Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Direkt issuing country kısmı hatalı olunca sorun olur mu diye endişe etmiştim. Dediğiniz gibi yapayım o halde, teşekkür ederim 🙏🏼

• @MomisCan Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Açıkçası içim rahatladı diplomada öyle burada böyle diyalogu olur diye düşündüğüm için. 🙂

• @arzemo

Selamlar sizin adınıza çok sevindim, darısı bekleyen bizlerin başına inşallah, birşey sormak istiyorum, mülakat tarihini tam olarak hangi tarihte öğrendiniz acaba, bizde Viyana da mülakata gireceğiz ve CN imiz size yakın o açıdan merak ettim, yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3

Soru sorduğunuz kişinin profiline girerek (isminin üzerine basmaniz yeterli), talihlinin geçmiş paylaşımlarını ve deneyimlerini okuyabilirsiniz. Kendisi mülakat deneyiminde 2NL bildirimini ne zaman aldığını detaylarda belirtmiş.

• @Serapp Bu değindiğiniz şey o kadar doğru ki…
    Ayrıca bir çok talihli deneyimlerinde bahsetmiştir ama ben de tekrar şunu eklemek isterim ki, görevli diğer aile üyelerine bir şey sormadığı sürece asıl talihliden başka kimse konuşmasın lütfen.
    Bir örnek vermek istiyorum, mülakatımız sırasında yan gişede bir başka çift evrak teslimi yapıyordu ve asil talihliden çok eşi dahil oluyordu. Görevli bu durumu hiç hoş karşılamadı ve olay başka yerlere gitti maalesef.
    Uzun 1 aydan daha uzun bir süre AP de kaldıktan sonra neyse ki vizelerini aldılar.

@Serapp hanımın da dediği gibi gereksiz diyaloglara girmeden kısa cevaplar, ve asıl talihli üzerinden ilerlemek çok daha doğru olacaktır.

• Hong kong buyukelciligine mail yollayacagiz dosyayi actirmak icin, 2nl mailini bekliyorduk başta ama belli ki geç kalacağız beklersek. Birden cok mail adresi gordum, hangisine atmak gerekiyor, yoksa navigatorden mi atmak gerekiyor? Nicolsonda da iki adres vardi birine atinca cevap alamamistik o yüzden sormak istedim. Diger sorum eşimin soyadi degisti, dosyayi hem onun bilgilerini yenilemek hem de benim birkac yanlisimi duzeltmek icin actiracagiz ikimiz icin de. Kendimi add aplicant ile eklemistim. Esimin soyadi degisti, duzeltmeden sonra artik tekrar maillesme gerekirse yeni soyadini mi kullanmasi gerekecek applicant name, number bilgilerini girerken yoksa kazandigi zamanki eski soyadını mı? Kendi dosyasındaki soyadıni degıstirmemiz gerekiyor degil mi? Yoksa o ayni kaliyor da soyadı degisimini mi bildiriyoruz sonrasında nasil yapmak lazim?

• @alyosha mail başlığını M99 - OTHER QUESTION -Başaruvuru sahibininadı olarak gir. şu adrese mail atacaksın [email protected]. Ben açtırdım dosyamı hemen aynı gün dönüş yapıyorlar.

• @Okan-Tuğ çok teşekkürler.

• Abd nin travel ban verdiği ülkeler dv lotery i nasıl etkiler cevap verebilirmisinz eğer bilginiz varsa teşekkürler. @ATS16 @onuru @gucarslan

• 21 Mayıs'ta KCC'den mülakat tarihi mailimizi aldık. O andan itibaren sitedeki yönergelerle ais kaydımızı yapmaya çalıştık ancak sistem değiştiği için konsolosluğun paylaştığı link artık çalışmıyor. 2nl mailimiz henüz gelmedi, konsolosluğun sitesinde değişen sistemle alakalı diversity vizeleri için hiçbir duyuru yok, tarafımıza da bir bilgilendirme yapılmadı. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

• Selamlar. Unganlar sağlık mülakatını kaç günde onaylıyor, bilgisi olan var mıdır?

• @3rdcaptain Güncelleme..

Bangkok: Fiziki olarak orada bulunur ve pasaportumdaki taylanda giriş damgasını gösterirsem kabul edebileceklerini iletti.

Tiran: Dosyamı kabul edebileceklerini fakat 30 Eylül'e kadar kesin olarak mülakat tarihi verebileceklerinin garantisini veremediklerini iletti. Ek olarak şöyle bir cümle var.

-- Please note that we currently do not have a specific timeline for when your interview will be scheduled, and your visa number will not be current until July. --

Burada dosya numaramın current olmadığını mı söylemek istiyor yoksa hali hazırda temmuza kadar randevu alamayacağımı mı tam anlayamadım. Teşekkür ederim şimdiden...

• @3rdcaptain Bu harika bir haber!
    Bangkok’u denemenizi öneririm. İşler gerçekten hızlı ilerliyor.

• @alyosha Bizimde Hong Kong da 7 temmuzda mulakatimiz var. Ayni sekilde bizede 2NL maili gelmedi hala. Kcc ye mail attim ve 6 hazirana kadar gelmezse tekrar yazin bir sorun var mi yok mu bakalim diye cevapladilar. Ayni sekilde bizde Nicolsaa a KCC den mulakat tarihimizi ogrendigimiz maili ilettik ve tesekkur ederiz diye donus yaptilar. 2NL maili gelince iletecegimi belirttim.

• ⭐⭐⭐

@3rdcaptain
    Bangkok hayırlı olsun 😉...Tiran "Nasıl hayır demeden reddetsem" diye kıvranmış durmuş. Tüm bahaneleri sıralamış seç birini demiş...😁

• ⭐⭐

@3rdcaptain selamlar, tayland konsoloslugunu degerlendirmenizi tavsiye ederim. Git-gel yorucu ve masrafli bir yolculuk olacak ama en azindan arkaniza donup baktiginizda iyiki yapmisim diyeceginizd hic suphem yok. Biran once tayland a giris yapmanizi tavsiye ederim. Bol sanslar simdiden.

• ⭐⭐

@ahmetgul2536 selamlar, yeni sistemle alakali tecrubelerinizi aktarma sansiniz var mi? Sizden sonra girecekler icin bir ornek olmus olur. Simdiden bol sanslar.

• @Flight101 Evet ben yine de bir dönüş daha yaptım kendilerine gerisini onlar bilir 🙂
    @onuru Bayramdan sonra antikor testlerinden sonra muhtemelen Bangkoka gideceğim. Gidiş geliş 25 bine yakın tutuyor ama 35-40 bine zaten 1 aylık otel de de konaklayabilirim tam karar vermedim. Yakın zamanda giriş yapıp konsolosluktan mülakat alan bir arkadaş varsa kaç günde mülakat maili aldığına göre bir karar verebilirim belki. Bakalım göreceğiz …

• ⭐⭐

@3rdcaptain selamlar, aslinda sundan dolayi soylemistim. Bir kac gune yeni bulten aciklanacak ve agustosa mulakatlar verilmeye baslanacak, eger taylandtan bu sekilde bir yanit geldiyse bence gir-cik yaparak en azindan agustosa mulakat alma sansiniz olabilir. Eger bulten aciklandiktan sonra giderseniz, bir ihtimal eylule mulakat gelebilir.

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 15655
  • 180
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |