Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba ben de sigara kullanımından dolayı ciğerdeki lekelerin sorun çıkarıp çıkarmayacağını sormak istiyorum.

• @Okan-Tuğ Bana da 2NL maili gelmedi henüz

• @aliaytac41 neden eksi verdiniz ? Askerlik belgesi istenmeyen mülakat örneğiniz varsa paylaşır mısınız ?

• ⭐⭐⭐

@aliaytac41 Selamlar..Bir kitle veyahut bir anormal leke görülseydi, gözlendi, izlendi vs gibi terimlerle belirtilirdi. Hatta önemli bir bulgu neticesinde ileri tetkik önerisi yapılırdı.
    Tabiki de radyolojik sonucu ve raporunuzu bir göğüs hastalıkları uzmanı ile paylaşmanız aklınızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.

• @gucarslan @omerko @boredeng değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim, pasaportlarımız bugün geldi, 6 ay içinde schengen'den ikinci kez red aldık. biz yine hong kong'dan devam 🙂

• @onuru Balgam testi olmadığım taktirde mesela diyelim ki sağlık muayenemi oldum ve çıkıp başka ülkeleri gezmek istiyorum. Bu durumda beni sağlık raporundan önce tekrar çağıyorlar mı yoksa rapor alana kadar serbest miyim ?

• ⭐⭐

@yalcin61 normalde serbestsiniz ama eger doktor tekrardan film cekmek isterse sizi cagiriyorlar.

• @fahriakc hocam sizden neredeyse 1 saat önce @gouryella "konsoloslukların sitesinde askerlik belgesi "eğer askerlik yapıldıysa" şeklinde belirtiliyor. Ben bu konuda hong kong'a mail attım. Askerlik yapılmadıysa bir askerlik belgesi sunmaya gerek yok şeklinde dönüş yaptılar. Ekran görüntüsünü de forumda paylaşmıştım, aratırsanız bulabilirsiniz" yazmış. Açıkçası birisinin konsoloslukla iletişime geçmesi sizin yazdığınızdan daha gerçekçi geldi bana.

• @Flight101 Hocam çok teşekkür ederim. Raporda herhangi bir olumsuzluk yok, cuma günü de göğüs hastalıkları doktoruna göstericem. Sigara dahi içmiyorum fakat çocukken astımım vardı ve balgam testi de korkulu rüyam oldu maalesef 🙂

• @Koçero, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar. Benim farklı bir sorum olacak size süreci tamamlayanlardan biri olduğunuz için. Green cardı elde ettikten sonra ABD'ye taşınmak için gereken max süre nedir? 1 yıl içinde taşınmalı mı?

Ve internette gördüğüm temelli taşınım sonrasında 5 yıl boyunca max 1 yıl süresince ABD dışında olunabilir aksi halde oturum tehlikeye girer bilgileri doğru mu?

Sorularınızın cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/1811

GC’yi aldıktan sonra, 6 aydan fazla ABD dışında kalmamanızı öneriyorum.

• @yalcin61 merhaba, birkaç kişiyi 2 gün sonra yeniden çağırmışlar. Biraz bekleyin sonra seyahat edin bence.

• @cdevelioglu Geçmiş olsun hocam. Hangi ülkeden başvurdunuz, daha önce hiç shengen almış mıydınız. Sigortalı çalışan mısınız. Vizeci aracıyligiyla mi basvurdunuz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @bolcay iletişim bilgileri
    WhatsApp: +85225071075

+852 5226 4821
    bu iki numarayada bi bakarmisiniz muayene icin

• @onurkaptan merhaba bu konunun sigarayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben sigara kullanmıyorum benim göğüs filmimde leke gördüler. Eşim sigara kullanıyor uzun zamandır onda bir problem olmadı

• ⭐⭐⭐⭐

@bolcay

Nicolson: +85260118607 (WhatsApp)

https://yesilkartforum.com/forum/post/495372

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   boredeng boredeng 

• Selam herkese. Antikor sonuçlarım çıktı. Hangi aşıları olmam gerekiyor yorumlayabilir misiniz?
    chrome_dUtLA2ykFq.png

• @yalcin61 hepsi negatif gözüküyor. Yani hepsini olmanız gerekiyor

• Merhabalar. Mulakat mailini 16 mart tarihinde aldik. Gelen mailde ''Bu dava için 7 Temmuz 2025'te HONG KONG'daki Amerikan Konsolosluğu/Büyükelçiliği'nde bir görüşme planlandı. Önümüzdeki 7-10 gün içinde [email protected] adresinden e-posta yoluyla bir bildirim mektubu alacaksınız. Mektubu aldıktan sonraki 3-5 gün içinde randevu tarihinizi doğrulamak için https://dvprogram.state.gov/ adresine giriş yapabileceksiniz.'' yaziyor. Fakat daha mail gelmedi. Bu durun normal mi sizce?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐

@ahmetgul2536 selamlar, hayirli olsun. Kazandiginizi ogrendiginiz sayfada guncelleme olmus mu? Saat bilgisi vs orada yer aliyordu diye hatirliyorum.

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 Selamlar...Rubellanız pozitif ancak kızamık ve kızamıkçık negatif sonuçları MMR olmanız gerekliliği doğurmuş...
    Vzv IGG pozitif ve Vzv IGM negatif diyor bu ikili sonuç ya su çiçeğini geçirmiş olduğunuzu yada önceden bir aşınızın olduğunu göstermektedir.
    Anti HBS niz reaktif olarak görünüyor Hepatit B olmanız gerekmiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

169

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |