Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

  • @istalin Benim ne isteyip ne istemediğimin bir önemi yok. Ben son ay EU da ki tüm numaralar current olacak şeklinde düşünüyorum. Her hangi bir yetkisi olmayan birinin bir şey bilmesine zaten imkan yok. Benim analizime böyle.


  • @omerko arkadaşım ben ve benim gibiler taşıdığı için TR de bir çok arkadaş daha erken mülakat aldılar. Türkçesi 3 ay önce gitmek için $10.000 para yaktık. Bence geç bile kalmışız. Keşke Ekim 2024 te mülakat alsaydık. Gereksiz bir Ankara beklemesi oldu. Current olan kim varsa Ankara yı beklemeden taşımasını öneririm.


  • Bu ileti silindi!

  • Bu yıl ve geçen yıl son verilerlele neredeyse kafa kafaya neden bu yılı karşılaştırıyoruz, çünkü current rakamları çok düşük açıklandığı halde, sonuçlar aynı oluyor. ama şaşırdığım konu gecen sene readyler daha fazlaydı. ready kısmı yüksek bence %90 nı alır bu durumda 2 bin vize kalır mesela ready olan kişiler vize bultenine kadar artacak mı onu da bilmiyorum eğer 18 bin vize verilmesi kesin ise kaldı ki avrupa kotası mı önemli dünya kotası mı önemli net bir bilgim yok


  • Biz burada verileri falan konuşuyoruz ama adamlar Eylül ayına gelmeden dünyayı yok edebilirler, gidişat iyi değil :)

    Onun dışında son Xarthisius verilerinde olağan dışı bir şey yok. Konsolosluklar güzelde schedule etmeye devam ediyor. 431 case schedule edilmiş, 400'e yakını tabii ki 19-22k arası. 91 tanesi de in transit, onlarla birlikte 500e yakın case ediyor. Haftaya da 300-400 civarı edilmesi lazım diye düşünüyorum zira 1500e yakın case aktive olmuştu son artışla, hepsi schedule edilmeyecek ama ortalamalara göre en azından 1000 taneye yakını schedule edilmeli.

    Grafikten görünen o ki Haziran sonuna doğru 17500'e kadar olan kısmın büyük kısmını temizlemiş olacaklar. Hep dediğimiz "geçmişten gelen iş yükü yok" durumu hâlâ geçerli.

    O değil de cidden bu İran-Abd-İsrail üçgeninde ortalık iyice karışırsa vize mize işleri yalan olur diye çekiniyorum. Kaldı şurada bir bülten, belki current olcaz, 2-3 ay kalmış sürecin bitmesine, saçma sapan şeyler oluyor her gün.


  • @istalin hocam anlamadığınız noktalar var current rakamları az açıklanmıyor!! sadece numaralar arası boşluk az geçen sene 3 bin case farkta 740 kişi devam oranı varken bu sene 3 bin case arasında 1390 kişi devam oranı olmuş ondan dolayı current numaraları düşük kalıyor


  • @istalin tüm bu soruların cevaplarını 20 gün sonra almış olacağız.


  • @omerko yine anlamayacağız, sonuçta 4 bin küsür ready vay bunlar alırsa birikecek, üstüne cekindiğim şeyler bizden düşük cn ların bu sürecte dosta taşımak istemeleri


  • @mks 17500 temizlenir ama bu süreçte dosya taşıyanlar devam ediyor umarım dosya taşımalarını kabul etmezler


  • @istalin hongkok ve bangkok artık kabul etmiyor, (ilgili kısım kaldırıldı) dün 2 kişinin dosya tasiima isteği reddedildi. Artık tasima yapılmaz.


  • @omerko Eger bu bilgi dogruysa cok cok onemli gelisme. Hong Kong ve Bangkok yolu kapanmis demektir. Su an dosya tasimak isteyenlerin kendi cabalariyla yeni bir konsolosluk bulmasi gerekecek. Artik Afrika'ya mi bakilir, Guney Amerika'ya mi bilemem; ama denenmemis yontemlerin denenmesi gerekiyor.


  • @omerko DV2025 icin gecerli bir süreç midir kontejyanla alakali


  • @Stoic-Turk @m3hm3t bangkoka mail atti , planlama nedeniyle taşıyamıyoruz. Cevabını aldı. 2025 greencard aşamaları konu başlığında. Hongkok ve bangkok icinde cut off olmuş numaraların taşımadığı bilgisii telegramda mevcut tabi güvenilir bilgiler mi , tartışılır.


  • @iibrahimd evet dv2025 için geçerli artık konsolosluklar planlamalarıni bitirip dosya kabul etmemeye başladılar gibi görünüyor.


  • Current olan dosyaları mı kabul etmiyor Hong Kong ve Bangkok arkadaşlar..


  • @omerko Hayır, ben numaram aktif değilken KCC ile taşıdım. Daha sonra bülten açıklanınca diğer arkadaşlar mülakat aldı ama ben alamayınca Bangkok’a mail attım. Onlar da “planlamayı bekleyin.” dedi. Bunun anlamı da şu: Bu ay kota doldu, dosyanız bir sonraki aya kaydı. İşin özeti; ben numaram aktif değilken KCC ile taşıma yaptım ve kota sorunu yüzünden mülakata bir ay geç gireceğim. Yanlış anlaşılmasın daha önce paylaştığım iletiler.


  • @rasitcenngiz teşekkür ederim , bilgilendirme için. Yanlış anlaşılma olmuş. @m3hm3t idi dosyası tasinmayan.


  • Chatgpt ye eylül bülteni tahminini sorduğumda bu sene en yüksek 26.000-26.500 olacağını, dv office in açıklamasına göre current olmayacağını ve tüm verilere göre de 26.500 üstü açıklanmayacağını söyledi. Europe kotasının %93/%95 seviyesinde dolduğunu söyledi. Dvcharts verilerine göre geçen seneyle yakın gidiyor aslında. Bunu görünce korktum açıkcası çünkü baya umutluydum son ay açıklanacak bülten için. Daha önceki chatgpt tahminleri doğru çıktı mı bilmiyorum.


  • @tolgabetul çıkmadı rahat olun ,


  • @tolgabetul chat gpt ye kendiniz csv dosyası yükleyip vs. sormuyorsanız doğru bilgi vermiyor gerekli dataları yukleyip analiz etmesi istendiğinde belki asagı yukarı yakın bir tahmın çıkarabilir o da kesin değil


Benzer Başlıklar

  • Sayılarla DV2026

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    234
    4
    16 Oy
    234 İleti
    29k Bakış
    Mirage 0M
    @Serapp tabloda gördüm, ben de şaşırdım, ayrıntıyı bilemem ki🙄
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum