Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yalcin61
    Bu basligin ilk iletisini okuyunuz lutfen.

• @Mehmet-Fatih-Aslan
    Selamlar, hayir ayni durum Hong Kong ozelinde gecerli degil. HNK konsoloslugu lise diplomanizin orijinalini gormek istiyor. Hatta bazi Turk talihlilerin bu konuda biraz ugrastiklarini paylasmis olduklari mulakat deneyimlerinde bulabilirsiniz. Hatta bazi Turk talihlilerin lise diplomalarini Ankara Buyukelciligi aracigiyla teyit ettikten sonra vizelerini verdiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 Ben olsaydım, bu gece sabaha karşı her iki sağlık kuruluşuyla da iletişime geçer, hangisi en yakın tarihe randevu veriyorsa onu kabul eder ve muayeneye giderdim. Muayenede akciğerde bir sorun çıkmadığından emin olduktan sonra Türkiye’ye döner, mülakattan bir gün önce tekrar giderdim.

Evet, iki kez gidip gelmek masraflı olabilir ama aslında durum pek öyle değil.

Çünkü 22 Haziran’da gideceğinizi düşünürsek, akciğerde bir sorun çıkmazsa ve mülakat sonrasında dönseniz, 15-16 gün otelde konaklama ve yeme-içme masrafları neredeyse aynı toplam maliyete ulaşır.

Dahası, eğer balgam testine kalırsanız, sonuçların çıkması yaklaşık 8 hafta süreceği için yeniden Hong Kong'a gitmek zorunda kalırsınız. Üstelik o zamana kadar kota dolmuş olabilir, bu da ayrı bir risk.

• @gucarslan yeni sisteme kayıt olma, eş ve çocuk ekleme gibi konularda yol göstermesi açısından bir kaynak var mıdır?

• @Serapp Tsing yi de ki Rambler Garden ve Rambler Oasis otelleri Hong Kong adasında ki benzer kalitede ki otellerin yarı fiyatına hizmet veriyorlar. Altında minibüs durağı var Kişi başı 4 HKD ye metro hatlarına ulaştırıyor. Otellerin altında bir kaç tane markette var. Uzun kalmak isteyenlere öneririm.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ugursway çok teşekkür ederim sağolun

• Merhaba, pasaportumu yurtdışında bir Türk konsolosluğunda yenilemiştim. DS-260 formunu doldururken dalgınlıkla issuing country kısmına Türkiye yerine pasaportu aldığım ülkeyi yazmışım. Şimdi formu açtırıp bu kısmı düzeltmek istiyorum. İş geçmişi, SSN talebi ve green card teslim edilcek adresi de güncelleyeceğim. İlk başta doldururken country kısmını yanlış girmiş olmamdan dolayı bir sorun yaşar mıyım? Bir de adres ve SSN kısmını hazır açtırmışken bu aşamada değiştirmek mantıklı mı?

• @MomisCan diplomalar çift dilli turkce ingilizce cevırıye gerek yok degıl mı

• Arkadaşlar, ben DS-260 formuna okulumun güncel adını yazmıştım. Daha sonra okuldan aldığım diplomada eski isminin yazılı olduğunu gördüm. İlçe Milli Eğitim'den okul değişikliğine dair bir belge istedim; bana 8 sayfalık bir belge verdiler. Şu an aklıma takılan şey şu: Bu belgeleri direkt mülakatta mı versem, yoksa onlar eğer bir sorun yaparsa mı versem? Çünkü onlara fazla belge verip kafalarını karıştırmak istemiyorum.

• @16bilgin Benimki de çift dilliydi ama yine de nolur nolmaz diye çeviri yaptırmıştım ve kendilerine vermiştim.

• @rasitcenngiz O belgeler yanınızda bulunsun ama ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
    Benim okuduğum Lisenin adı da sonradan değişmişti ve bu konuda hiç belgem de yoktu, konusu dahi açılmadı.

• Selamlar, bugün schengen vize sonucum ilginç bir şekilde red olarak sonuçlandı. Dosyamı mecburen konsolosluk aracılığı ile taşıyacağım. Randevum 31 temmuz avusturyadaydı. Sadece tayland ve hong kong mu denemeliyim. Yoksa yakın çevreden başlayıp diğer ülkeleri de denemeli miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@3rdcaptain, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, bugün schengen vize sonucum ilginç bir şekilde red olarak sonuçlandı. Dosyamı mecburen konsolosluk aracılığı ile taşıyacağım. Randevum 31 temmuz avusturyadaydı. Sadece tayland ve hong kong mu denemeliyim. Yoksa yakın çevreden başlayıp diğer ülkeleri de denemeli miyim?

Çok geçmiş olsun. Oturumsuz dosya kabul eden bu iki ülkeyi deneyin lütfen. Durumunuzu anlatın, umarım yardımcı olacaklardır.

• @3rdcaptain Üzüldüm adına. İtiraz etme durumu vs olmuyormu acaba. Ret sebebini sorarak.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Ekonomik olarak ve sunduğum kalış amacının inandırıcı olmaması sebebiyle. Genelde herkese aynı reddi veriyor. Param da var avrupaya da 40 kere girdim çıktım. İtiraz 2 ayı bulabiliyor o sebeple yapmayacağım. Vizesiz ülkelere mail atacağım yavaş yavaş

• merhaba herkese 7 temmuzda hongkonkta mulakatımız var,benim sorum bu yeni sistem denılenden bir işlem yapmamız gerekiyormu acaba aklıma takıldı cvplarınız bekliyorum.

• @3rdcaptain
    Gecmis olsun, size daha once bu iletimde belirttigim gibi sansinizi deneyebilirsiniz. Ben daha az masrafli olabilecek daha yakin bir ulkeden olumlu donus alabileceğinizi dusunuyorum. Zaman kaybetmeden iletisime gecmenizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@Kaan-Taşkın selamlar, dosyalarinizi sisteme yuklemeniz isteniyor. Gerekli bilgiye asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

• @Kaan-Taşkın selamlar 2nl geldi mi size dvstate guncellemesi oldu mu?

• @minus-zero bizim temmuz ayı bangkok ekibine de gelmedi. 2nl gelmediğinde niye çıktısını getirmedin tarzında atmadıkları mailin sorgusunu yapamaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |