DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar, bugün schengen vize sonucum ilginç bir şekilde red olarak sonuçlandı. Dosyamı mecburen konsolosluk aracılığı ile taşıyacağım. Randevum 31 temmuz avusturyadaydı. Sadece tayland ve hong kong mu denemeliyim. Yoksa yakın çevreden başlayıp diğer ülkeleri de denemeli miyim?
-
@3rdcaptain, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, bugün schengen vize sonucum ilginç bir şekilde red olarak sonuçlandı. Dosyamı mecburen konsolosluk aracılığı ile taşıyacağım. Randevum 31 temmuz avusturyadaydı. Sadece tayland ve hong kong mu denemeliyim. Yoksa yakın çevreden başlayıp diğer ülkeleri de denemeli miyim?
Çok geçmiş olsun. Oturumsuz dosya kabul eden bu iki ülkeyi deneyin lütfen. Durumunuzu anlatın, umarım yardımcı olacaklardır.
-
@3rdcaptain Üzüldüm adına. İtiraz etme durumu vs olmuyormu acaba. Ret sebebini sorarak.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Ekonomik olarak ve sunduğum kalış amacının inandırıcı olmaması sebebiyle. Genelde herkese aynı reddi veriyor. Param da var avrupaya da 40 kere girdim çıktım. İtiraz 2 ayı bulabiliyor o sebeple yapmayacağım. Vizesiz ülkelere mail atacağım yavaş yavaş
-
merhaba herkese 7 temmuzda hongkonkta mulakatımız var,benim sorum bu yeni sistem denılenden bir işlem yapmamız gerekiyormu acaba aklıma takıldı cvplarınız bekliyorum.
-
@3rdcaptain
Gecmis olsun, size daha once bu iletimde belirttigim gibi sansinizi deneyebilirsiniz. Ben daha az masrafli olabilecek daha yakin bir ulkeden olumlu donus alabileceğinizi dusunuyorum. Zaman kaybetmeden iletisime gecmenizi tavsiye ederim. Bol sanslar. -
@Kaan-Taşkın selamlar, dosyalarinizi sisteme yuklemeniz isteniyor. Gerekli bilgiye asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
-
@Kaan-Taşkın selamlar 2nl geldi mi size dvstate guncellemesi oldu mu?
-
@minus-zero bizim temmuz ayı bangkok ekibine de gelmedi. 2nl gelmediğinde niye çıktısını getirmedin tarzında atmadıkları mailin sorgusunu yapamaz.
-
@boredeng gecmis postlara biraz baktim cogu kisiye gec geliyor sanirim. Ne zaman sisteme dusecek acaba? KCC e maili ile saglik randevumuzu aldik neyseki.
-
@minus-zero yok hayır henuz gelmedı
-
@MomisCan Teşekkürler. Sizin de DS-260 belgesinde belirttiğiniz okul ismi ile diplomadaki isim farklı mıydı? Doğru mu anladım?
-
Selamlar. DS260 formunda kalacağım adresin posta kodunu yanlış yazdığımı farkettim. 90036 yerine 90046 yazmışım. Bunu formu açtırmadan mülakatta söylesem olur mu acaba?
-
@aliaytac41 Mülakatta DS260 formunda kullanılan adresten farklı bir adres için güncelleme yapılabiliyorsa pek tabii yapılabilir diye düşünüyorum. Sehven bir hata olduğunu belirtebileceğiniz gibi yeni bir adresle güncelleme de yapabilirsiniz. Formunuzu açtırmanızı tavsiye etmiyorlar.
-
@cdevelioglu Güncelleme yapıldığını biliyorum. Orada belirtmek daha mantıklı gibi, teşekkür ederim
-
@aliaytac41 Selamlar..Kalacağınız adresi green card teslimi yapılacak adres olarak yazmış olduğunuzu düşünüyorum. Konsoloslukta yenileme imkanınız bulunmaktadır. Hatta Amerika'ya girişte bile güncelleme yapılabilmektedir.
-
@Flight101 Evet hocam, o adres. Teşekkür ederim
-
2nl mailleri yeni bultenden sonra gelecek galiba
-
@cagrii evet sanirim oyle olacak gibi veya 10 gune gelebilir.
-
Buraya kayıt olmamız gerekiyor mu?

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum