Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @m3hm3t mutlaka tirani deneyin bu ara kabul ediyor.

• @aliaytac41 teşekkürler değerli yorum ve yardımlarınız için

• @Hanes125 Rica ederim, ne demek

• Viyanadan daha sakin bir shengen ülkesi var mı dosya tasiyabileecegim Ağustos için ? Viyana ancak Eylül olacak ama aksilik çıkarsa sağlık vs çok geç olacak o yüzden yoğunluğu az bir yer var mı bildiginiz ?

• Herkese merhaba, vizemizde geçerlilik tarihi 17 Ağustos olarak gözüküyor. Planımız ağustos ayinin 14’ünde uçağa binmek. Vize bitişine 2-3 gün kala oraya giriş yapmak bir problem yaratır mı ? oraya girdikten 2-3 gün sonra vizemiz bitmiş oluyor bu ayrıca problem olur mu? Teşekkürler

• @Nalcabasmaz Normal şartlarda sorun olmaz ama şartlar normal değil. Neden böyle bir risk alıyorsunuz.
    En azından 10-15 önce seyahat edin imkanınız varsa. Ama Seyahatinizi planladıysanız artık yapacak bir şey yok tabii.

• @vitruvius Eylül ayı artık çok geç değil aslında. Haziran bitmek üzere. Bir çok konsolosluk planlamasını çoktan yaptı.
    Ayrıca sağlıkta sorun yaşandığı takdirde Ağustos’ta geç bir tarih sayılır.

• ⭐⭐⭐⭐

@Nalcabasmaz

Yasal olarak sorun değil, 8/17/25 Pazar gecesi lokal saat ile 23.59’dan önce ABD’de ilk giriş yapacağınız havalimanının pasaport kontrol noktasından geçmiş olmanız gerekiyor hakkınızın yanmaması ve ülkeye giriş yapabilmek için.

Ülkeye giriş esnasında pasaportunuza basılacak damga ile giriş tarihiniz itibariyle bir yıl boyunca pasaportunuzdaki vizeniz permanent resident kart (green card) yerine geçecek, bu konuda endişe etmenize gerek yok. Diğer detaylar ile ilgili aşağıdaki konu başlığını inceleyebilirsiniz.

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@MomisCan tavsiyesinde haklı, hem ABD’deki durumlar (seyahat güncellemeleri, göçmen politikaları/süreçleri vb), dünyanın içinde bulunduğu durum veya seyahat planlarınız çerçevesinde sizin elinizde olmayan olası değişiklikler (uçak iptali vb) nedeniyle ne kadar erken o kadar iyi yararınıza olacaktır, kişisel durumunuzu bilmemekle birlikte. İyi yolculuklar!

• @Nalcabasmaz pasaportu yolladılar mı size geri ptt ile ? temmuzda aynı sorunu yaşayacağım bende 🙂 size msjla yazmıştım. detaylı anlatırsanız sevinirim

• @Ekremi Evet açık ve kapalı iki çeşit oluyor. İkisinde de sadece eşim var. Ama nüfus aile seçeneğini seçersen birinde ben de eşi olarak yer alıyorum. Diğerinde de anne ve babası yer alıyor.

• @omerko Teşekkür ederim.

• Merhabalar, pasaport bilgilerimi konsoloslukta güncelleyecektim. Fakat konsolosluk benden önce davranmış bana mail atmış güncellememi istemiş. Bu maili alan başka biri var mı?

"Dear Sir/Madam,
    DS-260 form has been re-opened. Your passport information is missing. Please update and resubmit the form at your earliest convenience."

• @gouryella Türkiye’de verem savaş dispanserlerinde ücretsiz olarak röntgen ve kolda küçük bir noktaya enjeksiyon ile PPD testi yaptırabilirsiniz. Yurtdışı mülakatınız için gerekli olduğunu söyleyin. Röntgen sonucunu direkt veriyorlar kaşe imzalı alın. PPD sonucu 3 gün sonra kolunuza bakarak anlaşılıyor. Onun da sonucunu kaşe imzalı alın. Hem negatif olduğunuz hem de geçmişte aşılandığınız PPD testi ile anlaşılıyor.

• Arkadaşlar iyi akşamlar,

Dosya numaram 28k'larda olduğu için sanırım ağustos ya da eylül bültenlerinde current bir nebze olası gözüküyor. Sorum şu ki dosya taşıma için şuan viyana mı daha mantıklı yoksa bangkok mu? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

• ⭐⭐

@Serhan-Karpuz selamlar, suanda sadece 1 bulten kaldi. En son aciklanan bulten 22k. Eger cut-off olursaniz iki konsoloslukta suana kadar yardimci oldular. Eger shengen vizeniz var, viyana yoksa hong kong veya bangkok.

• Herkese merhaba, dün, akşama doğru bir mail aldım. Gönderilen postadaki linke giriş yaptığımda greencard’ı kazandığım sayfa çıkıyordu. Bu sabah baktığımda farklı bir sayfaydı. Sayfa “dear dv applicant, this is the official notice for you to pursue your application for a dv2025 visa…” diye başlıyordu sonda da interview appointment adı altında Ankara, tarih ve saat var. İlk önce mülakat maili sandım ama sanırım ikinci bir mail gelmesi gerekiyormuş. Bu mailden sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa Ankara’dan gelecek olan maili mi beklemem gerekiyor? Bir de sıralamam yüksek diye yetişemeyeceğim endişesi var. Bu maili almış olmama rağmen mülakata çağrılmama gibi bir durum var mı acaba? ( lütfen olmasın🥲)

• @selens1907, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gouryella Türkiye’de verem savaş dispanserlerinde ücretsiz olarak röntgen ve kolda küçük bir noktaya enjeksiyon ile PPD testi yaptırabilirsiniz. Yurtdışı mülakatınız için gerekli olduğunu söyleyin. Röntgen sonucunu direkt veriyorlar kaşe imzalı alın. PPD sonucu 3 gün sonra kolunuza bakarak anlaşılıyor. Onun da sonucunu kaşe imzalı alın. Hem negatif olduğunuz hem de geçmişte aşılandığınız PPD testi ile anlaşılıyor.

Bu testleri kaşeli imzalı olarak Hong Kong'a götürmemin süreci hızlandırıcı bir etkisi olacak mı? Hong kong'daki sağlık kurumu kendi prosedürü neyse onu uygulayacak ve akciğerde leke çıkması durumunda balgam testi yapmak hala uyguladıkları bir prosedür sanırım.

• @onuru bu cn gelmesi zor ha şimdiden karar ver zaten eylüle kaldı ortalık kan revan olacak eylülde

• @srkansimsek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Doğru bölümde mi yazıyorum bilmiyorum değilse özür dileyerek benim durumumu kısaca anlatmak ve sorularıma cevap vermenizi rica ediyorum. Ben Amerika ya 2017 Ocak ayında B1B2 vizesi ile giriş yapıp 2019 yılında çıkış yaptım. 2021 yılında vize yenileme başvurusu yaptım. Waiver of grounds of ineligibility ibaresi ile 10 yıl giriş yasağı aldım. İmzamdan anlaşılacağı üzere cn 19binlerde 2025 yılı gc talihlisi oldum. İki sorum var. Birincisi benim şartlarımda olup da green card mülakatından immigrant vize alarak çıkan oldu mu? Sizce mümkün mü? Mümkünse case mi başka bir ülkeye transfer etmek için geç mi kaldım? Yeşil pasaport sahibiyim vize engelim yok. Sayın @crazycells ve Sayın @gucarslan özellikle yorumlarınızı rica ediyorum. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Sorunum ile ilgili bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Forum konularında araştırdım ancak mevcut durumuma benzer sorun göremedim. Lütfen bu konu ile alakalı bilgi verebilecek arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

• Merhabalar Herkese, Ben Ds-26 formunu Doldururken Full Name in Native Language: kisminda Soyadimi yanlis yazmisim bunun icin dosya actirmak gerekir mi ?
    İZMİR yerine İZMIR yazdim tek i nin noktasi yok. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 7344
  • 642
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |