Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 889.7k 953

  • @cdevelioglu Geçmiş olsun hocam. Hangi ülkeden başvurdunuz, daha önce hiç shengen almış mıydınız. Sigortalı çalışan mısınız. Vizeci aracıyligiyla mi basvurdunuz.

  • Flight101F Flight101 bu başlıktan bahsetti

  • @bolcay iletişim bilgileri
    WhatsApp: +85225071075

    +852 5226 4821
    bu iki numarayada bi bakarmisiniz muayene icin


  • @onurkaptan merhaba bu konunun sigarayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben sigara kullanmıyorum benim göğüs filmimde leke gördüler. Eşim sigara kullanıyor uzun zamandır onda bir problem olmadı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bolcay

    Nicolson: +85260118607 (WhatsApp)

    https://yesilkartforum.com/forum/post/495372

  • boredengB boredeng bu başlıktan bahsetti

  • Selam herkese. Antikor sonuçlarım çıktı. Hangi aşıları olmam gerekiyor yorumlayabilir misiniz?
    chrome_dUtLA2ykFq.png


  • @yalcin61 hepsi negatif gözüküyor. Yani hepsini olmanız gerekiyor


  • Merhabalar. Mulakat mailini 16 mart tarihinde aldik. Gelen mailde ''Bu dava için 7 Temmuz 2025'te HONG KONG'daki Amerikan Konsolosluğu/Büyükelçiliği'nde bir görüşme planlandı. Önümüzdeki 7-10 gün içinde [email protected] adresinden e-posta yoluyla bir bildirim mektubu alacaksınız. Mektubu aldıktan sonraki 3-5 gün içinde randevu tarihinizi doğrulamak için https://dvprogram.state.gov/ adresine giriş yapabileceksiniz.'' yaziyor. Fakat daha mail gelmedi. Bu durun normal mi sizce?

  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐

    @ahmetgul2536 selamlar, hayirli olsun. Kazandiginizi ogrendiginiz sayfada guncelleme olmus mu? Saat bilgisi vs orada yer aliyordu diye hatirliyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @yalcin61 Selamlar...Rubellanız pozitif ancak kızamık ve kızamıkçık negatif sonuçları MMR olmanız gerekliliği doğurmuş...
    Vzv IGG pozitif ve Vzv IGM negatif diyor bu ikili sonuç ya su çiçeğini geçirmiş olduğunuzu yada önceden bir aşınızın olduğunu göstermektedir.
    Anti HBS niz reaktif olarak görünüyor Hepatit B olmanız gerekmiyor.


  • @Flight101 teşekkürler. Sonuç olarak hangilerini olacağım listeleyebilir misnizin?


  • @onuru Tekrar kontrol ettim ama herhangi birsey yazmiyor. Herhangi bir guncelleme gelmemis.

  • ⭐⭐⭐

    @yalcin61 Sadece MMR..


  • @Flight101 Anladım çok sağolun diğer arkadaş bütün aşıları olmanız gerekiyor diyince korktum


  • Merhaba, Viyana’dan gelen mülakat mailinde belgeler kısmında “proof of financial means” yazıyor ama bu durumda hesap cüzdanı tek başına yeterli olur mu yoksa son birkaç aylık hesap dökümü mü gerekiyor? Döküm alsam bile dolar hesabımda para giriş çıkışı olmadığı için işe yarar mı emin olamadım. Bir de 13 bin dolar civarı bir para göstereceğim, bu parayı da tek seferde hesabıma yatıracağım. Bu bir sorun yaratır mı veya bunun için mülakattan en fazla / en az şu kadar gün önce hesaba yatırılmalı gibi bir durum var mıdır?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ankara'da mülakata girecek arkadaşlarin dikkatine!

    mülakat tarihi almış ve ais'e kayıt yaptırmış arkadaşların bu iletiyi dikkatlice okuyup aksiyon almasını şiddetle tavsiye ediyorum ederim.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/497278

    aksi halde konsolosluk binasından içeri alinmayacaginizi unutmayın!

  • ⭐⭐

    @ahmetgul2536 selamlar, mail mart ayinda mi geldi yoksa mayis ayinda mi? Normalde mart ayinda geldiyse, mulakatiniz mayis ayina planlanmis olmasi gerekiyordu. Acaba tekrardan 2nl sisteminde bir sorun mu oldu. Gecen sene haziran veya temmuz ayinda sistemlerde bir sorun oldu ve bir sure sistem calismadi, mulakatima 3 gun kala 2nl mailini aldim ve esc sayfasinda guncellestirme oldu. Bence biraz daha bekleyin derim.


  • Merhaba,

    7 Temmuzda Hong Kong'ta mülakatım var, www.usvisascheduling.com dan atlas kaydı yapmak istediğimde son aşamada tarih seçme kısmı geliyor ancak yanlızca Haziran ayında birkaç gün seçilebiliyor

    Bunun anlamı nedir acaba?

  • ⭐⭐

    @stevefox77 selamlar, atlas kaydini neden yapmaya calisiyorsunuz? Genelde vize basildiktan sonra pasaportlar elden teslim ediliyor.

    Ekleme: simdi kontrol ettim, dosyalarinizi yukleme calisiyorsunuz anladigim kadariyla. Gecenlerde konusmustuk simdi hatirladim.


  • @onuru Yanıtınız için teşekkürler, aslında pasaport teslimi için yapmaya çalışıyordum ancak anladığım kadarıyla onun için gerek yok, mülakat öncesi dosyaları yüklemek için de yine bu siteden kayıt mı yaptırmak gerekiyor acaba?


  • @stevefox77 dosya yükleme kısmı için detaylı bir mulakat anlatımı bekliyoruz, hepimiz için çok önemli tecrübelerin


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    525k Bakış
    A
    Bangkok'tan mülakat tarihi aldıktan sonra case imi Ankara'ya taşıyıp Ankara'dan mülakat CN im current olmasına rağmen mülakat planlanmamıştı. Sonrasında KCC'ye mail attığımda ise mülakatımın 11 Ağustos'ta Ankara'da olduğuna dair mail aldım ancak Ankara'dan herhangi bir bilgi bana ulaşmadı henüz. yine de ustraveldocs.com da transactionı tamamlayıp UID bilgimi aldım. 11 Ağustos'ta KCC'nin mailine güvenip mülakata gitmem gerekir mi diye düşünürken ustraveldocs a tekrar girdiğimde appointment confirmation kısmında "no appointment scheduled" bilgisi görmekteyim: [image: 1784602414954-f2f88545-28a9-4bcc-b79b-373cd1e2c681-image.jpeg] Bu durumda Ankara'dan onay maili gelmeden KCC'den gelen maile istinaden 11 Agustos'ta mülakata gitmemin bir anlamı yok diye dusunuyorum. Ankara'dan mülakat tarihi onayı almış ustraveldocs da transacation gerçekleştirip UID bilgisi alanların appointment confirmation kısmında mülakat bilgileri ya da appointment confirmed gibi bir bilgi var mıdır?
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum