Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar bir sorum var dün itibariyle numaram aktif oldu. Hong Kong mülakatı için banka hesap dökümü çıkartacağım. Yalnız asıl merak ettiğim şu hesabıma gelecek para benim değil bir tanıdığımın. Yaklaşık 10.000 usd. Bu süreç nasıl ilerliyor? Karşı tarafı mağdur edecek bir durum var mı? Aydınlatabilir misiniz?

Hong Kong banka dökümü talep etmiyor. Ayrıca paranın nereden geldiği önemli değil. Siz her ihtimale karşı banka dökümünü alıp yanınızda bulundurun. İstemedikleri sürece sakın vermeyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar. Dün açıklanan bültenden sonra Ankara'dan mail gelmeyince inanılmaz stres yapmıştım. Gece KCC'ye attığım maile az önce dönüş yapıldı. 30 Temmuz gününe randevumun oluşturulduğunu belirttiler. Benim gibi stresli bekleyiş içinde olanlar varsa, bilgilerine sunarım.

Hayırlı olsun. İmzanızda ve excel tabloda güncelleme yapmayı ihmal etmeyin lütfen.

• @yalcin61 evet @Serapp hanımın dediği gibi Hong Kong banka dökümüne bakmıyor ama siz yine de alın. 6 aylık hesap dökümünü alırken çift yetkili imza + kaşe şeklinde, ingilizce olarak isteyin. Döviz, TL, altın hesapları (varsa) ayrı ayrı isteyin.

• (bu belgeler için apostil+notere gerek yoktur hatta ingilizce olarak alırsanız tercüme ettirmenize de gerek yok)
    • (hong kong için apostil+noter işlemlerine gerek yoktur).

• @Serapp Teşekkür ederim. İmzamı düzelttim ama tablo düzeltme yapmaya kapalı sanırsam, işlem yapamadım.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41 Kapalı değil, ben bilgilerinizi girdim 😊

• @Serapp Anladım Serap hanım teşekkürler. Peki bu para transferi süreci nasıl işliyor? Karşı tarafın mağduriyeti gibi bir durum yaşanabilir mi?

• @10urdmn Çok teşekkürler

• @Serapp Teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Anladım Serap hanım teşekkürler. Peki bu para transferi süreci nasıl işliyor? Karşı tarafın mağduriyeti gibi bir durum yaşanabilir mi?

Tanıdığınızın parası aynı bankada ise size online olarak gönderebilir, Swift masrafı olmaz, farklı banka ise masraf olur. Farklı bankada ise en iyisi parayı hesabından çekip sizin bankanıza elden yatırmanız uygun olur. Sonra siz döküm alınca iade edebilirsiniz.
    Karşı tarafın mağduriyeti diye bir durum yok. Her hangi bir sorun olmaz.

• @Serapp Çok sağolun ilginiz için. Öyleyse özet olarak ikimizde Ziraat Bankasındayız. Para transferi sonrası bankaya gidip bankada görevli birisiyle yapmam gereken, ingilizce hesap dökümü almak oluyor değil mi?

• Arkadaşlar, KCC’ye attığım mail aracılığıyla mülakat günümün 1 Temmuz olduğunu öğrendim. Herkesin en kısa zaman da böyle bir ileti paylaşmasını dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz Çok sevindim, bekliyordunuz. İmzanızı da güncelleyin lütfen..

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Çok sağolun ilginiz için. Öyleyse özet olarak ikimizde Ziraat Bankasındayız. Para transferi sonrası bankaya gidip bankada görevli birisiyle yapmam gereken, ingilizce hesap dökümü almak oluyor değil mi?

Evet aynen öyle yapın ama %99,9 bu belgeyi istemeyecekler 😉

• @Serapp Teşekkürlerr

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, KCC ye bugün attığım maile dönüş aldım ve mülakat tarihimin 15 Temmuz olduğunu öğrendim. Tüm mülakat bekleyenler en kısa sürede mutlu haberi alırlar umarım.

• @yalcin61 02 Mayıs mülakatlarında kimseden Hong Kong ta herhangi bir mali belge talebi olmadı.

• Beklenen mail geldi. Mülakat tarihim 8 Temmuz. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

• @minnesota Garantiye almakta fayda var yinede, gelir benden isterler 😄

• Merhaba, dosyamı Napoli’den Viyana’ya taşıdım. Diplomam İtalyanca ve elimde İngilizce olarak sadece ıslak imzalı bir mezuniyet belgesi var. Bu belge Viyana için yeterli olur mu yoksa kesin olarak diplomanın çevirisi gerekir mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |