Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@3rdcaptain selamlar, aslinda sundan dolayi soylemistim. Bir kac gune yeni bulten aciklanacak ve agustosa mulakatlar verilmeye baslanacak, eger taylandtan bu sekilde bir yanit geldiyse bence gir-cik yaparak en azindan agustosa mulakat alma sansiniz olabilir. Eger bulten aciklandiktan sonra giderseniz, bir ihtimal eylule mulakat gelebilir.

@3rdcaptain
    Onur arkadaşımız güzel demiş... Hayatta sevdiğim cümlelerden birini paylaşmak isterim..
    "Kazanmak için harcamak gerekir"...😉

• Selamlar herkese HK mulakati icin yeni yonlendirildigimiz online kayit hakkinda bilgisi olan buralari şenlendirebilirse seviniriz dostlar
    Hepimize bol sans

• @Cansu-mer evet bilgilendirme çok iyi olur 🙂

• @3rdcaptain
    Selamlar, mulakat planlamalarini KCC yaptigi icin bazi konsolosluklar “mulakat verecegimizin garantisi yok gibi kalip cevaplar verebiliyorlar”, bir nevi topu KCC’ye atiyorlar. Siz Tiran ozelinde durumunuzu tekrardan anlatip, halihazirda mulakat planlanmis dosyanizi Viyana’dan talep etmelerini isteyebilirsiniz. Eger bos slotlari varsa ve dosyanizi alirlarsa buyuk bir olasilikla kisa bir sure icerisinde mulakat verebilirler. Zamaninizin kisitli oldugunu goz önünde bulundurarak Tiran’dan hizli bir donus olmazsa eger yeniden uzak dogu asya ulkerine yonebilirsiniz. Tasima talebinde bulundugunuz konsolosluklarin ceac verilerini dikkatlice incelemeniz sizin yarariniza olacaktir. Ayrica surecin sonuna dogru her gecen gunde alinacak her bir kararin kendi icerisinde riskler barindirdigini unutmayiniz, bol sanslar.

• @Flight101 Evet normalde tereddüt etmem de bültenin 2-3 ay gecikmesi ve 5 aydır çalışmamak ekonomik olarak eksi yazdı baya 🙂
    @ugursway Tirana durumumu anlatan maili gönderdim bakalım. Ayrıca Bangkok'a da mülakat tarihi vermeleri halinde direkt uçak,otel rezervasyonlarımı atabileceğimi söyledim. Olmaz ise 2-3 gün içinde Tayland'a gidip 1-2 gün kalıp döneceğim 🙂

• Arakdaşlar merhaba, AIS kaydı oluşturmak için ilgili siteye girdiğim zaman, "Bu hizmet kanalı vasıtasıyla bu ülke için vize bilgi ve randevu hizmeti artık sağlanmamaktadır. Vize hizmetlerini nasıl alacağınız hakkında bilgi almak için lütfen https://www.usembassy.gov adresini ziyaret ediniz." hata alıyorum. AIS kaydı için çok vaktim kalmadı. Siz bu hatayı aldınız mı arkadaşlar?

• @3rdcaptain
    Bangkok gibi bazi konsolosluklar onceki senelerde(FAM guncellemelerinden once) talihlilerin gonderdikleri “ucak biletimi gonderiyorum, otel rezervasyonum budur” vb. gibi yaklasimlari hic hos karsilamamislardi. Hatta ustune basa basa seyahat plani yapmayin diye uyarilarda bulunuyorlardi. Bu tarz istekler mulakat veriyorsaniz gelecegim der gibi anlasiliyor, sonucta insiyatif alacak olan onlar. Ancak son FAM duzenlemelerinden sonra tepkileri nasil bilmiyorum, olumsuz bir yanit alirsaniz, sasirmayiniz.

• ⭐⭐

@Ömer-Mert-Bayraktar selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @ugursway Evet emrivaki gibi oluyor dediğiniz gibi, vericekseniz gelicem gibisinden anlaşılmasın diye tam olarak öyle demedim Bangkok için. Verdikleri “Burada olursanız işleme alabiliriz” cevabına istinaden, “Acaba aşağı yukarı bir tarih verme şansınız var mı bu vesileyle mülakat için gerekli evraklarımı hazırlayabilirim” diye yanıtladım. Uçak ve otel diye bir şey belirtmedim.

• @onuru bey merhaba, hallettim. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Belki aynı sıkıntıyı yaşayabilecek arkadaşlar için öneride bulunayım. Yönlendirme sayfasında hata veriyor. Bu yüzden ilgili adresi elle yazarak oluşturabilirsiniz. Saygılar...

• @Yusuf-Uzak merhaba, dosyanı başka ülkeye taşıdın mı yoksa tiranda mülakata girdin mi?
    Bende dosyamu tirana taşıdım. Merak ettiğim konular var. Bunlardan ilki oturum istiyor mu

• bangkok ta dosyamı taşıdım orada olmamız gereken aşıların bir listesi var mı tam liste şeklinde bilgisi olan varsa yazabilir mi? Birde 5 yaşında oğlum var aşı olacak mı o da daha yeni bitti onun tüm aşıları bir sonrakiler ilk okulda artık yaşı gereği.

• @bketcrsur Merhaba, forumun arama bölümünde Bangkok, mülakat deneyimleri veya aşı gibi anahtar kelimelerle arama yaparak sorunuza yanıt bulabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca, muayene olmayı planladığınız hastaneye e-posta yoluyla ulaşıp, DV talihlileri için hangi aşıların kontrol edildiğini doğrudan sorabilirsiniz.

• @bketcrsur Selamlar, deneyimlerde bulabilirsiniz ama çocuğunuz olduğu için sizi ayrıca yanıtlamak istedim.
    Siz eğer covid aşınız yoksa 7, varsa 6 aşı olacaksınız.
    Çocuğunuzun bu yaşına kadarki çocukluk aşıları tam ise sadece grip aşısı yapılacak. Eğer onu da yaptırdıysanız ondan da muaf olacak.
    Aşı karnesini yanınızda götürmeyi sakın unutmayın.
    Bol şans 🍀

• @MomisCan covid kalktı. Zorunlu değil. Olmayın covid

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan @bketcrsur

Göçmen vize başvurulari öncesi yapılan sağlık kontrolünde Covid hatırlatma dozu zorunluluğu 11.03.25 tarihi itibariyle kalktı, güncel aşılamada covid hatırlatma dozu istenmiyor. Selamlar 👋

• @ipekc Geçen sene yaşadığım deneyimi aynen ilettim.
    Teşekkürler bilgi için.

• @ATS16 Harika bir haber bu. 4-5 aydır foruma çok zaman ayıramamıştım, bu haberi yeni duydum ve çok sevindim.
    Teşekkür ederim düzeltme için ☺
    Sevgiler 🌸

• Merhaba, biz kccden ogrenmistik mulakat tarihini fakat henuz konsolosluktan mail gelmedi, bazi kisilere geldigini ogrendim. Dun dosyamizi actirmak icin mail atmistik evlilik sonrasi guncelleme icin fakat ondan bir donus alamadik henuz. Mulakat tarihimiz icin de hk konsolosluguna mail atacagiz daha onceki deneyimlerde konsolosluktan mulakat maili almayanlar, konsolosluga mail atarak mulakat saati ogrenmisler. Simdi bizim henuz dosya acilmadi ve onun icin bir mail almadik, mualakti soracagimiz maili onu aldiktan sonra mi atalim yoksa simdi atsak da olur mu? 2 tane ust uste mail atmak sıkıntı yaratır mi?

• @alyosha yaklaşık 1 hafta sonra hongkongtan mail geeliyor genelde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |