DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Koçero, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@deebee Hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar. Benim farklı bir sorum olacak size süreci tamamlayanlardan biri olduğunuz için. Green cardı elde ettikten sonra ABD'ye taşınmak için gereken max süre nedir? 1 yıl içinde taşınmalı mı?
Ve internette gördüğüm temelli taşınım sonrasında 5 yıl boyunca max 1 yıl süresince ABD dışında olunabilir aksi halde oturum tehlikeye girer bilgileri doğru mu?
Sorularınızın cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/1811
GC’yi aldıktan sonra, 6 aydan fazla ABD dışında kalmamanızı öneriyorum.
-
@yalcin61 merhaba, birkaç kişiyi 2 gün sonra yeniden çağırmışlar. Biraz bekleyin sonra seyahat edin bence.
-
@cdevelioglu Geçmiş olsun hocam. Hangi ülkeden başvurdunuz, daha önce hiç shengen almış mıydınız. Sigortalı çalışan mısınız. Vizeci aracıyligiyla mi basvurdunuz.
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@bolcay iletişim bilgileri
WhatsApp: +85225071075+852 5226 4821
bu iki numarayada bi bakarmisiniz muayene icin -
@onurkaptan merhaba bu konunun sigarayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben sigara kullanmıyorum benim göğüs filmimde leke gördüler. Eşim sigara kullanıyor uzun zamandır onda bir problem olmadı
-
-
B boredeng bu başlıktan bahsetti
-
Selam herkese. Antikor sonuçlarım çıktı. Hangi aşıları olmam gerekiyor yorumlayabilir misiniz?

-
@yalcin61 hepsi negatif gözüküyor. Yani hepsini olmanız gerekiyor
-
Merhabalar. Mulakat mailini 16 mart tarihinde aldik. Gelen mailde ''Bu dava için 7 Temmuz 2025'te HONG KONG'daki Amerikan Konsolosluğu/Büyükelçiliği'nde bir görüşme planlandı. Önümüzdeki 7-10 gün içinde [email protected] adresinden e-posta yoluyla bir bildirim mektubu alacaksınız. Mektubu aldıktan sonraki 3-5 gün içinde randevu tarihinizi doğrulamak için https://dvprogram.state.gov/ adresine giriş yapabileceksiniz.'' yaziyor. Fakat daha mail gelmedi. Bu durun normal mi sizce?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@ahmetgul2536 selamlar, hayirli olsun. Kazandiginizi ogrendiginiz sayfada guncelleme olmus mu? Saat bilgisi vs orada yer aliyordu diye hatirliyorum.
-
@yalcin61 Selamlar...Rubellanız pozitif ancak kızamık ve kızamıkçık negatif sonuçları MMR olmanız gerekliliği doğurmuş...
Vzv IGG pozitif ve Vzv IGM negatif diyor bu ikili sonuç ya su çiçeğini geçirmiş olduğunuzu yada önceden bir aşınızın olduğunu göstermektedir.
Anti HBS niz reaktif olarak görünüyor Hepatit B olmanız gerekmiyor. -
@Flight101 teşekkürler. Sonuç olarak hangilerini olacağım listeleyebilir misnizin?
-
@onuru Tekrar kontrol ettim ama herhangi birsey yazmiyor. Herhangi bir guncelleme gelmemis.
-
@yalcin61 Sadece MMR..
-
@Flight101 Anladım çok sağolun diğer arkadaş bütün aşıları olmanız gerekiyor diyince korktum
-
Merhaba, Viyana’dan gelen mülakat mailinde belgeler kısmında “proof of financial means” yazıyor ama bu durumda hesap cüzdanı tek başına yeterli olur mu yoksa son birkaç aylık hesap dökümü mü gerekiyor? Döküm alsam bile dolar hesabımda para giriş çıkışı olmadığı için işe yarar mı emin olamadım. Bir de 13 bin dolar civarı bir para göstereceğim, bu parayı da tek seferde hesabıma yatıracağım. Bu bir sorun yaratır mı veya bunun için mülakattan en fazla / en az şu kadar gün önce hesaba yatırılmalı gibi bir durum var mıdır?
-
ankara'da mülakata girecek arkadaşlarin dikkatine!
mülakat tarihi almış ve ais'e kayıt yaptırmış arkadaşların bu iletiyi dikkatlice okuyup aksiyon almasını şiddetle tavsiye ediyorum ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/post/497278
aksi halde konsolosluk binasından içeri alinmayacaginizi unutmayın!
-
@ahmetgul2536 selamlar, mail mart ayinda mi geldi yoksa mayis ayinda mi? Normalde mart ayinda geldiyse, mulakatiniz mayis ayina planlanmis olmasi gerekiyordu. Acaba tekrardan 2nl sisteminde bir sorun mu oldu. Gecen sene haziran veya temmuz ayinda sistemlerde bir sorun oldu ve bir sure sistem calismadi, mulakatima 3 gun kala 2nl mailini aldim ve esc sayfasinda guncellestirme oldu. Bence biraz daha bekleyin derim.
-
Merhaba,
7 Temmuzda Hong Kong'ta mülakatım var, www.usvisascheduling.com dan atlas kaydı yapmak istediğimde son aşamada tarih seçme kısmı geliyor ancak yanlızca Haziran ayında birkaç gün seçilebiliyor
Bunun anlamı nedir acaba?
-
@stevefox77 selamlar, atlas kaydini neden yapmaya calisiyorsunuz? Genelde vize basildiktan sonra pasaportlar elden teslim ediliyor.
Ekleme: simdi kontrol ettim, dosyalarinizi yukleme calisiyorsunuz anladigim kadariyla. Gecenlerde konusmustuk simdi hatirladim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum