczaneden alacaksınız ve aile hekiminize yaptırın. Ayrıca aile hekiminize rica minnet Tetraxim yapmasını isteyin. Bunların tek dozu yeterlidir.

• @Flight101 teşekkür ederim. Aile hekimim ile görüştüm ancak Tetraximi hiç uygulamamışlar ve nasıl bir yol izleyeceklerini bilmiyorlar. Tetraxim de eczaneden reçetesiz tedarik edilebilir mi? Hepatit B için ticari bir isim verebilir misiniz? Bu aşı konusuna çok yabancıyım kusuruma bakmayın fazla detay soruyorum. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.

• @cttl Schengen malesef yok.Ayrıca bangkok ve hongkond dosya kabul etmiyor.
    Kabul edilmesinide geçtim , ne KCC ne Montreal dosyamı taşımıyor.Montreal bize ulaşan bir dosya yok derken , KCC standart dosyanız işlemde maili gönderiyor.

• @sktem, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Schengen malesef yok.Ayrıca bangkok ve hongkond dosya kabul etmiyor.
    Kabul edilmesinide geçtim , ne KCC ne Montreal dosyamı taşımıyor.Montreal bize ulaşan bir dosya yok derken , KCC standart dosyanız işlemde maili gönderiyor.

Merhaba, anladığım kadarıyla Amerika kıtasındasınız, artık sürecin sonu yaklaşırken kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Denenmiş elçilikler dönüş yapmıyorsa denenmeyeni deneyin derim. Yani sizin yerinizde olsam orta ve güney Amerika’da bulunan ve DV mülakatı yapan tüm temsilciliklerin mail adreslerine DoS internet sitesinden ulaşıp mail atardım.

Durumunuzu anlatan kısa ve net bir mail hazırlayın, sırayla mailleri yönlendirin. Tavsiyem, ilk mailinizi daha önce dosya kabul etmiş olan Barbados’a atın ve mailinizde muhakkak seyahat kıstınız olmadığı ve süreç boyunca ülkede kalabileceğinizi belirtin. Hiç vakit kaybetmeyin ve unutmayın ki gün doğmadan neler doğar… Bol şanslar!

• @sktem
    Merhaba, current oldugunuz icin x bir konsoloslugun dosyaniza slot ayirip KCC’den kendilerinin talep etmesi gerekiyor. Konsoloslugun insiyatif almasi icin sizin onlari harekete gecirmeniz gerekiyor, bunu da HNK ve BNK gibi konsolosluklar sizinki gibi dosyalari, eger ulkelerine bizzat gidip, pasaportunuza basilacak olan stamp ya da giris kaniti ile talepte bulursaniz uygunluk durumlarina gore kabul edebiliyorlar. Tabii ki kesinlik gibi bir durum soz konusu degildir. Gonderinize yorum yapan @deebee’nin dedigi gibi, tum Guney Amerika ulkelerine email ya da telefonla ulasmaya calisarak müsaitlikleri olup olmadigini sorabilirsiniz. Uruguay daha once bircok arkadasimizin dosyasini kabul etmisti. Sansinizi bir de bu yollardan biri ile deneyebilirsiniz. Kolayliklar.

• ⭐⭐⭐

@srkansimsek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 teşekkür ederim. Aile hekimim ile görüştüm ancak Tetraximi hiç uygulamamışlar ve nasıl bir yol izleyeceklerini bilmiyorlar. Tetraxim de eczaneden reçetesiz tedarik edilebilir mi? Hepatit B için ticari bir isim verebilir misiniz? Bu aşı konusuna çok yabancıyım kusuruma bakmayın fazla detay soruyorum. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.

Textraxim bebeklik aşısı olduğundan yetişkinlere uygulamak konusunda doktorlar çekinik davranabiliyorlar. İkna etmeyi deneyin. Tetraxim Adacel Polio ticari isimli ürünü eczanelere sorabilirsiniz.
    Hepatit için Engerix Yetişkin olarak bakınız.
    Her iki aşıyı da uygulattıktan sonra barkodlarını okutup sisteme girilmesini sağlayınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@sktem

Sn. @deebee’nin Barbados tavsiyesine ilave olarak bende Montevideo-Uruguay’ı listenin başına almanızı tavsiye ederim.

• Merhaba
    UCSIS ödemesinde $0.00 olarak gözüküyor. Amerikaya giriş yaptım şimdi ödeme yapıcaktım onunla ilgili olabilir mi? Başına gelen var mı?

• Ben aile hekimime tetraximi 3. Gidişimde ikna edebildim 🙂 artık yeter diyip yaptırdım resmen. Her güne sabah benim randevum ile uyanıyordu. O yüzden pes etmeyin anlatın ve cidden yapar mısınız eder misiniz ile olmuyor. Usulünce tatlı sert yapmanız gerekiyor.
    @srkansimsek

• @srkansimsek selamlar, ben geçen hafta aile hekimliğinde hemşireye durumumu anlattım ve Tetraxim aşısını sorduğumda doktora da danışarak yapabiliriz dedi ve hemen yaptırdım. Antikor test sonuçlarıma göre KKK ve Hepatit B aşıları olmam gerekiyordu. Onları da bu sabah yine aile hekimliğine giderek sordum. Ellerinde olduğunu ve yapabileceklerini söylediler, hemen onları da yaptırdım. Yalnız ellerindeki Hepatit B pediatrik aşı olduğundan 2 doz yaptılar. @Flight101 sizce yetişkin aşısı olmaması Dr.Molnar tarafında problem yaratır mı?

• @ATS16 @ugursway @deebee

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı dikkate alıp epostaları bugün yollayacağım.Orayada gidip pasaporta mühürleri vurduktan sonra konsolosluklar için deneme yapabilirim.Montreal içinde yükleniyorum , en son KCC den gelen mail aşağıdaki gibi.Ayrıca bir yorumunuz olur mu neden Montreal 22k-23k arası neden hiç randevu açmadı dvcharta da göremiyorum.

...........

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview.

If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

• ⭐⭐⭐

@Ardando Selamlar.. Pediyatrik doz yetişkin dozun yarısıysa yapılan işlem doğrudur sıkıntı yok..Neden böyle diye sorulursa anlatırsınız...

• immigrant-fee ödeme kısmında ki adres bölümüne amerikada ki greencard ın postalanacağı adresi mi yazmamızı istiyor yoksa türkiye de yaşadığımız adresi mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |