Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @deebee mülakata girdim yine ready diyor, sonra düzelir mi bu durum. Birde gittiğim 2 ülkeyi oraya yazmayı unutmuşum. Onu söyledim, vizenizin olumlu olması için tavsiyede bulunacağım dedi yani bir sorun yok gibi değil mi ?

• @alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee mülakata girdim yine ready diyor, sonra düzelir mi bu durum. Birde gittiğim 2 ülkeyi oraya yazmayı unutmuşum. Onu söyledim, vizenizin olumlu olması için tavsiyede bulunacağım dedi yani bir sorun yok gibi değil mi ?

Mulakata nerde ve ne zaman girdiniz? Imzanizi da bu sekilde guncelleyin lutfen.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl mülakatınız şu an hangi konsoloslukta?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @mustafa-özkul avı saflık zarfını camadan mulakatamı verıyoz konsolosluga yoksa ABD ye girişte havaalanında mı teslim edıyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Kocalar sağlık kurumu tarafından verilen zarfı mülakatınız esnasında diğer evraklarınız ile beraber konsolosluğa veriyorsunuz, mülakatınız olumlu sonuçlanırsa pasaportlarınız ile verilen zarfı ABD’ye ilk girişte pasaport kontroldeki CBP memuruna veriyorsunuz. Her iki zarfı da açmıyorsunuz asla, açma yetkisi sizde değil.

• @ATS16 abı ozaman o sarı zarfı konsolosluk ya acmıyor dogrumu anladım

• @deebee Hocam merhaba benim de dosya numaram 22k küsürat acaba bir sonraki bültende bende ağustosta mülakat alabilir miyim sizce

• @gucarslan Şuan Tayland ve tarihi verildi 1 temmuz olarak.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl eski dv lahitlerinde de dediği gibi;

"mülakat çin'de de olsa gidip alınız.."

bol şans..

• @gucarslan Çok sağ olun teşekkür ederim. Tereddütte girdim bir anlığına dün öyle görünce danışmak istedim. :))

Tabii ki Çin'de neymiş Antarktika'da olsa giderim :))

• @evrentnrkl Hocam Bangkok'tan mülakat maili mi geldi? Bende dün current oldum, benin de dosyam Thailand'da. Tahmini ne zaman mail alırız acaba?

• @mesut16 Selamlar,
    KCC mail attım mülakat tarihi için bilgi verdiler ve 4-5 gün içerisinde de mail geleceğini yazdılar.

• @evrentnrkl Hocam ne zaman mail attınız ve ne zaman dönüş yaptılar acaba? Ben de mail attım ve dönüş bekliyorum da.

• @aliaytac41 Selamlar imzanızdan anladım kadarıyla dosyanız current olduktan sonra taşıma işlemi yaptınız dolayısıyla sizi KCC değil konsolosluk ile iletişime geçmeniz lazım.

Ben dün saat 18:30 civarında attım mailimi 21:00 civarında cevap geldi.

• @evrentnrkl Yok, başka bir şey sormuştum mailde. Çok teşekkür ederim

• Herkese selam!

Öncelikle Türkçem çok iyi olmayabilir, kusura bakmayın. Çünkü küçük yaşta Almanya’ya taşındım ve Türkiye’de hiç uzun süre yaşamadım.

Dün itibariyle dosyam randevuya açık hale geldi, şimdi bekleme zamanı. Ama aklıma takılan birkaç konu var, belki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir:
    1. Eğer Frankfurt için randevu gelmezse, başka bir ülkede alternatif bir randevu bulma şansım var mı? Alman vatandaşıyım, yani Schengen ülkelerine ya da birçok diğer ülkeye vizesiz seyahat edebiliyorum, bu durum fark yaratır mı?
    2. Frankfurt’taki 221g reddi oranının, örneğin Hong Kong gibi yerlere göre daha yüksek olduğunu fark ettim. Bu durumu göz önünde bulundurarak lokasyon değiştirmek mantıklı olur mu?

Frankfurt’ta yaşadığım yer konsolosluğa yürüme mesafesinde olduğu için burada kalmak çok pratik. Ama pasaportum ve imkanım olduğu için gerekirse başka bir yere gitmem de mümkün.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim!

• Merhaba, bugün ziraat şubesinden imza sirkülü hesap döküm belgesi almaya gittim. Yeni sisteme geçtiklerini, artık e imzalı verdiklerini söylediler ve eimzalı karekodlu imza sirkülü belge verildi. İmzaları sorduğumda hepsi karekodun içinde burdan okutarak bakabilirler dedi. Bu bir sorun yaratır mı?

• @evrentnrkl hocam sizin mulakat aktıf oldumu

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 180
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |