Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota seni bir türlü ikna edemedik forumdakiler ile 4000 ile tasima diye , ki tasiyana kadar icimizi dagladin 🙂 senin taşıdigini öğrenince ne yalan soyliyeyim oh çektim.

• @minnesota sayın talihli, siz vize almadan önce neredeyse her gün gönderi atıyordunuz endişiydiniz, ciddiydiniz şimdi ise işin gırgırındasınız senin istemenle show olmuyor 25 bin de olsaydın istemezdin çünkü burada bir darwin evreni var yaşamadan bilemezsin 29 binci adam gönderini görüyor belkide üzülüp belki de umutlanıyor, bu adamın bildiği bir şey var diye

• @Bozzy son 7 8 bültendir yaklaşık 52k diye açıklanıyor kota

• @istalin Benim ne isteyip ne istemediğimin bir önemi yok. Ben son ay EU da ki tüm numaralar current olacak şeklinde düşünüyorum. Her hangi bir yetkisi olmayan birinin bir şey bilmesine zaten imkan yok. Benim analizime böyle.

• @omerko arkadaşım ben ve benim gibiler taşıdığı için TR de bir çok arkadaş daha erken mülakat aldılar. Türkçesi 3 ay önce gitmek için $10.000 para yaktık. Bence geç bile kalmışız. Keşke Ekim 2024 te mülakat alsaydık. Gereksiz bir Ankara beklemesi oldu. Current olan kim varsa Ankara yı beklemeden taşımasını öneririm.

• Bu ileti silindi!

• Bu yıl ve geçen yıl son verilerlele neredeyse kafa kafaya neden bu yılı karşılaştırıyoruz, çünkü current rakamları çok düşük açıklandığı halde, sonuçlar aynı oluyor. ama şaşırdığım konu gecen sene readyler daha fazlaydı. ready kısmı yüksek bence %90 nı alır bu durumda 2 bin vize kalır mesela ready olan kişiler vize bultenine kadar artacak mı onu da bilmiyorum eğer 18 bin vize verilmesi kesin ise kaldı ki avrupa kotası mı önemli dünya kotası mı önemli net bir bilgim yok

• Biz burada verileri falan konuşuyoruz ama adamlar Eylül ayına gelmeden dünyayı yok edebilirler, gidişat iyi değil 🙂

Onun dışında son Xarthisius verilerinde olağan dışı bir şey yok. Konsolosluklar güzelde schedule etmeye devam ediyor. 431 case schedule edilmiş, 400'e yakını tabii ki 19-22k arası. 91 tanesi de in transit, onlarla birlikte 500e yakın case ediyor. Haftaya da 300-400 civarı edilmesi lazım diye düşünüyorum zira 1500e yakın case aktive olmuştu son artışla, hepsi schedule edilmeyecek ama ortalamalara göre en azından 1000 taneye yakını schedule edilmeli.

Grafikten görünen o ki Haziran sonuna doğru 17500'e kadar olan kısmın büyük kısmını temizlemiş olacaklar. Hep dediğimiz "geçmişten gelen iş yükü yok" durumu hâlâ geçerli.

O değil de cidden bu İran-Abd-İsrail üçgeninde ortalık iyice karışırsa vize mize işleri yalan olur diye çekiniyorum. Kaldı şurada bir bülten, belki current olcaz, 2-3 ay kalmış sürecin bitmesine, saçma sapan şeyler oluyor her gün.

• @istalin hocam anlamadığınız noktalar var current rakamları az açıklanmıyor!! sadece numaralar arası boşluk az geçen sene 3 bin case farkta 740 kişi devam oranı varken bu sene 3 bin case arasında 1390 kişi devam oranı olmuş ondan dolayı current numaraları düşük kalıyor

• @istalin tüm bu soruların cevaplarını 20 gün sonra almış olacağız.

• @omerko yine anlamayacağız, sonuçta 4 bin küsür ready vay bunlar alırsa birikecek, üstüne cekindiğim şeyler bizden düşük cn ların bu sürecte dosta taşımak istemeleri

• @mks 17500 temizlenir ama bu süreçte dosya taşıyanlar devam ediyor umarım dosya taşımalarını kabul etmezler

• @istalin hongkok ve bangkok artık kabul etmiyor, (ilgili kısım kaldırıldı) dün 2 kişinin dosya tasiima isteği reddedildi. Artık tasima yapılmaz.

• @omerko Eger bu bilgi dogruysa cok cok onemli gelisme. Hong Kong ve Bangkok yolu kapanmis demektir. Su an dosya tasimak isteyenlerin kendi cabalariyla yeni bir konsolosluk bulmasi gerekecek. Artik Afrika'ya mi bakilir, Guney Amerika'ya mi bilemem; ama denenmemis yontemlerin denenmesi gerekiyor.

• @omerko DV2025 icin gecerli bir süreç midir kontejyanla alakali

• @Stoic-Turk @m3hm3t bangkoka mail atti , planlama nedeniyle taşıyamıyoruz. Cevabını aldı. 2025 greencard aşamaları konu başlığında. Hongkok ve bangkok icinde cut off olmuş numaraların taşımadığı bilgisii telegramda mevcut tabi güvenilir bilgiler mi , tartışılır.

• @iibrahimd evet dv2025 için geçerli artık konsolosluklar planlamalarıni bitirip dosya kabul etmemeye başladılar gibi görünüyor.

• Current olan dosyaları mı kabul etmiyor Hong Kong ve Bangkok arkadaşlar..

• @omerko Hayır, ben numaram aktif değilken KCC ile taşıdım. Daha sonra bülten açıklanınca diğer arkadaşlar mülakat aldı ama ben alamayınca Bangkok’a mail attım. Onlar da “planlamayı bekleyin.” dedi. Bunun anlamı da şu: Bu ay kota doldu, dosyanız bir sonraki aya kaydı. İşin özeti; ben numaram aktif değilken KCC ile taşıma yaptım ve kota sorunu yüzünden mülakata bir ay geç gireceğim. Yanlış anlaşılmasın daha önce paylaştığım iletiler.

• @rasitcenngiz teşekkür ederim , bilgilendirme için. Yanlış anlaşılma olmuş. @m3hm3t idi dosyası tasinmayan.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |