Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Yazıp yazmadıgımı biliyormusunuz? Sorma geregi duymadan yorumlamıssınız ama ben yine de söliyeyim zaten KCC ye yazdım. Dosyanızın konsolosluk tarafından planlanacagını onlarla iletişime gecmem gerektigini belirttiler. Bu sebepten konsolosluk maili sordum.

• @emr19 mülakat maili için kccye mail atmıyor muyuz zaten ?

• @Dgns0 evet. Muhtemelen planlanmıs olanları kcc bildiriyor. Henüz planlanmamıs olanlar için konsolosluklarla iletişime gecmeyi belirtiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@emr19, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Yazıp yazmadıgımı biliyormusunuz? Sorma geregi duymadan yorumlamıssınız ama ben yine de söliyeyim zaten KCC ye yazdım. Dosyanızın konsolosluk tarafından planlanacagını onlarla iletişime gecmem gerektigini belirttiler. Bu sebepten konsolosluk maili sordum.

Sorunuzu daha net sorsaydınız keşke.
    Konsolosluğa sorulmuyor, KCC'ye soruluyor. O cevap klasik verilen bir cevap. Eğer KCC bu cevabı verdiyse tarafınıza mülakat planlanmamış demektir. Siz yine de iletişime geçmek istiyorsanız, bunun bir örneği yok, kendiniz yazabilirsiniz.

• @Serapp Serap hanım viyana excelden gördüğüm kadarıyla 19 k olan arkadaşlara dağıtmış mülakatı 20 k ve 21 k dan mülakat alan yok bir kaç gün içinde bizlere de mülakat maili gelir mi acaba ? Eylüle sarkıtmazlar demi

• ⭐⭐⭐⭐

@Dgns0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım viyana excelden gördüğüm kadarıyla 19 k olan arkadaşlara dağıtmış mülakatı 20 k ve 21 k dan mülakat alan yok bir kaç gün içinde bizlere de mülakat maili gelir mi acaba ? Eylüle sarkıtmazlar demi

KCC'ye sordunuz mu? Mülakat aldığınızı bildiren e-postalarda (2NL) gecikmeler oluyor son zamanlarda.

• @UVGT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Bizim de mülakat tarihimiz belli oldu (26 Ağustos 2025). Dün KCC'ye attığımız epostaya yanıt bugün geldi. Ayın sonuna yapılan bu planlamayı, geç dosya taşıma talebimize bağlıyoruz. Herkese süreçte bol şans diliyoruz.

Merhabalar

Bizim de 20xxx Case Number ile KCC'ye mail attım cevap bekliyorum. Biz de eşimle Bangkok'a taşımıştık. Eğer randevu alabilirsek sizinle aynı tarihlere denk gelebiliriz hocam iletişimde olalım 🙂

• @Serapp evet dün 4 tane mail gönderdim 1 de hata yapmıştım mailimin hatalı olduğunu söylediler . farklı gmailden attığım mailime case numaranız şu an güncel . bir mülakat tarihiniz varsa e posta yoluyla bilgilendirileceksiniz diye mail aldım ve tekrar mail attım şu an cevap bekliyorum. muhtemelen daha planlanmadı umarım eylüle sarkmaz mülakatım 🙂

• dostlar selam ,cok az bi rakamdan dolayi eylulu bekliyecegiz.
    sizlere bir sorum var.Hem sayfa icinde yararli olucagini dusundum.
    Current olundu diyelim ve kcc ye mail attikki onden randevu tarihini ogrenelim.atilan mail sonrasi bana (varsayim) eylul 13 dediler.hastane randevusunuda 2nl gelmeden aldigimi varsayarsak 3 eylul tarihinde.bastim gittim hk ya sagligi hallettim .2 nl piyasada hala yok.kcc nin verdigi randevu tarihinde hk konsoloslugu vize sayisi azaldi yada bittigini varsayip benim oraya gelmeme ragmen gorusmem iptal galiba degilmi 😕

• Honk Kong konsolosluğuna, mezun olduğum lise diplomasını ve qr kodlu mezuniyet belgesini göndermiştim. Mezun olduğum okulun adı değiştiği için iki belgenin ismi farklı. Bugün USA Ankara konsolosluğundan arayıp neden isimlerin farklı olduğunu sordular ben de lisenin adı değişti dedim acaba mülaktın iptal edilmesi gibi durum olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu önceden?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dgns0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp evet dün 4 tane mail gönderdim 1 de hata yapmıştım mailimin hatalı olduğunu söylediler . farklı gmailden attığım mailime case numaranız şu an güncel . bir mülakat tarihiniz varsa e posta yoluyla bilgilendirileceksiniz diye mail aldım ve tekrar mail attım şu an cevap bekliyorum. muhtemelen daha planlanmadı umarım eylüle sarkmaz mülakatım 🙂

CEAC Data'dan baktım, Viyana Nisan ayında 4, Mayıs ayında 6 farklı günde mülakat dağıtmış. Konsolosluk slot ayırdıkça KCC'ye talepte bulunacaktır, size de bu ay içinde planlanabilir merak etmeyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Okan-Tuğ, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Honk Kong konsolosluğuna, mezun olduğum lise diplomasını ve qr kodlu mezuniyet belgesini göndermiştim. Mezun olduğum okulun adı değiştiği için iki belgenin ismi farklı. Bugün USA Ankara konsolosluğundan arayıp neden isimlerin farklı olduğunu sordular ben de lisenin adı değişti dedim acaba mülaktın iptal edilmesi gibi durum olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu önceden?

Hayır iptal olmaz. Bu, HK'nın teyit amacıyla yaptığı bir işlem.
    Benzer bir durumun yaşandığı deneyimi okuyun isterseniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/495162

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

dostlar selam ,cok az bi rakamdan dolayi eylulu bekliyecegiz.
    sizlere bir sorum var.Hem sayfa icinde yararli olucagini dusundum.
    Current olundu diyelim ve kcc ye mail attikki onden randevu tarihini ogrenelim.atilan mail sonrasi bana (varsayim) eylul 13 dediler.hastane randevusunuda 2nl gelmeden aldigimi varsayarsak 3 eylul tarihinde.bastim gittim hk ya sagligi hallettim .2 nl piyasada hala yok.kcc nin verdigi randevu tarihinde hk konsoloslugu vize sayisi azaldi yada bittigini varsayip benim oraya gelmeme ragmen gorusmem iptal galiba degilmi 😕

Senaryo olumsuzluklar içeriyor 🙂

Olumlu düşünün, bir kere 13 Eylül Cumartesi 😃
    1 Eylül diyelim biz ona. Kota dolarsa maalesef böyle bir risk var ama böyle bir şey olmayacak😎

• @Serapp en son attığım maile aynı numaranız güncel ile başlayan mail gelmiş mail atmayacağım yarın veya cuma günü atarım tekrar teşekkür ediyorum cevabınız için 🙂

• Selamlar, dün itibariyle Endonezya,katar,filipinler,güney kore,japonya,türkmenistan,gürcistan gibi ülkelere dosya taşımak için case numaramla ilgili mail attım. Sorum şu ki diyelim ki gürcistan kabul etti ve bana dosyamı taşıdıklarını içeren mail attı. 2-3 gün sonra diğer ülkelerden dosyamı tekrar kendi konsolosluklarına dair taşındığının mailini alma şansım var mı. Yoksa benden onay alırlar mı? Merak ettiğim konu bu şuan teşekkür ederim...

• @3rdcaptain dosyanızı kabul eden ilk konsolosluk size tekrar sormadan taşıyor.
    Ama 2. Kabul eden konsolosluk yakın zamanda dosyanızın taşındığını görünüyor ve ancak o zaman bunu size soruyor.
    “Yakın zamanda X konsolosluk dosyanızı taşımış, yine de dosyanızı bize taşımak istiyor musunuz?” Diye.
    Siz de evet istiyorum, ya da hayır orada devam etmek istiyorum diye bilgi veriyorsunuz.
    Geçen sene bu şekilde ilerleyen talihli arkadaşlar olmuştu.
    Bol şans 🍀

• @Serapp Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• @MomisCan Çok teşekkür ederim. Bugün yarın bir sonuç çıkar umarım..

• @Dgns0 merhaba, KCC’ye where is my interview location? şeklinde kısa bir mail atarsanız daha iyi olur eğer mailiniz uzunsa bazen okumadan otomatik cevap verebiliyorlar.

• @atibaba bir de bu şekilde deneyeyim teşekkür ederim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |