Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

• @istalin tüm bu soruların cevaplarını 20 gün sonra almış olacağız.

• @omerko yine anlamayacağız, sonuçta 4 bin küsür ready vay bunlar alırsa birikecek, üstüne cekindiğim şeyler bizden düşük cn ların bu sürecte dosta taşımak istemeleri

• @mks 17500 temizlenir ama bu süreçte dosya taşıyanlar devam ediyor umarım dosya taşımalarını kabul etmezler

• @istalin hongkok ve bangkok artık kabul etmiyor, (ilgili kısım kaldırıldı) dün 2 kişinin dosya tasiima isteği reddedildi. Artık tasima yapılmaz.

• @omerko Eger bu bilgi dogruysa cok cok onemli gelisme. Hong Kong ve Bangkok yolu kapanmis demektir. Su an dosya tasimak isteyenlerin kendi cabalariyla yeni bir konsolosluk bulmasi gerekecek. Artik Afrika'ya mi bakilir, Guney Amerika'ya mi bilemem; ama denenmemis yontemlerin denenmesi gerekiyor.

• @omerko DV2025 icin gecerli bir süreç midir kontejyanla alakali

• @Stoic-Turk @m3hm3t bangkoka mail atti , planlama nedeniyle taşıyamıyoruz. Cevabını aldı. 2025 greencard aşamaları konu başlığında. Hongkok ve bangkok icinde cut off olmuş numaraların taşımadığı bilgisii telegramda mevcut tabi güvenilir bilgiler mi , tartışılır.

• @iibrahimd evet dv2025 için geçerli artık konsolosluklar planlamalarıni bitirip dosya kabul etmemeye başladılar gibi görünüyor.

• Current olan dosyaları mı kabul etmiyor Hong Kong ve Bangkok arkadaşlar..

• @omerko Hayır, ben numaram aktif değilken KCC ile taşıdım. Daha sonra bülten açıklanınca diğer arkadaşlar mülakat aldı ama ben alamayınca Bangkok’a mail attım. Onlar da “planlamayı bekleyin.” dedi. Bunun anlamı da şu: Bu ay kota doldu, dosyanız bir sonraki aya kaydı. İşin özeti; ben numaram aktif değilken KCC ile taşıma yaptım ve kota sorunu yüzünden mülakata bir ay geç gireceğim. Yanlış anlaşılmasın daha önce paylaştığım iletiler.

• @rasitcenngiz teşekkür ederim , bilgilendirme için. Yanlış anlaşılma olmuş. @m3hm3t idi dosyası tasinmayan.

• Chatgpt ye eylül bülteni tahminini sorduğumda bu sene en yüksek 26.000-26.500 olacağını, dv office in açıklamasına göre current olmayacağını ve tüm verilere göre de 26.500 üstü açıklanmayacağını söyledi. Europe kotasının %93/%95 seviyesinde dolduğunu söyledi. Dvcharts verilerine göre geçen seneyle yakın gidiyor aslında. Bunu görünce korktum açıkcası çünkü baya umutluydum son ay açıklanacak bülten için. Daha önceki chatgpt tahminleri doğru çıktı mı bilmiyorum.

• @tolgabetul çıkmadı rahat olun ,

• @tolgabetul chat gpt ye kendiniz csv dosyası yükleyip vs. sormuyorsanız doğru bilgi vermiyor gerekli dataları yukleyip analiz etmesi istendiğinde belki asagı yukarı yakın bir tahmın çıkarabilir o da kesin değil

• @Yusuf-Uzak teşekkür ederim bilgi için. Kafa karışıklığı yaratmak yada kimseyi umutsuzluğa düşürmek istemem. Sadece çok bilgim olmadığı için sormak istedim.

• @omerko teşekkür ederim.

• @tolgabetul trash in -> trash out. Korkulacak bir şey yok

• @omerko @iibrahimd
    Merhabalar, HNK Ve BNK konsolosluklari current olan dosyalar icin tasima islemlerini “fiziksel olarak ilgili ulkelerde bulunarak talep eden talihliler” disinda yillardir kabul etmiyorlar zaten. Bu yeni bir olay degil, sadece kisiler current olduktan sonra ilgili konsolosluklara dosya tasima girisimlerini su siralar yaptiklari icin fark ediyor olabilirler.
    Yesiltkartforum’un sizin DV yiliniza ozel herhnagi bir telegram grubu bulunmuyor, lutfen baska kanallardan aldiginiz bilgilerin dogruluklarindan emin olmadan paylasmamaya ozen gosterelim.
    Bu iletim de dahil, bu konu basligi altinda cok fazla bahlam disi gonderi bulunmakta, sayin @gucarslan firsat buldugunda ilgili basliklara tasimasini saglayacaktir.

• @tolgabetul Tabiki anlıyorum, hiç öyle düşünmedim. Son zamanlarda herkes gergin böyle düşünmeye gerek yok. Ben de aylar önce baya uğraştım ai ile tahmin yapmaya neredeyse 10 tane farklı model denedim düzgün bir done almayı beceremedim. Makine öğrenmesi vs. kullananlar var nasıl sonuç aldılar çok bilmiyorum. Tahmin yapmayı buna mesai harcamayı bıraktım en sonunda kara verenler kcc de ki görevliler ,bekleyip göreceğiz hep beraber, cn ler imizde yakın hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ben umutsuz değilim güzel bir sonuç alacağız.

• @Yusuf-Uzak çok haklısınız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Umarım umutla bekleyen herkes eylül ayında vizelerine kavuşmuş olur.

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    234
    4
    16 Oy
    234 İleti
    29k Bakış
    Mirage 0M
    @Serapp tabloda gördüm, ben de şaşırdım, ayrıntıyı bilemem ki
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama
  • Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k