Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT KCC aracılığıyla sadece başka ülkede oturum izni, evlilik nedeniyle eş durumundan vb yasal evrak beyan ederek dosya taşıma vardı. Şu an current olmadan KCC aracılığıyla yapılan dosya taşımalar mülakat sırası gelmeyeceği düşünerek kullanıcıların beyanına istinaden yapılan geçtiğimiz yıllarda mevcut değildi

• @ATS16 anladım ben bu sene ilk defa başvurdum ve ilk başvuruda kazanmış oldum o yüzden bu süreçlerde çok bilgim yok tesekkür ederim. Yaşadığım her deneyimi paylaşacağım emin olun.

• Selamlar, kcc tarafından gelen mailde Dosya taşımayı onayladıklarını durumu kontrol etmek için esc yi kontrol etmem isteniyor yani sonuç ekranı! Burada hong mu yazması gerekiyor ve ds 260 formunu günceleyecek miyim hongkong konsolosluğuda dosyanın taşındığını mail olarak bana iletti taşındığına dair nasıl emin olabilirim?

IMG_0185.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin haftaiçi kccye mail atıp mülakat yerinizi sorun tekrardan teyit etmiş olursunuz

1. Tip maili aldıysak Mülakat mailini kesin alacağız anlamına geliyor mu yani 5. maili?
  • ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT hayır 4. Tip mail almış olmanız sadece numaranızın current olduğu ve AV listedine girdiğiniz anlamına gelir ancak kesin mülakat alırsınız demek değil

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   OA OA OA OA 

• Merhaba,

Dosya numaram current olmadığından KCC ye dosyamı taşıması için attığim mail üzere aşağıda KCC den gelen mail ile durumumun DOCQ olduğunu öğrendim . Bu durumda KCC dosya transferi yapmaz mı ?

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

• ⭐⭐⭐⭐

@Wayne1973

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @gucarslan Merhaba,
    Halen evrak talebi oluyor mu? Forumdaki ilgili dosyaları sondan başa okuyorum. Ben ds-260 forumumu gönderdim. Dün dosya taşımayı talep edip dosyamı kcc ile taşıdım. Ancak bir evrak sürecim olmadı.teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@selens1907 evrak talebi süreci kaldırılalı 3 yıl oldu.
    sadece mülakat maili beklemelisiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• KCC ye hangi aşamadan olduğumu sormak için mesaj attım 3. aşamada olduğumu öğrendim acaba 3. aşamadan sonra Visa Allocation processi'nin başlaması nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@didarhan proses değişmez.
    bültende aktif olup mülakat bekleyeceksiniz, hepsi bu.

• KCC'ye dosya taşıma maili gönderirken yanlışıkla 2025EU19xxx yazdım daha sonra özür içeren bir mesajla hemen 2026xxx olarak bir mail daha attım, bir problem yaşayamayacağımı umuyorum ama yine de böyle saçma bir hatayı nasıl yaptım diye de düşünmeden edemiyorum. Bir problem çıkar mı sizce?

• @Scythep
    Sıkıntı olmayacaktır. Okuyan memur düzeltme mailinizi görmese bile case numaranızı ve adınızı kıyaslayarak case numaranız yanlış diyerek mail atacaktır. Siz de yeni bir mail atarsınız.
    Case numaranız dışındaki adınız ve doğun gününüz gibi bilgileri de yazdığınızı varsayıyorum.

Düzeltme mailinizi görürse ise direkt cevap verir zaten.

• @Scythep, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)

KCC'ye dosya taşıma maili gönderirken yanlışıkla 2025EU19xxx yazdım daha sonra özür içeren bir mesajla hemen 2026xxx olarak bir mail daha attım, bir problem yaşayamayacağımı umuyorum ama yine de böyle saçma bir hatayı nasıl yaptım diye de düşünmeden edemiyorum. Bir problem çıkar mı sizce?

Bunlar çok mühim hatalar değil merak etmeyin. Düzeltme maili atmanıza gerek yok bu tür durumlar için, cevabı bekleyip yeni sıfırdan bir mail göndermek daha doğru. İki mailinize de muhtemelen standart cevaplar gelecek, ister bekleyin birkaç gün, isterseniz talebinizi yeni bir maille, diğer mailleri hiç eklemeden, iletin. Ben birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim, karışıklık olmasın.

• @deebee hemen sonrasında düzeltme maili gönderdim onu esas alırlar diye. Beklemem gerekirdi belki de ama ben de çok problem olacağını sanmıyorum, doğum tarihimi eklemedim ama acelesi de yok zaten bekleme taraftarıydım bir süre dosya taşıma için, tekrar doğum tarihi isterlerse yeni bir mail atarım 1 hafta içinde cevap atarlarsa.

• @sakaryalı93 merhaba😉 Şu an neredesiniz❓Amerika’daysanız pişmanlık oldu mu❓Umarım keyfiniz yerindedir🍀♾️

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 

• Merhabalar;

Dosyamı 20.12.2024 tarihinde henüz numaram aktif olmadan KCC ile iletişime geçerek dosyamın Hong Kong'a taşınmasını talep ettim, aynı tarihte dosya transferim için onay aldım, daha sonra 5 Haziran 2025 tarihinde mülakat lokasyonumu teyit etmek için KCC ye tekrar mail attığımda mülakat yerimin Hong Kong olarak gözüktüğünü teyit ettiler. 10 Haziran 2025 tarihinde dosya numaram bültende açıklandı dün 16.06.2025 Hong Kong konsolosluğu ve KCC'ye mülakat tarihim ile ilgili bilgi talebimi ilettim ancak Hong Kong konsolosluğu aşağıda yer alan şekilde dönüş yaptı, bende bunun yeni bir dosya taşıma talebi olmadığını daha önce onaylanan dosya taşıma talebim için mülakat tarihi öğrenmeye çalıştığımı belirten bir cevap yazdım. @gucarslan @crazycells Hong Kong ile iletişime geçmeden direk KCC kanalıyla dosyamı taşımış olmam mülakat tarihi almama engel olur mu? Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.

"Dear Cihat Fettahoglu,

Thank you for your inquiry.
    We regret to inform you that due to a limited number of available appointments, we cannot accept your case transfer request.
    We wish you luck in pursuing your Diversity Visa application. "

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |